Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלה למומחים , לא עדיף לשפר טיל אוויר אוויר(קופרה קו ישר) שיוכל לבצע קצת יותר פניות ?

אפילו ויזואלית אפשר לראות שהקופרה קצת מפחדת מהכביש , היא בהחלט גבוה מידי לטעמי, (יחסית למכוניות כמו MX5 קליאו ספורט וכו ) אני אישית הייתי מחכה עם הציפ, קודם תלמדו לנהוג עם ה180 סוסים שיש על החלום הזה שיש לכם בידיים ודבר ראשון שימו לו קיט הנמכה בולמים מיטלים וכול הצעצועים שצריך בשביל לקחת פניה באמת כמו שצריך ואחר כך להישאר עם כזה חיוך על הפנים ודפיקות לב שיכולות להאיר את המתים, האדרנלין משתחרר בגוף ואלוהים זו הרגשה מטורפת .

אפשר להגיע אליה עם איביזה 1600 סמ"ק 100 סוסים, פילטר אינבוקס Fk ודוד אחורי פתוח ? :lol:

פורסם

האמת שלשפר את המתלים וההתנהגות של הרכב זה גם בחשבון ובתקציב.

מה השינוי שניכר אחרי החלפת מתלים וקפיצים ?

ואל תגיד ההתנהגות של הרכב כי מה זה אומר בפועל ? תת היגוי ישאר ?

תודה.

פורסם

התוכנה גם מקדימה את ההצתה ועוד כל מיני נתונים וככה ההספק גדל.

אם כבר, בלחץ יותר גבוה התוכנה אמורה לאחר את ההצתה (בגדישה).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

יעלה לך בסביבות 2100-2300 צי'פ של אפסולוט פילטר פתוח ונשם (סימוטה) ב E&A אני גם עשיתי לקופרה שלי שבוע שעבר.

כשזה מחיר לא רע יחסית לעסק הזה, כי לפילטר ונשם יש עלות נמוכה שבהחלט שווה את ההוצאה עליהם. בסופו של דבר אתה בערך תעמוד באזור של ה 215-218 כ"ס.

פורסם
אם כבר, בלחץ יותר גבוה התוכנה אמורה לאחר את ההצתה (בגדישה).

מעלים הצתה עד שהאוטו מתחיל עם התיקונים כמובן בפול בוסט,ואז אין טעם יותר לעלות הצתה עם האוטו מתחיל לתקן.

מהמפות המקוריות יש לעלות הרבה בהצתה עם ציפ.

פורסם

מה זה "להעלות"? לאחר או לקדם?

פורסם

באמח אחלה שיטה לשמירה על אמינות המנוע בגדישה...

• תוכן חדש...