Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היתיעצות לגבי גולף 2001-2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן וערב טוב לכל חברי הפורום, לאחר שמכרתי את הרכב שהיה אצלי (הראשון שלי)

- הונדה סיויק 99 -

הגיע הזמן לחפש אחר רכב אחר, הרכב שהכי קפצתי עליו הוא הגולף ג'נרישן מנוע 2000.

הגולף נכנס בתקציב (60K) והוא הכי עונה על הצרכים שלי, הרכב מיועד בעיקר בישבילי (יציאות עם החברים, נסיעות פרטיות, וכו..) אך הוא יתפקד גם כרכב יחידי שיש לנו במשפחה, ההונדה עשתה תתפקיד מעולה, לכן גם חשבתי ללכת על אחת חדשה יותר, אך איני אוהב את העיצוב החיצוני של השנים החדשים יותר.

חשבתי גם על הלאנטיס (ה1800) הבעיה היא שגם לעיצוב שלהם אני לא מצליח להתחבר, בנוסף יצא לי לקחת סיבוב על אחת, פשוט היתאכזבתי.

וככה היגעתי לגולף, תאמת יצא לי ליסוע על מנוע ה2000, לא מרחק גדול, אבל ממש אהבתי את מה שראיתי (פה גם אתם נכנסים, לא יודע כלום על הרכב וכל מידע עליו יעזור לי).

כל תחלופה אחרת שתציעו אני ישקול בכיף.

עוד מידע שהייתי רוצה לדעת על הגולף:

מחלות נפוצות? (הבנתי שיש בעיה גדולה עם חלונות החשמל ברכב) מישהו יכול להרחיב?

טיפולים? - כל כמה זמן טיפול? כל כמה זמן טיימינג? וכו...

כל מידע על הרכב יעזור לי, פה אני יכניס שגם ביצעתי חיפוש וראיתי מידע רב על הגולף אך לא ראיתי שום מידע שמתיחס לטיפולים של הרכב וכל כמה זמן יש לעשות אותם.

פורסם

חיפוש קטן יעזור לך מאוד דיברו כאן על הגולף בלי סוף.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כמו שכתבתי, ביצעתי חיפוש

אך באף אחד מהמקומות לא הצלחתי למצוא מידע על הטיפולים התקופתיים, הבנתי שצמפיון ממליץ על טיפול כל 15K, ופה בפורום ראיתי כמה שכתבו שעדיף לעשות כל 10K - אפשר לדעת למה?!

ועוד שאלה, עלות של טיימינג לרכב הזה, ידוע למישהו? כל כמה זמן יש לעשות?

פורסם

בגולף MK4 שהיא הגולף דור קודם שאתה מדבר עליה הטיפולים מתבצעים כל 10000 ק"מ ולא כל 15000.

ישנם המון שרשורים לגבי הגולף דור קודם מנוע 2000,תעשה חיפוש בכל זאת.

דגם ג'נרשיין מומלץ מאוד ומגיע מאובזר ביותר,ישנן מחלות ידועות לדגם כמו בעיה במנגנוני חלונות שטופלה במוסכי יבואן ברוב המכוניות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...