Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום רב

הייתי שמח לקבל את דעתכם על המערכת שבחתימה שלי :)

ולשאול אם אתם יודעים מאיפה בארץ אפשר להשיג כבלי RCA מעולים.

תודה ויום טוב

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

תבדוק בפומפה יש לך שמה RCA או שתבדוק פה באתר יש שניה יש פה כמה שמוכרים כבלים חדשים.

לגבי המערכת שלך לדעתי יש לך ציוד טוב! אבל מה שעשית איתו זה בלאגן אחד גדול.

IBIZA 20vt

פורסם
תבדוק בפומפה יש לך שמה RCA או שתבדוק פה באתר יש שניה יש פה כמה שמוכרים כבלים חדשים.

לגבי המערכת שלך לדעתי יש לך ציוד טוב! אבל מה שעשית איתו זה בלאגן אחד גדול.

למה בלגן אחי ?

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם
רגע יש לך סאבים לא זהים? כלומר 2 של סרווין ואחד של רוקפורד?:|

כן אחי

2 של CV מחוברים למונו של אלפיין והרוקפורד מחובר להיפוניקס :)

פורסם

מה הקטע עם הכמות הרבה של הרכיבים? הייתה לך מטרה מסויימת? זה רכב לתצוגה? עם בניות וכאלו? מדוע למשל שלושה סאבים שאינם זהים ו2 מונואים?

פורסם
מה הקטע עם הכמות הרבה של הרכיבים? הייתה לך מטרה מסויימת? זה רכב לתצוגה? עם בניות וכאלו? מדוע למשל שלושה סאבים שאינם זהים ו2 מונואים?

זה לא רכב תצוגה אבל יש בניה מאחורה

הרבה רכיבים כי אני אוהב לשמוע גם נקי גם חזק.

הסאבים והמונואים לא זהים כי הבאתי אותם בשלבים :) וכל פעם שרציתי להשתדרג הייתי מוסיף משהוא .

לכן יש הרבה ציוד .

מישהוא יודע אם המפגש במרכז עדיין מתקיים ?

פורסם

יש לך שם חלקים בלי קשר, 2 סטים של JBL מקדימה וסט אחד 3WAY מאחורה? סט אחד נורמלי+ ישמע הרבה יותר טוב מכל הבלאגן הזה.

אתה אומר שאתה אוהב לשמוע נקי וחזק? לא מאמין שיש שם צליל כלשהו נקי,יותר מידי דברים שונים.

מגברים ברמה בינונית ומטה, JBL CS50.4,ופיונר.

אלו רק השהרות שלי, לא יודע מה בידיוק קורה אצלך שם,אם תעשה קצת סדר תוכל לבנות משהו הרבה יותר איכותי.

בהצלחה.

פורסם

אם תחבר עוד HU,אז תוכל להעזין לשתי מקורות בו זמנית עם כזאת כמות של רכיבים:wink:

לפי דעתי חצי מזה אפשר לפרק,למכור ולשדרג למשהו יותר חזק/איכותי.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם
אם תחבר עוד HU,אז תוכל להעזין לשתי מקורות בו זמנית עם כזאת כמות של רכיבים:wink:

לפי דעתי חצי מזה אפשר לפרק,למכור ולשדרג למשהו יותר חזק/איכותי.

השדרוג הבא שלי הולך להיות הסטים של ה JBL אני מחפש כרגע שני סטים של קומפוננט סט בדלת קדמית וסט בדלת אחורית

חשבתי על MBQ Q

ולחליף את המגבר של הטויטירים - ה JBL

המערכת מותקנת ב טרי אמפינג

אשמח להשמיע לכל מי שמעוניין ואם יש עצות אז יתקלו בברכה :)

• תוכן חדש...