Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש גם שוטרים נחמדים.........

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים אני יוצא עם חבר מהסנוקר בכפר סבא ונוסעים לכיוון הבית(בהוד השרון). בכביש המהיר עוצר אותי שוטר מבקש רישיון נהיגה, ושואל אותי למה אני נוסע בלי חגורה, אמרתי לו שבדיוק יצאתי מהסנוקר ולא הספקתי לשים אותה. הוא נותן את הרישיון לחבר שלו ואחרי כמה דקות הם אומרים לי טוב נסיעה טובה, ושיחררו אותי. הם יצאו אכבר גברים איתי כי הם יכלו לתקוע אותי גם על חגורה, גם על פנסי ערפל, גם על שלט נהג חדש וגם על איתות

בקיצור הרוב מ***קים אבל יש חלק בסדר.

RSi

פורסם

קרה לי בדיוק אותו הדבר ביציאה מהעיר...החברים שלי מאחורה סירבו לשים חגורה...והשוטר רק בדק לי רשיונות ואמר לי סאלאמת....יש גם כאלה,אבל נדיר למצוא !

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

ולי יצא פעמיים החודש לראות טוב לב של שוטרים:

1. נסעתי בלי אורות בצומת המוביל לקראת השקיעה (לא יודע איך לא שמתי לב!), ושוטר בצד בכלל לא עצר אותי ועשה לי תנועה כזאת עם הידיים להדליק אורות.

2. עצרתי ליד חבורת שוטרי תנועה (באקורד כסופה) לשאול איך מגיעים לאנשהוא, ואחד מהם קלט שחבר שלי מאחור לא חגור, אז הוא לחש לו בצחוק "חגורה,חגורה!"...

יש צדיקים בסדום... 8)

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
אמרתי לו שבדיוק יצאתי מהסנוקר ולא הספקתי לשים אותה

מה הקשר?

כמה זמן לוקח כבר לשים חגורה?

ואם בדיוק באותה דקה היו נכנסים בך?

אולי זה נשמע קטנוני, אבל כבר היו מקרים מעולם,

ואחרי הכל, אין לי שום אינטרס שתשים חגורה,

זה רק בשבילך...

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

בסדר... אבל לא צריך להגזים!!

היה לו יום טוב, זה הכל...

תשנה את הכותרת גבר... אין שוטר נחמד... :roll:

זה כמו לומר נגד חכם... :lol:

פורסם
לפני יומיים אני יוצא עם חבר מהסנוקר בכפר סבא ונוסעים לכיוון הבית(בהוד השרון). בכביש המהיר עוצר אותי שוטר מבקש רישיון נהיגה, ושואל אותי למה אני נוסע בלי חגורה, אמרתי לו שבדיוק יצאתי מהסנוקר ולא הספקתי לשים אותה. הוא נותן את הרישיון לחבר שלו ואחרי כמה דקות הם אומרים לי טוב נסיעה טובה, ושיחררו אותי. הם יצאו אכבר גברים איתי כי הם יכלו לתקוע אותי גם על חגורה, גם על פנסי ערפל, גם על שלט נהג חדש וגם על איתות

אל תשכח את הקיסם בפה... :roll::roll:

דניאל

פורסם

סיפור מאבא שלי היום כשהיה צעיר עצר אותו שוטר בלילה כי הוא נהג קצת עקום

שאל אותו אם הוא שיכור אז אבא שלי ענה שהוא פשוט עייף וממש מתאים לו עכשיו קפה ולא איזה דו"ח אז השוטר הזמין אותו לקפה...(ארה"ב לא בארץ :roll: )

נ.ב

עשית 2 עבירות מפגרות שוטר מפגר לא נחמד.

חגורה-סכנה לחיים שלך

פנסי ערפל-סתם מציקים לכולם.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

הו כן, באמת היה ערפל כבד שלשום.... :mad:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

שוטר גבר?

למה על אגזוז המשטרה מורידה רכבים ועל חגורות הם מוותרים? בושה וחרפה :mad:

מה זה לא היה לך זמן לשים את החגורה?!?!?

ש-מ-י-ם את החגורה לפני התחלת נסיעה ולא כמו ****** ** **** ברמזור הראשון.

:snipersm:

פורסם

מה אכפת לכם מה אתם מתערבים בכלל לא בא לי לסוע עם חגורה וכן בא לי לסוע עם פנסי ערפל מה זה עניינכם בכלל לא כתבתי את זה בגלל זה כתבתי את זה בשביל להראות שיש גם שוטרים נחמדים

RSi

פורסם
מה אכפת לכם מה אתם מתערבים בכלל לא בא לי לסוע עם חגורה וכן בא לי לסוע עם פנסי ערפל מה זה עניינכם בכלל לא כתבתי את זה בגלל זה כתבתי את זה בשביל להראות שיש גם שוטרים נחמדים

השוטר יצא אפס. לא גבר.

מטרת הפורום איננה להראות שהשוטר גבר כי הוא וויתר לך על עבירה חמורה שביצעת.

תמיד סע עם חגורת בטיחות.תמיד.

:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...