Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בגולף 2001 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סגנון נהיגה גם משפיע. אתה מושך הילוכים, או מעביר בסל"ד יותר נמוך? לצריכה אופטימלית אתה צריך להגיע להילוך הכי גבוה שניתן כמה שיותר מהר ולהישאר באותו הילוך. תתחיל לנהוג כמו סבתא ותגיע לתוצאות יותר יפות.

לא סבתא, אבל גם לא מושך. אני מודע לזה ורוב הזמן נמצא בסביבות ה 2000 סל"ד. מגיע להילוך 5 מהר ונשאר שם לא מעט.

בקיצור - זה מה שלא מוצא חן בעיני! אני כבר נוהג בסגנון חסכני.. ועדיין מקבל תוצאות טעונות שיפור.

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם
אין ספק שיש לך בעיה בצריכת דלק.

תפנה כמו שאמרו למוסך רון.

אגב לי יש 2003 ידנית, ברגיל הגעתי ל-15.5 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת עדינה כולל מזגן.

בנסיעה לא רגועה במשולב עם מזגן יצא 12 ק"מ לליטר.

הייתי בודק אולי נרשמו תקלות במחשב הרכב וכך יודע מאיפה להתחיל

15.5??!! :shock: אתה רציני? יש מספרים כאלה בגולף? 12 בנסיעה לא רגועה??! כל זה עם מזגן?!?

איפה אתה מטפל? אני מוכן לשלם לא מעט כדי להגיע אפילו קרוב למספרים כאלה. מרווחי התדלוק שלי צפופים הרבה יותר ממה שהייתי רוצה.

מוסך רון - יש אולי מקום בצפון שיכול לעזור לי במקומם?

אביתר, מדובר ב 1.6?

like no other!

פורסם

אילו היה לי כובע הייתי מוריד אותו בפנייך.

יש דרך לבדוק תקלות במחשב רכב, שלא במוסך מורשה?

like no other!

פורסם

mcherkass: המנוע של גולף 1.6 8V 2001 ידנית עד כמה שידוע לי הוא מדגם AKL ,אלה אם כן זה הדגם של 16V. המנוע הזה בקלות מגיע לנותני יצרן של (בעיר בלבד) 1:10.(בדוק)

כל מה אתה צריך לעשות זה להתאים את סגנון נהיגה שלך לרכב... הרכב שלך יודע להציג צריכת דלק בכל רגע נתון על הלוח שעונים בפורמט של L\100KM , אם אתה מעביר הילוך מוקדם מדי ,צריכת דלק יכולה להגיע אפילו ל פי2 בכל רגע נתון מהצריכה שהיצרן הצהיר..

בהצלחה...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
mcherkass: המנוע הזה בקלות מגיע לנותני יצרן של (בעיר בלבד) 1:10.(בדוק)

כל מה אתה צריך לעשות זה להתאים את סגנון נהיגה שלך לרכב... הרכב שלך יודע להציג צריכת דלק בכל רגע נתון על הלוח שעונים בפורמט של L\100KM

אני לא מודאג מיכולות המנוע שלי בכלל.. אני מודאג מהביצועים של הרכב שלי בפרט. מהיכולת שלו להגיע לכמה שהמנוע אמור לתת.

מעבר לזה - הרכב לא מציג את נתוני הצריכה.. למרות שזה הג'נריישן הוא לא מצויד במחשב דרך, לצערי...

איפה אני יכול לבדוק את סוג המנוע שלי?

like no other!

פורסם

אתה יכול לבדוק סוג מנוע שלך ברשיון רכב בסעיף"מספר מנוע".. שלוש אותיות הראשונות ,זה הדגם מנוע..

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

בעיקרון מומלץ להתחבר עם סורק תקלות למחשב ניהול המנוע שלך ולבדוק את תקינות הבודה של החיישנים.

ניתן גם לאפס את מחשב ניהול המנוע. במידה וכל החיישנים תקינים צריך לבדוק את תקינותם של חוטי הצתה, פלאגים (לוודא ששמו לך פלאגים מתאימים לדגם שלך)

פלאגים "עייפים" יכולים להשפיע לרעה על צריכת הדלק.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

לי הייתה בעיה דומה בפולו, לא כזו מוגזמת אבל דומה.

מומלץ אחרי ניקוי המצערת לעשות כיול מערכות.

האדם שעשיתי אצלו את הניקוי הסביר לי (מוסך הוגו בב"ש למי שמכיר) שמחשב הרכב של פולקסווגן מתאים את עצמו עם הזמן למצערת הבלויה ולאחר הניקוי הוא לא תמיד חוזר לנתונים שהיצרן הכתיב לו מלכתכילה ולכן מומלץ לכייל את המערכת.

פורסם

המנוע הוא אכן מסוג AKL. הרכב לא מצויד במחשב דרך אז לבדוק צריכה באופן כזה.. לא ממש מתאפשר.

הזמנתי את הכבל מebay ונבדוק תקלות במחשב הרכב. אולי הוא יספר לי משהו מעניין...

אעדכן בהמשך...

like no other!

• תוכן חדש...