Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קודם כל האם כבר הפיקאסו המקוצרת משווקת בישראל?

מכיוון שאינני צריך שבעה מושבים אבל אני עדיין צריך תא מטען גדול אז חשבתי אולי ללכת על הגירסה המקוצרת שגם נראית פחות כמו מיניבוס בניגוד לארוכה אבל בכל זאת יש הבדל באורך.

האם יש הבדל רציני בגודל תא המטען?

לפי האתר של סיטרואן כתוב שלגירסה הארוכה יש 672 ליטר אבל בכל מיני כתבות ראיתי שכתוב 576 ליטר וזה מבלבל,מה נכון?

לעומת זאת קראתי במגזין בחו"ל שלגירסה הקצרה יש 500 ליטר אבל השאלה מה בדיוק ההפרש?

אמנם לפני שאני סוגר אלך לסוכנות אבל לפחות שאדע האם יש תקנים שונים לחישוב גודל תא המטען?

תודה

פורסם

לגבי השיווק אנני יודע אם התחיל

ראיתי את הקצרה ואת הארוכה בתערוכת אוטומוטור

הקצרה נראית בול כמו הארוכה רק שכמובן יותר קטנה.

שווה לעשות בדיקה בלובינסקי באם הרכב כבר משווק ואם לא מתי צפוי להגיע לארץ

פורסם

האם בדקת את תאי המטען של שניהם?

אם כן האם באמת יש הבדל גדול בין שני התאים?

לפי התמונות שראיתי קשה לדעת בוודאות את ההבדל אם כי הוא קיים.

פורסם

באתר netcar יש מפרט ומחיר של הפיקאסו 5 מושבים, אבל רצוי לבדוק אצל היבואן. בכל אופן ה 5 מושבים עולה יותר מה 7 מושבים!! ושייכת לקבוצה 5 !:shock: פשוט מדהים, עם תמחור כזה גרוע אין לה שמץ סיכוי להצליח כאן. יש לציין שהעלות הגבוהה נובעת מזה שאין לה גיר רובוטי כמו ל 7 מושבים אלא גיר אוטומטי אמיתי, עדיין זה לא מצדיק...

פורסם

סיטרואן C4 פיקאסו 5 מושבים משווקת ברמות איבזור גבוהות יותר מגירסת ה-7 מושבים ולכן היא יקרה יותר.

היא משווקת עם גיר אוטומטי סטנדרטי ולא רובוטי כמו הגירסאות הזולות בנות 7 המושבים.

אני הייתי קונה עם 7 מושבים, ומקפל שניים. ( בדיוק כמו שאני עושה בגראנד סניק שלי :) )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה ההבדל באיבזור וכמה היא עולה?

לגבי הגיר האוטומטי אני לא מבין איך הפיקסו עם גיר מיושן עם ארבעה הילוכים בלבד שלא ממש עוזר לצריכת הדלק ולתאוצה יותר יקר.

אישית הייתי מעדיף את הרובוטי למרות שאצטרך להתרגל אליו כי אני רגיל לאוטומטי וגם חייב לפי החוק רכב אוטומטי.

אבל דבר אחד אני לא מבין:מה בדיוק יהיה רשום ברישיון רכב? ידני או אוטומטי?

זה יכול לגרום לי לבעיות.

האם אני יכול להיות שקט בקשר לזה?

תודה

פורסם

סוג הגיר לא כתוב ברישיון הרכב.

מבחינת החוק רכב ללא דוות מצמד = רכב אוטומטי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

משום מה היה נדמה לי שרשום לי אוטומט ברישיון אבל אבדוק שוב אולי טעיתי.

אז הגיר הרובוטי הוא גיר אוטומטי לכל דבר ועניין?

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

הייתי עכשיו באירופה, שבתי מפאריז. המון C4 פיקאסו כמובן, רבות מהן בגרסה הקצרה.

כבעלי הגרסה הארוכה (2008), אני שואף להחליף לגרסה הקצרה, אבל לא ראיתי באתר סיטרואן שהרכב מוצע. האם בסוף לא נמכר בארץ? האם ניתן להזמין בייבוא אישי? האם המנוע החדש הוא גם טורבו 1600 (המנוע שלי 2000, אוכל לי את המשכורת...).

פורסם

הגירסה הקצרה לא נמכרה בארץ בכמויות משמעותית ואינה מיובסאת ביבוא סדיר (אולי אפשר להביא בהזמנה מיוחדת)

יבוא אישי יצא יקר הרבה יותר מגירסת ה-7 מושבים.

כיום הרכב משווק עם מנוע 1600 טורבו 156 כ"ס.

לדעתי שווה לשקול את הפיג'ו 3007 כתחליף לפיקאסו 5 מושבים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

למה ה - 3007?

בפיקאסו הקצרה, אין את ה"גבעה" הזו, בין הרגליים של היושב האמצעי בספסל האחורי, מה שמאד הפריע לבן שלי בכל רכב שבדקנו טרם רכשנו את הפיקאסו הגדולה. לא רק שהשטח מאחור קטן לו (אני מעל 2 מ' גובה ובד"כ דוחף הכיסא עד הסוף), גם הגבעה הזו הרסה לו את הישיבה.

במה 3007 דומה לפיקאסו הקצרה?

פורסם

גם אני חיפשתי את הפיקסו הקצר.

כאשר שאלתי באחת הסוכנויות האם ידוע להם על פיקאסו קצרות שנמכרו בעבר, נאמר לי שיובאה לארץ רק אחת (שהם יודעים עליה) ששימשה את האישה של אחד הבכירים.

הרכב נמכר ואין להם מושג איפה הוא היום.

אישית אני מאוד סולד מהעיצוב של הפיקאסו הרגיל (7 מוש') אך את העיצוב של הקצרה אהבתי.

לצערי, ככל הנראה לא ניתן להשיג בארץ.

לגבי ה-3008, הוא לא דומה לפיקאסו.

יש לנו כזו, רכב מדהים (לדעתי) עם ניהוג מצויין על גבול הספורטיבי אבל מבחינת מרווח פנים הוא לא משתווה לפיקאסו.

אם כבר אז הייתי חושב על ה-5008.

• תוכן חדש...