Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על מכוניות low-rider

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה חוקי בארץ ישראל להיות עם מכונית low-rider ...סליחה עם אני כותב משהו לא נכון אני חדש בארץ ישראל

כי יש לי ברסיה מכונית low rider pontiac bonneville 1964 אני לא עייתי ברוסיה הרבה זמן אני אנסה להשיג תמונה תודה לעונים ...

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דוגמא של LOW RIDER חוקי זה סיטרואן.

אני מניח שדבר כזה נקרא שינוי במבנה, אני בספק שיכולים לאשר את זה ברישיון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
דוגמא של LOW RIDER חוקי זה סיטרואן.

אני מניח שדבר כזה נקרא שינוי במבנה, אני בספק שיכולים לאשר את זה ברישיון.

חבל שאסור דווקא הייתי רוצה לייבה את המכונית לפה לרכב הזה הרכב יכול כאילו לקפוץ והכול דוד שלי בנה אותו בעצמו אבל שנוסעים יש הרגשה לאקיא בגלל ש אין בולמי זעזועים או משהו כזה הוא אמר לי

פורסם

מבחינה "חוקית" זה בהחלט שינוי מבנה ואסור. מבחינה מעשית- אני לא בטוח, שלא תוכל להביא אותה לכאן. אני בספק, אם מישהו יתעסק בזה, כלומר, ישימו לב, לפחות בשלב של היבוא, אם , נניח, תכוון את המתלים לגובה הסביר! מה תעשה בטסט- זו כבר שאלה אחרת... אבל, גם לזה יש פתרונות, אתה יודע...:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הדבר נכון גם עם הוא מייבא רכב לארץ?

איפה כתוב איזה מתלים יש לרכב כאשר יצא מפס היצור?

פורסם

היא קופצת ,למעלה למטה תלוי את איזה ידית הזזת...

הייתי במפגש הפתוח שהיה , האוטו יפה אבל היא לא קפצה גבוה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

יש עוד אחת כזאת.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אה. המכוניות שרואים בדרך כלל בקליפים שיש להם בולמי אויר וקומפרסור בתא מטען בצרוף של איזה 5 מצברי פריקה עמוקה?

אם כן, זה מגניב אבל זה אדיוטי חבל על הזמן!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

ה LOW RIDER של גיא המלך!

הוא עזב לאוסטרליה

האוטו נשאר בחניה.

אם מישהו רצני לגבי רכישה של הרכב מוזמן לשלוח לי ה"פ

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אה. המכוניות שרואים בדרך כלל בקליפים שיש להם בולמי אויר וקומפרסור בתא מטען בצרוף של איזה 5 מצברי פריקה עמוקה?

אם כן, זה מגניב אבל זה אדיוטי חבל על הזמן!

עומר.

אדיוטי? בא תספר לנו, אנחנו רוצים לשמוע... קצת טאקט בנאדם, לא יזיק לך כלל.

• תוכן חדש...