Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת yes max, מחיר תקנה מופרז?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

התעניינתי בהחלפת הממיר הרגיל שלי ב-yes max, מתברר שעלות ההתקנה בלבד היא 400 ש"ח, מדוע ולמה? לא ניתן להרכיב לבד? ההתקנה עד כדי כך "מסובכת"?

פורסם

שום התקנה ושום דבר.

מנתקים אחד, מחברים את השני.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

Joecamel, האם אתה מדבר מניסיון?

אין החלפת כרטיסים, קידוד שונה, כבלים מיוחדים, הגדרות מכשיר או דברים מוזרים כאלה?

פורסם

אתה לא יכול להתקין לבד.

YES לא מוכנים שתתקין לבד,לגבי ההתקנה,אם הם רוצים כל כך הרבה כסף יש לך 2 אופציות או לא לקחת את הMAX או לריב איתם ולאיים לעזוב ולקוות לקבל הנחה על הסיפור הזה.

כשאני קיבלתי את הMAX הוא הגיע עם שליח בדואר ולאחר כמה ימים הגיע טכנאי שביצע את ההתקנה של המכשיר למרות שהוא היה כבר מחוץ לקופסא והתעדכן במשך הלילה בתוכנה החדשה.

קח בחשבון שהמכשיר מגיע עם כרטיס משלו והלפעלה שלו תתבצע רק ע"י טכנאי

פורסם

400 ש"ח?!

מדובר על החלפת מכשיר קיים או כולל התקנה של נקודה חדשה?

כשאני הזמנתי, ההחלפה של המכשיר הקיים בMAX עלתה 120 שקל.

אמרתי שישלחו לי את הממיר ואני אחליף - הם סירבו בתוקף.

בסוף סגרנו על 80 שקל :roll:

כשהגיע הטכנאי הוא החליף את המכשירים, דיבר בטלפון להחליף מספרים סידוריים (להוציא את המספר של הממיר הישן מהחשבון שלי, ולהכניס את הMAX החדש), חיכה לסיום הורדת התוכנה והלך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קרה לי מקרה דומה רק אצל הוט , התקשרתי להזמין ממיר נוסף למקום שיש בו נקודה קיימת אחרי שסיכמנו את הדברים הנציגה אומרת לי שההתקנה תעלה לי 199 שקל , באותה שנייה אני אמרתי לה שאם בשביל לחבר כמה כבלים שאני יכול לחבר אותם בעצמי הם לוקחים ממני 199 שקל שתנתק אותי ואחרי שנייה אמרתי לה שלא משנה כי ייס כבר ינתקו אותי מהם והם מוכנים לבוא להתקין לי את הכל חינם .

בסופו של דבר אותה נציגה דיברה עם מישהו מעליה ואישרו לי התקנה חינם.

ההתקנה היא לא רק כבלים הם גם מאשרים את הכרטיס שבממיר מול נציגה בחברה שפותחת אותו לצפייה בממיר שמותקן.

פורסם

לנו יש יס מקס, לא יודע לגבי ההתקנה אבל לגבי הממיר אני מעביר אותו חופשי מחדר לחדר, כמו ממיר רגיל.

ולנו לא לקחו שקל התקנה, תתמקח איתם, אני בטוח שתוכל להוציא מהם התקנה בחינם.

פורסם

איזה פראייר אני

הציעו לי YES MAX עם התקנה חינם, ואמרתי להם שאני לא מעוניין... :D

(צריך להתחתן איתם ל3 שנים ולא מתאים לי קשר רציני בשלב הזה... :))

זאת הטבה למי שעובר דירה ומעביר איתו את ה YES....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תתמקח איתם. לנו נתנו ממיר יס מקס בחינם בלי התקנה בלי דמי מנוי וכו'.

את ההתחייבות לשלוש שנים לא הצלחתי לשכנע אותם לבטל...

זה משפר את איכות החיים :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

יס מקס עובד עם מרכזיה מסויימת ואתה לא יכול להתקין אותו לבד. יש קודים וסידורים מסויימים שרק טכנאי יכול לעשות.

פורסם

גם אנחנו לא שילמנו על ההתקנה עצמה ואת זוג הממירים קבלנו חינם עקב וויכוח

ארוך של אבי איתם :D

בקיצור ולעניין- הכל עניין של מיקוח.

פורסם
יס מקס עובד עם מרכזיה מסויימת ואתה לא יכול להתקין אותו לבד. יש קודים וסידורים מסויימים שרק טכנאי יכול לעשות.

בוא נגיד שזה בדיוק אותו דבר כמו ממיר רגיל,אם אתה לא יודע אל תגיד דברים סתם.

דבר שני,בגלל שמדובר במכשיר שצריך לעדכן בו תוכנה ולבצע בדיקות תקינות ואקטיבציה YES מעדיפים שיגיע טכנאי להתקין את הממיר במקום לנסות להסביר לך בטלפון מה לעשות,גם לא לכל אחד יש חוש טכני מספק לדברים האלה או רצון להתעסק איתם.

כמו שנאמר כבר,הכל עניין של מיקוח אם הם מעוניינים שתישאר הם יתנו לך את ההתקנה חינם או בהנחה

פורסם
תתמקח איתם. לנו נתנו ממיר יס מקס בחינם בלי התקנה בלי דמי מנוי וכו'.

את ההתחייבות לשלוש שנים לא הצלחתי לשכנע אותם לבטל...

זה משפר את איכות החיים :)

נשמע לי דמיוני,

מה האינטרס שלהם לתת לך ממיר מקס חינם?

הדרך היחידה שאני חושב שאפשר להוציא כזה חינם זה בסיום ההתחייבות כשאתה כאילו מתלבט אם לעבור להוט

ואז הם נותנים לך ואתה ממשיך איתם.

באיזו סיטואציה הוצאת את זה מהם?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...