Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת פיג'ו 206 cc

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי תודה רבה מישהו שלח לי הודעה פרטית על האוטו ואמר בפירוש שהוא בולע דלק יקר בטיפול במוסך וחלקי חילוף יקרים

יש אולי עוד מישהו שיכול לתת חוות דעת?

פורסם

אני הייתי נורא רוצה לדעת, מי החכמולוג ששלח לך את ההודעה הפרטית.

לגבי הרכב:

אני מחזיק 206 (לא CC) מנוע 1600 גיר רגיל.

בCC יש 1600 או 2000 (כמו של GTI, 138 כ"ס)

לגבי דלק: אני עם האוטו שלי עומד על 1:11 בדר"כ, כאשר מזגן ת-מ-י-ד דולק, רגל כבדה על הגז, ויחס של 70% בעיר 30% מחוץ לעיר.

אני מאמין שהמנוע 2000 יעשה באופי הנהיגה הזה 1:8-9, אפשר גם להגיע הרבה יותר גבוה, אבל לא קניתי את האוטו בשביל לנסוע כמו סבתא, אם זו המטרה אפשר לקנות מנוע 1400, הרבה יותר זול מכל בחינה.

מבחינת חלקי חילוף: תיגש למוסכים, תשווה מחירים, תשווה מרווחי טיפולים (בפיג'ו זה פעם ב30K ק"מ או פעם בשנתיים, פעם בשנה ניגשים לביקורת.

אני השוותי מחירי טיפולים, אני יכול להגיד לך שזה יותר זול מהלחזיק את הפורד פוקוס של ההורים שלי.

(שים לב השוואה לרכב עממי, ברור לכולם שהאוטו יותר זול לתחזוקה מגולף).

אם אתה מחליט לחפש: לבדוק ב8 עיניים את מצב הגג החשמלי, דבר שנוטה להתקלקל למיטב ידיעתי, מעבר לזה לדעתי, שווה לקנות 206 אם תמצא אחת שמורה, כי בסה"כ זה רכב קופה-קבריו עם ים של פוזה, גג קשיח משמע יש פחות רעשי רוח מרכב קבריו עם גג ברזנט, הביטוח לא כ"כ נורא (עוד דבר להשוואה).

ויש עכשיו אחת למכירה, שאולי שווה בדיקה, הכסופה עם הגג השחור, אני יודע שהרכב מאוד מושקע (אבל אוטומט).

בהצלחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בטוח שהרכב צורך יותר מאשר זה של המגיב מעלי, ולו מן הטעם שהוא כבד בהרבה.

מעבר לכך שהוא כבר מאוס לחלוטין ועל מושב אחורי אין מה לדבר (או על בגאז' כשהגג מקופל), קח בחשבון שבכל מקרה עדיף להיות מתחת ל-1ץ70 אחרת הגג לא מותיר מקום לראש.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
אני הייתי נורא רוצה לדעת, מי החכמולוג ששלח לך את ההודעה הפרטית.

לגבי הרכב:

אני מחזיק 206 (לא CC) מנוע 1600 גיר רגיל.

בCC יש 1600 או 2000 (כמו של GTI, 138 כ"ס)

לגבי דלק: אני עם האוטו שלי עומד על 1:11 בדר"כ, כאשר מזגן ת-מ-י-ד דולק, רגל כבדה על הגז, ויחס של 70% בעיר 30% מחוץ לעיר.

אני מאמין שהמנוע 2000 יעשה באופי הנהיגה הזה 1:8-9, אפשר גם להגיע הרבה יותר גבוה, אבל לא קניתי את האוטו בשביל לנסוע כמו סבתא, אם זו המטרה אפשר לקנות מנוע 1400, הרבה יותר זול מכל בחינה.

מבחינת חלקי חילוף: תיגש למוסכים, תשווה מחירים, תשווה מרווחי טיפולים (בפיג'ו זה פעם ב30K ק"מ או פעם בשנתיים, פעם בשנה ניגשים לביקורת.

אני השוותי מחירי טיפולים, אני יכול להגיד לך שזה יותר זול מהלחזיק את הפורד פוקוס של ההורים שלי.

(שים לב השוואה לרכב עממי, ברור לכולם שהאוטו יותר זול לתחזוקה מגולף).

