Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש TOYO T1R והם עלו לי 500 ש"ח לצמיג, המידה אצלי היא 195/45/16. הצמיג אוחז ברמה גבוהה מאוד ויחסית שקט מוריד את הכוח יפה לכביש, ללא ספק הצמיג הטוב שהיה לי עד עכשיו ,בחירה מעולה.

פורסם

טוף, הבנתי.

אני לא ביררתי אצל אנטון אלא בפנצ'ריה "קונבנציונלית".

שימו לב רק ש-T1R לא ניתן להעביר מצש שמאל לימין - זה מקצר את התקופה בה תוכלו להשתמש בו לעומת צמיגים אחרים שכן מאשפרים החלפה והמשך שימוש בהם.

אבל זה כנראה לא בדיוק רלוונטי אם אתם לא נוסעים עם קאמברים אגרסיביים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
טוף, הבנתי.

אני לא ביררתי אצל אנטון אלא בפנצ'ריה "קונבנציונלית".

שימו לב רק ש-T1R לא ניתן להעביר מצש שמאל לימין - זה מקצר את התקופה בה תוכלו להשתמש בו לעומת צמיגים אחרים שכן מאשפרים החלפה והמשך שימוש בהם.

אבל זה כנראה לא בדיוק רלוונטי אם אתם לא נוסעים עם קאמברים אגרסיביים.

אתה טוען שאין להם "כיוון נסיעה"? אם כך אתה טועה !

פורסם
T1R?

איתי דיברו על קצת יותר אפילו עבור PROXES 4.

נראה לי קיבלת דיל לא נורמאלי (או/ו צמיג מאוד ישן)

הPROXES 4 עולים יותר כי הם all seasons

פורסם

ממש לא קשה להשיג את הצמיגים האלו בארץ באופן כללי, לא יודע לגבי המידה שלך באופן ספציפי.

כמו שכבר כתבו - תפנה להיפר צמיג (רן) או לאוטולוקס (אופיר), בטוח שהם יוכלו לעזור.

שים לב לתאריך הייצור של הצמיג, שלם במזומן, וסע לשלום :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

האלן לגבי הצמיגים לא קשה להשיג אותם בארץ כל חנות מורשת יכולה למכור לך את הצמיגים האלו או לחלופין להציע לך צמיגים אחרים גם טובים

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אתה טוען שאין להם "כיוון נסיעה"? אם כך אתה טועה !

זה ממש לא מ ה שאמרתי.

יש להם גם כיוון נסיעה וגם צד כך שלא ניתן להעביר אותם בין ימין לשמאל - וזה די נדיר בארצינו.

פורסם
הPROXES 4 עולים יותר כי הם all seasons

לפי מה דבדקתי בזמנו, כולל בחול - פרוקס הם צמיגים פשוטים יותר וזולים יותר.

T1R הם יותר UHP - וכמו רוב UHP הם לא בנוים לשלג. בקושי עובדים טוב בגשם.

כך שלא חידשת כלום 8)

פורסם

תודה חברה עזרתם לי מאוד אני מודה לכם אני מתחיל במסע בדיקה וקנייה תודה רבה מקווה שיהיה להם תמידה שלי.

אייל

פורסם
יש לי גם קבלה מיום הקניה :-)

אז בהחלט ביצעת אחלה עסקה!

אני קניתי SP9000 אצל אנטון לפני פחות משנה ב-400 ליחיד. היו בני חצי שנה בזמנו.

צמיג מקס פרפורמנס אבל עם דופן רכה.

אישית אני מאוד לא מרוצה מהדופן הרכה שלו. הגומי אמנם חדש, אבל הדופן אצלי כבר שחוקה.

למרות זאת, סבירות גדולה שזה גם יהיה הצמיג הבא שלי מהסיבה הפשוטה שאין טוב יותר במחיר כזה.

ב-400 שקל לצמיג לא כואב לי לגמור על הצמיגים, שמספקים לי אחיזה גבוהה מאוד - גבוהה בהרבה ממה שיועד לאוטו בייצור שלו.

• תוכן חדש...