Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחחח הברזלנים האלה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצא לי לעבור לא מעט עם האוטו דרך מחלף מסובים ,יש שם בפינה של הכביש עסק לברזל, כל פעם אני רואה ערמות של מכוניות שמחצו אותם אחת על השניה וליד מחכות מכוניות רגע לפני הגזר דין,כל פעם עוד חדשות-מכוניות שלמות חלקן במצב אפילו טוב, ממש מעצבן ועצוב לראות את זה ,לפחות היו מפרקים חלקים לחלקי חילוף...:shock:

פורסם
יוצא לי לעבור לא מעט עם האוטו דרך מחלף מסובים ,יש שם בפינה של הכביש עסק לברזל, כל פעם אני רואה ערמות של מכוניות שמחצו אותם אחת על השניה וליד מחכות מכוניות רגע לפני הגזר דין,כל פעם עוד חדשות-מכוניות שלמות חלקן במצב אפילו טוב, ממש מעצבן ועצוב לראות את זה ,לפחות היו מפרקים חלקים לחלקי חילוף...:shock:

גם אני מתעצבן כשאני עובר שם:?

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
לא בריא להתעצבן עדיף לעבור בכביש המקביל דרך נתיבי איילון :lol:

עדי, סחטיין על הסמלון!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
לא בריא להתעצבן עדיף לעבור בכביש המקביל דרך נתיבי איילון :lol:

איילון זה בעיה כשנוסעים מר"ג לאור יהודה:wink:

כל פעם שאני עובר משם אני חושב על החלקים שיכולתי לפרק בלי לפגוע במשקל הרכב בברזל :roll::shock:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תוכן חדש...