Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

ברשותי איביזה קופרה 08' ואני שומע הרבה על שיפורים.

רציתי לדעת בבקשה מה עושה צ'יפ ?

אני יודע שהוא מוסיף כוח למנוע אבל אני לא יודע מה הוא עושה בתכל'ס. הכוונה איך הוא עושה את זה ?

וגם שמעתי שיש צ'יפים שיכולים לשפר את צריכת הדלק ? איך זה אפשרי ???

עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי הסבר על מה הפעולה הספציפית שהצ'יפ עושה.

אני אשמח אם תוכלו להשכיל אותי קצת בנושא.

תודה.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צ'יפ, לרוב כוונה לרכיב זכרון שכולל תוכנת ניהול מנוע. איך מחשב מנהל מנוע? ע"י תוכנה. ניתן לשנות תוכנה ולפי זה ישתנו נתוני מנוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קאץ'? מגביר צריכת דלק

בלאי

מבטל אחריות יצרן

ועוד ועוד..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יותר כוח = יותר צריכת דלק

יותר גדישה על טורבו קטן = יותר חום ובלאי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

במילה אחת - כן.

בהרבה מילים - כן,כן,כן,כן,כן,כן........ - הרכב מתחיל לזוז - השיפור במומנט הוא אדיר, הבלאי הוא בכלל לא משמעותי - יש רכבים בארץ שנוסעים עם צ'יפ כ 200,000 ק"מ ועם טורבו ראשון.

מצד שני - יש רכבים שבהם הוחלף טורבו לאחר50,000 ק"מ.

מסקנה - תעשה צ'יפ ותלמד להתנהג יפה אל הטורבו ולשמור עליו (תעשה חיפוש) וההההככככללל יהיה בסדר.

חגי

...CASKA for life

פורסם

לא אחי, הקורס זה ביום שישי וזה לא הקורס מתנה מסיאט אגב... לא קיבלתי מהם כלום.

סתם מעניין אותי מה צ'יפ יכול לעשות ואיך בדיוק הוא עושה את זה.

פורסם

מתי קיבלת את הרכב? מוזר שלא קיבלת אני מכיר עוד כמה שקיבלו.

בכל מקרה נסעתי על אחת עם צ'יפ (קאסטום) והיא נוסעת חזק לעומת הסטנדרט וזה ממש מורגש.

קח בחשבון שהולכת האחריות למרות שקשה לי להאמין שישימו לב לזה בצ'מפיון.

פורסם

קיבלתי את הרכב לפני חודש בערך. גם אני שמעתי על כאלה שקיבלו מתנה אבל כנראה זה נגמר כבר...

נראה לי שפשוט אני אתקשר לפיטסטופ או E&A לברר איתם לגבי צ'יפ ומה החסרונות מול היתרונות.

אתה יודע כמה כ"ס יש למנוע של קופרה עם צ'יפ ?

פורסם

ממש לא מזמן, אני בטוח שהם יתנו לך גם בקרוב.

אם אני לא טועה 215 סוסים אם תוסיף צנרת ופילטר פתוח תגיע +- ל-225 .

מה שלא יגידו לך יותר הספק שווה יותר דלק+בלאי מואץ.

תיהיה חייב להוסיף שעונים BOOST,EGT,A/F .

הצ'יפ זה בעצם זיכרון שמכיל תוכנה מה שקורה שבמקום התוכנה המקורית שמגבילה את הרכב בכל מיני נתונים לדוגמא גדישה שמים לך תוכנה אחרת שאומרת לרכב לגדוש בלחץ יותר גבוה התוכנה גם מקדימה את ההצתה ועוד כל מיני נתונים וככה ההספק גדל.

• תוכן חדש...