אם אתה מחליט לחפש: לבדוק ב8 עיניים את מצב הגג החשמלי, דבר שנוטה להתקלקל למיטב ידיעתי, מעבר לזה לדעתי, שווה לקנות 206 אם תמצא אחת שמורה, כי בסה"כ זה רכב קופה-קבריו עם ים של פוזה, גג קשיח משמע יש פחות רעשי רוח מרכב קבריו עם גג ברזנט, הביטוח לא כ"כ נורא (עוד דבר להשוואה).

ויש עכשיו אחת למכירה, שאולי שווה בדיקה, הכסופה עם הגג השחור, אני יודע שהרכב מאוד מושקע (אבל אוטומט).

בהצלחה.

אתה קצת מגזים, 8-9 ק''מ לליטל לרכב סופרמיני זה ה-מ-ו-ן-!, וכן זה בולע מלא דלק.

מחירי הביטוח בשמיים לרכב כזה, מחירי טיפולים אמנם כל תקופה ארוכה אבל יקרים.

אני מבקש ממך לא להגזים, על תעשה מהפיג'ו 206 CC חסכונית וזולה לאחזקה כי היא בפירוש לא.

פותח השרשור, אני לא ממש מכיר את הרכב אבל מדברים ששמעתי אני ממליץ לך קודם לבדוק את הגג הנוטה להתקלקל,

ואת חלונות החשמל שנוטות להיתקע, זה מה ששמעתי רק על הרכב, מקווה שעזרתי.

שלומי.

פורסם

טיפולים יקרים ? על סמך מה אתה מבסס את השטות הזו שכתבת עכשיו ?

החזקת פעם 206 ?

1:9 זה אמרתי בלחיצות !!!

חוצמזה, סופר מיני ?

הלו אנחנו מדברים כאן על מנוע 2000 !

לא על מנוע 1400 (שעושה אגב 1:15-17 תלוי מי נוהג)

כל דבר צריך לקחת בפרופורציה.

והאמינות של הרכב זה בהתאם למי שהיה בעלים קודם.

פורסם

מבסס את זה על סמך עדויות של אנשים ועל מה שראיתי.

לפני הסיריון שהיתה לחברתי היה לה פיג'ו 206 1.4 והטיפולים שלה לא היו זולים מצטער!

זה שיש לה מנוע 2000 ושיהיה אפילו 4000 זה סופרמיני!!!

ובשביל רכב כה קטן, מרווח לכל היותר כרב סופרמיני ולא כמו רכב משפחתי זה המון.

למי שיש את התקציב לאחזקה של רכב כזה זה שווה כי זה רכב הקבריולט הכי חדשני, הכי זול והכי טוב שאפשר למצוא.

שוב, אחזקה יקרה!!!

שלומי.

פורסם

נו באמת, למה לרשום שטויות.

לי יש 206CC כבר שנתיים ואני יודע מניסיון שאור צודק ובכלל לא מגזים, ההפך, הרכב שלי שותה פחות דלק (כנראה בגלל שאני נוהג יותר רגוע מאור).

ביטוח עולה לי 4000 ש"ח למקיף + 1603 ש"ח לחובה - תראו לי רכב כזה שהביטוח שלו מתקרב למחיר הזה!!!

הרכב שלי עבר לא מזמן טיפול במוסך המרכזי בבני ברק (הכי יקר בארץ) עלה לי 1500ש"ח כולל החלפת רפידות וצלחות גלגלים אחוריים. אם תיקח בחשבון שטיפול הוא פעם בשנתיים זה יוצא בחישוב הרע, כמובן שאפשר לטפל במוסך יותר זול מהמרכזי, אותו סכום כמו שני טיפולים של פרייבט רגיל (מזדה 3 לדוגמא) רק שחסכו לך לבקר במוסך עוד פעם.

בקיצור, ההחזקה ממש לא יקרה ואל תאמינו לכל מה שאומרים לכם, תבדקו.

ולפותח השרשור, ראיתי ביד 2 כמה רכבים במחירים טובים (60-70) לדעתי שווה לבדוק.

בהצלחה ותהנה

פורסם

סוף סוף מישהו שבאמת מחזיק את האוטו, ולא מישהו שמבלבל את המוח ע"ס זה שהוא מנסה להשוות את הרכב לג'אסטי או אני לא יודע מה :)

כי אני אישית כבר התייאשתי מויכוחים עם אנשים שמבלבלים את המוח.

