Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צ'יפ רגיל - מערכת ניהול מנוע משופרת ביחס לסטנדרט אך מתוכננת בסדנת האם בחו"ל ולא מותאמת ב 100% לרכב הספציפי שלך (הצ'יפ לוקח בחשבון רכב סטנדרטי לחלוטין)

צ'יפ קאסטום - מתוכנן בארץ באופן ספציפי לרכב כשהוא לוקח בחשבון שידרוגים אחרים שבוצעו ברכב כדוענת אינטרקולר, אינלט, צנרת פתוחה ועוד - צ'יפ קאסטום מגיע לתוצאות יותר טובות מבחינת כוח וגם עקרונית הוא גם יותר אמין מכיוון שאין חוסר בדלק, בעיות בתיקוני הצתה וכוד (כפי שקורה לפעמים בצ'יפ רגיל..)

חגי

...CASKA for life

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבנתי. תודה רבה לכולכם.

אם זה ככה אז בעצם צ'יפ קאסטום אמור ליצור פחות בלאי מצ'יפ רגיל ולא לשנות את תצרוכת הדלק נכון ?

הכוונה אם כבר ללכת על צ'יפ אז ללכת על קאסטום ?

פורסם

בכלל לא....

אמרו לך כבר, איך שלא תסתכל על זה - יותר כוח=יותר דלק.

אם אתה מעוניין בקונפיגורציה הכי טובה לרכב שלך, תרכיב צנרת, אינטרקולר, פורק ואינלט - ואז תעשה צ'יפ קאסטום - כך תגיע +- למקסימום שאפשר להוציא מהטורבו הנוכחי (250 כ"ס)

אם אתה רוצה לעלות לאט לאט, תתחיל מצ'יפ של אחת הסדנאות ותמשיך משם בכל השיפורים למינהם. הדרך הזאת תעלה טיפה יותר מכיוון שתשלם על הצ'יפ בהתחלה ולאחר שתרכיב את הכל תשלם גם על קאסטום בשביל להוציא את המקסימום.

אני אישית בחרתי בדרך השניה מכיוון שטורבו בגדישה גבוהה זה דבר מאוד ממכר ותמיד תרצה עוד BOOST אז כל שלושה חודשים +- אני משדרג מכלול אחר ומוסיף קצת כח - ככה אף פעם לא משעמם ותמיד יש משהו בקנה.....

באיזו דרך שלא תבחר, ההנאה והההנעה מובטחת:-o

חגי

...CASKA for life

פורסם

אינלט הוא צינור כניסת האוויר לטורבו (בדרך הוא מתחבר לעוד מספר צעצועים).

ישנם שני סוגי אינלטים משופרים - הנפוץ ביותר הוא הסיליקון והפחות נפוץ הוא המתכתי (NEUSPEED).

הרעיון מאחוריו הוא שבגלל שהעלנו גדישה הטורבו עכשיו רוצה למשוך יותר ויותר אויר והאינלט המקורי די מגביל בעניין כי הוא בעל פייה צרה יותר בכניסה לטורבו.

ערך מוסף -ברגע שמורכב אינלט ויש פילטר פתוח אז יש רעש פריקה מורגש יותר גם עם הפורקים הפנימיים.

אין טעם באינלט משופר ללא צ'יפ.

...CASKA for life

פורסם

אתה יכול פשוט להתקשר לגיא פרילינג שיש לו המון שנות ניסיון בהתקנת צ'יפים, ולבקש גרסת הדגמה של צ'יפ של חברת revo

הוא מתחבר עם מחשב לאוטו למשך כמה דקות וזהו.

יש להם גרסת TRIAL שאתה נוסע כמה שעות ומרגיש את השיפור האדיר בכוח, ואז האוטו חוזר למה שהיה קודם.

זה האתר שלהם

http://www.ads-global.co.uk/revo/html/cars/seat_ibiza.htm

אחרי זה תחשוב אם אתה רוצה את זה קבוע באוטו. ואם אתה כבר שולט בכוח של האוטו כמו שהוא ולא נכנס לתת היגוי כמו טמבל.

נכון יש הרבה חברות לצ'יפים אך השיפור של כולם די דומה ומדובר על 210 כ"ס בערך.

אבל הכי תרגיש את השיפור בסל"ד בינוני הוא עצום.

פורסם
בכלל לא....

אמרו לך כבר, איך שלא תסתכל על זה - יותר כוח=יותר דלק.

אם אתה מעוניין בקונפיגורציה הכי טובה לרכב שלך, תרכיב צנרת, אינטרקולר, פורק ואינלט - ואז תעשה צ'יפ קאסטום - כך תגיע +- למקסימום שאפשר להוציא מהטורבו הנוכחי (250 כ"ס)

אם אתה רוצה לעלות לאט לאט, תתחיל מצ'יפ של אחת הסדנאות ותמשיך משם בכל השיפורים למינהם. הדרך הזאת תעלה טיפה יותר מכיוון שתשלם על הצ'יפ בהתחלה ולאחר שתרכיב את הכל תשלם גם על קאסטום בשביל להוציא את המקסימום.

אני אישית בחרתי בדרך השניה מכיוון שטורבו בגדישה גבוהה זה דבר מאוד ממכר ותמיד תרצה עוד BOOST אז כל שלושה חודשים +- אני משדרג מכלול אחר ומוסיף קצת כח - ככה אף פעם לא משעמם ותמיד יש משהו בקנה.....

באיזו דרך שלא תבחר, ההנאה והההנעה מובטחת:-o

חגי

למה להחליף אינטרקולר? האינטר בקופרה מצויין ומחזיק בכיף עד 300 כ"ס

פורסם

תודה רבה על הלינק. אני אברר. כרגע רק מפחיד אותי שהאחריות תבוטל אם צ'מפיון יגלו.

ובאמת לגבי האינטרקולר, הוא אינטרקולר חזית ענקי. אין טעם להחליף לפי מה שהבנתי.

פורסם

לא רק זה, יש לו יתרון עצום בכך שהכניסה והיציאה שלו שאותו צד וזה עוזר לזמן התגובה משמעותית (לאג)

פורסם

אני חיכיתי שנה וקצת לפני הצ'יפ- כך למדתי את האוטו, וצמצמתי נזקים בקשר לאחריות.

השיפור מאוד מורגש מבחינת הכח, מבחינת צריכת הדלק, לפחות אצלי מדובר על בין 1-1.5 ק"מ לליטר הבדל (לרעה כמובן)

אבל מבחינתי זה שווה את זה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אוקיי, אז הבנתי שהחסרון הוא בבלאי ובדלק אלא אם שומרים על הטורבו ואז הבלאי קטן יחסית ?

איזה סדנה הכי טובה ב-VAGים ? מישהו יודע ?

פורסם

הי,

אני ועוד רבים כמוני עשינו את הצ'יפ שך אפסולוט אצל E&A בבני ברק, הם היבואנים של אפסולוט בארץ.

השירות טוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...