Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חסכונית ואמינה עד 45000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בדיוק מסיים את הלימודים ומעוניין לרכוש רכב.

כיום אני נוסע בפונטו 97, ידנית ונהנה מכל רגע אבל הגיע הזמן לשדרג.

1. מעוניין קודם כל ברכב אמין (הפונטו, טפו טפו טפו לא נכנסה למוסך מעולם עקב תקלה, אני מהמטפלים בזמן).

2. הקריטריון הבא הוא חסכון בדלק, במחירי טיפולים בחלפים. רכב שעלות האחזקה שלו היא נמוכה יחסית.

3. אוטומטית, כדי שגם החברה תוכל לנהוג ...

4. 1400+

5. שנים 2000 - 2001 וצפונה

תודה!

פורסם

פותח השרשור אני חושב שענית לעצמך על כל התשובות.

עד עכשיו הסתדרת עם פונטו 1,400- סמ''ק וזה היה בסדר אז לדעתי תוכל להסתדר גם עכשיו

אבל זה שיקול שלך והייתי מתפשר על זה.

מכונית מעולה אמינה בטיחותית והכול ויש לך ניסיון כדי להיכנס ולנהוג עוד תקופה ממושכת עם הרכב.

בתקציב שלך תמצא שנת 2005.

מומלץ מאוד!

שלומי.

פורסם

קודם כל תודה לכל המגיבים.

למה לא פונטו?

קודם כל כי לא מצאתי רכב שהיה רק בידיים פרטיות, כולם השכרה / חברה לשעבר. ואני מהדקדקנם ומוכן לחפש.

ה97 שלי היום עם 122K קילומטר ....

בנוגע לסיוויק,

עושה רושם של רכב "דלק", למרות שאשמח לשמוע תיקונים לדעתי.

אופל קורסה ?

חוות דעת?

פורסם
פותח השרשור אני חושב שענית לעצמך על כל התשובות.

עד עכשיו הסתדרת עם פונטו 1,400- סמ''ק וזה היה בסדר אז לדעתי תוכל להסתדר גם עכשיו

אבל זה שיקול שלך והייתי מתפשר על זה.

מכונית מעולה אמינה בטיחותית והכול ויש לך ניסיון כדי להיכנס ולנהוג עוד תקופה ממושכת עם הרכב.

בתקציב שלך תמצא שנת 2005.

מומלץ מאוד!

פונטו של היום זה לא פונטו שהיה פעם. גם פונטו שהיה פעם, לא היה משהו, אבל במקרה של פותח

השרשור, הוא כנראה נפל על אקזמפלר "מבורך ע"י האפיפיור" - כמו שקראתי היום בעיתון שאי שם בצפון

הארץ הניב פרי רק עץ זית אחד מכל קבוצתו - העץ שבורך ע"י האפיפיור בביקורו בארץ בשנת 2000...

ולענייננו, רק יפניות. ואני לא מתכוון לסוזוקי. זה אם אתה רוצה שקט בלי חור בכיס. אם אתה מחפש הרפתקאות,

קח איטלקיה, אירופאית...

בהצלחה

פורסם

כמו שהמשתמש כותב מעלי -רק יפניות - כך יהיה לך שקט...

כמו כן הינך מתבקש לדרוש תעודת אחריות מחודשת, כמובן מהמשתמש שמעלי.

אתה יכול לקחת פונטו בלב שקט.

פורסם

מספיק עם ההילולה סביב היפניות. הן יותר אמינות כי הן מיושנות , ועושות שימוש בחומרים ואביזרים משנות ה 90 שנבחנו כבר על כל רכב אירופאי. חוץ מזה לא פעם שמענו על ריקולים בטויוטה , מנועים ששווקו ועוד תקלות מוזרות.

לאמא שלי הייתה אונו בלי שום תקלה רצינית במשך 11 שנה ( חדשה מהיבואן) - וזה למרות שכולם אמרו על האונו שהיא לא אמינה.

• תוכן חדש...