Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי חול - כמה בערך??? ($$$)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל לעשות ניקוי חול לחלקי המרכב של החיפושית כחלק מהפחחות, מדובר על 4 הכנפיים, 2 הדלתות ו2 המכסים:

2111033.jpg

(התמונה להמחשה בלבד).

הפחח שלי המליץ לי על "המחדש" במפרץ חיפה (ניקה לו את המיכל של הקומפרסור), ובג'יפולוג המליצו על בחור משפרעם. אני מתכוון לבקש משניהם (ואולי אף מעסקים נוספים) הצעות מחיר.

אשמח לדעת, מאילו שביצעו זאת כבר (ליאור ונוספים) בכמה הם מעריכים עבודה כזו, כולל צביעת יסוד/אפוקסי?

כדי שלא יוליכו אותי שולל, והצעה בלתי הגיונית תראה לי הגיונית. :roll:

כמו כן, מישהו מכיר עוד עסקים מוכחים לביצוע עבודה עדינה שכזו?

ריתוך בחלקים (חיתוך חלודה וטלאים), לפני או אחרי הניקוי?

את הבעיות בחלקים הספציפיים ניתן לראות כאן.

עברתי על כ-ל שרשורי הניקוי חול שהיו בפורום עד היום, ולא מצאתי סדר גודל של מחיר לעבודה שכזו.

בתודה ענקית מראש,

בהצלחה לכולנו,

משכנתא זה קל

פורסם

הערכה גסה היא שזה יעלה סביב ה-400-500 ש"ח (אולי פחות, לא בטוח שיותר) לכל החלקים שציינת, אולי יותר אם יש שם כמה שכבות צבע/חומר וזה יקח לו יותר זמן...

לגבי צביעה, במקום שאני עושה את ניקוי החול לא מבצעים צביעה, אלא רק התזת ייסוד באם אתה מעוניין, סיפור של 200-300 ש"ח אני מניח, לחלקים הנ"ל.

הטלפון של יגאל ניקוי חול הוא 050-5519066 / 03-6872758.

חשוב לבקש חלק חלק באיזו עוצמה אתה מבקש שיבצעו את התזת החול, כדי לא ליצור גלים/חורים.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

נסה לברר אצל גוונים בעכו. אני עשיתי אצלם הרבה חלקים של הרכב.

אם לא תשיג טלפון, פנה אליי. :wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

"חצם" אברות

יגאל ניקוי חול

אדי ניקוי חול

ערוך חיפוש

מחירים בן 500 ל 1500

יגאל מומלץ, הלחצים בהם הוא עובד "יחסית" עדינים ,ממליץ הסרת צבע וחומר הפחחים בטבילה או מסיר צבע למניעת עיוותים ,והחלקים אכן מתעוותים לחלוטין

פורסם
"חצם" אברות

יגאל ניקוי חול

אדי ניקוי חול

ערוך חיפוש

מחירים בן 500 ל 1500

יגאל מומלץ, הלחצים בהם הוא עובד "יחסית" עדינים ,ממליץ הסרת צבע וחומר הפחחים בטבילה או מסיר צבע למניעת עיוותים ,והחלקים אכן מתעוותים לחלוטין

הסרת צבע בטבילה ? הכיצד ? עם איזה חומר ?

פורסם

ישנם מסירי צבע בטבילה כלומר מצב צבירה נוזלי ,חפש "לירן כימיקלים" ,עליך לבנות אמבטיה או בתוך אמבטייה ישנה ,חומר מסוכן רעיל ונדיף

מסיר צבע של טמבור מצב צבירה ג'ל, מריחה בעזרת מברשת והסרה על ידי שפכטל ,יש לחזור כמה פעמים למקומות בהם ישנו חומר פחחים ,או בוסטיק

שתי השיטות אינן מעוותות את פח הרכב גם לא את הדק ביותר

נסה גם אצל מצבעת האחים עיני בחולון כולל צביעה

פורסם

אוקיי, אז היום היה לי קצת זמן...

קפצתי לגוונים בעכו, דני - היה נחמד מאוד אך נמנע מלתת הערכה מבלי לראות את החלקים, ולא היה בטוח שבכלל יוכל לעשות להם ניקוי בגלל שמדובר בפח דק יחסית, וקיים חשש לעיוותים. למרות זאת, פלט כי מחירון השעה שלהם הוא 700 ש"ח, וצביעה של כל החלקים ביסוד תעלה 400-500 ש"ח תלוי בצבע היסוד.

פניתי גם למחדש במפרץ, שלום - היה נחמד מאוד אף הוא, אך סירב לקחת אחריות לעבודה שכזו, שוב - בגלל שמדובר בפח ויש צורך בניקוי עדין יחסית שאינו יכול להציע לי. עם זאת, ציין שיעשה ניקוי ל5 ג'אנטים במחיר של כ-200 ש"ח. :?

בסופו של יום, התייעצתי עם עופר הפחח שלי, והגענו להחלטה שנשלח רק את מכסה תא המטען לניקוי חול, והוא יטפל בגלל ריתוכים ותיקונים שדרושים בשאר החלקים.

אעדכן בהמשך איך יצא הניקוי של המכסה, ובכמה.

משכנתא זה קל

פורסם

היי פיץ

ראשית כל הכבוד על החלטה אמיצה להתחיל לשפץ את החיפושית ולא למכור אותה

בניגוד לאחרים לא הייתי ממליץ לך לנקות בחול את החיפושית שנת 60 שלך בניקוי חול מחשש לעיוותים, גלים ,פעירת חורים ושאר חולאים שיכולים לקרות ברכב עם מתכת ישנה ובמיוחד שלא ידוע מצבו והיסטוריית הפחחות מתחת לצבע הנוכחי

אלא להסיר צבע עם מסיר צבע שמיועד לכך, ניתן לקנות בחנויות צבע לרכב או אחרות או ליטוש עדין . שמעתי אפילו על אמצעי זול להסרת צבע , לא ממליץ, שמן ברקס.

בהצלחה

פורסם

ליטוש זאת לא אופציה בכלל להוריד את הצבע..

ליטוש הוא הגורם מס' 1 לגלים בפח.

קיימים סוגים שונים של מדיות כך שלא יפגעו בפח..וע"מ להסיר את חומר הפחחים הישן ניקוי (חול)מדיה הוא הדרך הטובה ביותר.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...