Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישוי רכב גג פתוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אלפא ספיידר 88 ,השבוע ניגשתי למבחן רישוי ונאמר לי שצריך להיות רשום גג נפתח בניירות הרכב,כרגע מופיע רק הכיתוב ספיידר,בבדיקה עם משרד הרישוי שכרגע בשביתה נאמר לי שאני צריך להגיע לעמדה מספר 1.

האם מישהו נתקל בתקנה החדשה הזאת?

האם צריך באמת להגיע פיסית עם הרכב לעמדה או מספיק עם הניירת?

האם יש עוד דרך לסבך את הנהג הישראלי?

נ.ב

את הגג של האלפא ספיידר רודסטר חתכתי עם ברנר,אם הייתי חותך עם דיסק היו מעבירים אותי?

תודה מראש

יופרט משרד הרישוי לאלתר.

פורסם

Kernel, אלפא ספיידר זה רכב שמגיע במקור עם גג נפתח :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אצלי (רודסטר) מופיע ברישיון הרכב "גג נפתח".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

האם מישהו נתקל בתקנה החדשה הזאת?

האם צריך באמת להגיע פיסית עם הרכב לעמדה או מספיק עם הניירת?

זו לא תקנה חדשה, אלא רענון של הליכים ישנים.

חייבים להגיע לעמדה עם הרכב.

פורסם

אצלי יש גג שמש מקורי שלא מופיע ברישיון הרכב.

לפני הטסט חששתי שיעשו לי בעיות. טלפון למחלקה הטכנית של היבואן (במקרה שלי פיז'ו) והבטיחו לשלוח פקס למשרד הרישוי כדי שרשיון הרכב יעודכן. ביקשתי שישלחו פקס גם אלי כדי שאוכל להציג במכון הטסטים או לגשת למשרד הרישוי בעצמי.

בקיצור - נסה לקבל פקס מיבואן הרכב ולהציגו במכון הטסטים. אין לך מה להפסיד יחסית לעמדה מס' 1. כל בוחן עם מעט שכל בקודקוד אמור להבין שלא מדובר בקומבינה ולהעביר אותך טסט.

(במקרה שלי מיותר לציין שלא שלחו פקס ולא נעליים והרכב עבר טסט ללא בעיות. סתם פרנויה לא מוצדקת, לפחות הפעם)

106GTI - Deus ex machina

פורסם

ממקרה אישי שלי אני יודע, שכשהחלון בגג מגיע ככה מהיצרן, הם אמורים לשלוח פקס שאומר זאת, ועם הפקס ניגשים לעמדה מס' 1 במשרד הרישוי (אני הייתי בחולון), שם משנים את הפרטים ברישיון הרכב, ואז הרכב עובר טסט בלי בעיה.

Xbox12341

• תוכן חדש...