אגב, טיפול טיימינג (60 אלף) במנוע 1600 עומד על בין 1200-1500 ש"ח, במוסך מורשה יבואן, לא במוסך חצר !

בוא תראה לי באיזה מכוניות זה המחירים היום + מרווח טיפולים של 30K ק"מ או שנתיים, כי אני החזקתי המון מכוניות, ולא נתקלתי בזה בנתיים, לדוגמא פורד פוקוס 2004: טיפולים כל 15K, טיפול טיימינג (1 ל5 שנים או 120K ק"מ) עולה כ-3500 ש"ח !!! מעבר לזה עלות החלפים היא זולה יותר, וגם הזמינות.

פורסם

אור .ס.

RRRRR

תודה רבה לכם חברים זהו השתכנעתי סופית לקנות את האוטו ששמתי עליו עין 6 שנים.. באמת עזרתם לי...

אני בטח יקנה את האוטו בסוף חודש שמיני בטוח

עכשיו אני מתלבט עוד בין המנוע 2000 ל1600 כאשר הנטייה היא ל2000 אני רוצה ביצועים טובים לאוטו וגם ראיתי שזה עם המנוע 2000 מגיע עם ריפודי עור בקליות שקופות וקצת יותר מפואר

ודרך אגב..כמה נראה לכם שיעלה ביטוח לנהג חדש? (מקיף חובה..)

פורסם

אני לא בטוח שאתה צודק לגבי ריפודי העור כי ניתן למצוא גם 1600 עם ריפודי עור ולעניין הבקליות השקופות אני חושב שזה הרכבה מקומית (ייתכן אפילו שגם העור).

בכל מקרה, השיקול שלך לא צריך להיות לקנות את ה-200 בגלל שטויות כמו עור או בקליות אלא בגלל ביצועי מנוע.

לי יש 1600 ואני יכול לספר לך שזה מנוע רגיל ולא ספורטיבי. עם זאת, אני מרוצה מאוד - עם רכב כזה לא צריך לנסוע מהר.

בכל מקרה, אם אתה מעוניין בהתנהגות ספורטיבית יותר תקח את 2000, רק תקח בחשבון עלויות נוספות כמו טסט יקר יותר ועלויות דלק שאני מניח שגבוהות יותר בגלל נפח המנוע.

לעניין הביטוח אתה יכול להתקשר לסוכן ביטוח ולבקש הצעת מחיר לפי הפרטים שלך. אם תרצה עזרה עם סוכן טוב וזול דבר איתי בפרטית.

שיהיה בהצלחה

פורסם

בבקשה, כעמלה על העזרה, אני מחכה לסיבוב ברכב שתקנה ;)

שיהיה בהצלחה בחור, תעדכן ואל תתבייש לבקש עוד עזרה אם תזדקק.

פורסם

אם אתה בקטע של נסיעה ספורטיבית אז מנוע 1600 לא יתאים לך.. ב 206CC

אני מחפש כבר הרבה זמן 206CC , רוב המוכרים ביד שנייה רמאים , המכוניות גמורות , ומפרסמים יד 2 למרות שהם בפועל יד 3 , שים לב.

פורסם

אם אני יוכל רק למצוא אחת עם מנוע 1600 אוטומטית (רק אוטומט..) אני כבר יהיה מוכן להסתפק בה ואם יש לה תוספות כמו ריפודי עור ובקליות אז אני ישמח עוד יותר פשוט אני הרבה זמן מתסכל מאתר יד שניה ופוקוס ואני לא מוצא אחת כזו שכבר לא יד 3 או רביעית... ואם כבר אז אני מבין אבל לא עד כדי כך במכוניות אז אני גם מפחד לא קצת להידפק למרות שהוא יעבור בדיקה במכון כמובן..

ותודה על העזרה עוד פעם.. :)

פורסם

כמו שכבר נאמר פו שעם אתה רוצה ביצועים, אז רק 2000 תעלה על המבוקש עליה כי ידוע שה206CC כבדה וזה בלשון המעטה מנוע 1600 הוא קצת עצלן לעומת ה2000 אם כבר אתה הולך על הרכב מנוע 2000 ידני/אוטומט חייב להיות בשחור :twisted:

(לפי טעמי) וגאנטים מקוריים או שהוסיפו והעיקר שנראים יפה על הרכב.

בהצלחה

יניב :wink:

• תוכן חדש...