Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימון ראלי לכיש - ממ"י 5.7.2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

RJET

יש לך משהו יותר מעשי ומעניין להגיד? או שאתה

מתחיל להזכיר את בן אפרים, המלאך, ומולטי V חדל כבר.

מעניין שהם לא מתים רק מתחלפים.

בברכה זלמן

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום:

תגובותיי בכחול - (צבע מרגיע)...

אלון חלווה

לכול מושכי העט!

מאחר והביטוי שניתן בשירשור זה נהפך אישי נתבקשתי לרדת על פי בקשת הנהלת עמותת ממ"י ולכתוב תחת שמי בלבד!

ממתי התחלת לעשות מה ש"הנהלת" עמותת ממ"י מבקשת ממך. ההנהלה זה אתה - ואתה עושה רק מה שטוב לך!

1. שכנעתם אותי שאנחנו צריכים להמשיך בכיוון שלנו להיות התאחדות, אם בכול כך הרבה דברים אני מעורב ברור שאני צריך להיות יו"ר ההתאחדות לפחות:-)- גבי סרוגו - אני מקווה שאתה קורא את זה (וגם צבי לייט, יובל מלמד ושאר החברים הפורשים - בכל זאת, מדובר במי שמייצג אתכם היום - לפחות פוליטית, לא?)
  2. דני! לגבי המכרז ליועץ למשרד הספורט והאיומים, להזכירך שמי שהיה הקרוב ביותר למשרד הספורט זה אתה! מי שדאג להוציא את המכרז דאג גם לרשום שעל היועץ להיות "מהנדס במרוצי מכוניות" כמו שהערתי לתקנות הערתי והארתי את עיני הממונה על המכרזים בסוגיה זו, אני מציע שתעצור בך מהשתלחות בי, אם אינך רוצה שהמשיך והכנס לפרטי סוגיית המכרז כמו גם לסוגייה של מי היה צריך להיות יו"ר הרשות וההסכמים הנוספים הבלתי כתובים.
  3. דני! מי שדאג להעיף אותך מהתפקידים היו אלה "חבריך" הקרובים לא אלו שנשארו מאחור.
  4. התקנות כפי שרציתה ואם כבר קראתה לי מגאלומן היו בדיוק המגלומניה שלך בהתהוות אלה שמישהו עצר את הפעילות מאחר והיא לא בדיוק הלכה עם כללי מנהל תקינים. גם כיום התקנות לא בדיוק לרוחי, המלחמות בין משרדי הממשלה השונים מביאות ל"פשרה" בכדי שהעסק יזוז, תזכיר לי כמה הערות כתבתה לתקנות? או מי מחבריך כתב?
  5. מישל המארגן המפיק חבר הנהלת איירדא עם חברת MG הפקות שהם גוף אחד - MG=מישל גדז' שהוא חבר הנהלת אירדא מארגנים ומפיקים אירועים, האם העמותה לא הייתה צריכה להוציא מכרז לפני שהיא קבעה מי הולך להפיק לה את האירועים? תבדקו את זה. לעומת אירדא ממ"י מקיים אירועים בעצמו לטובת אלו שהצטרפו אליו ויותר מזה פותח את דלתותיו גם אליכם חברי אירדא אז מי כאן המארגן? מי כאן המפיק. שכחת - מר שליט שאת המירוץ הראשון העונה אתה ארגנת עבורינו. נזרקת בבושת פנים לאחר שרימית את הנהגים - עד היום לא קיבלנו הסבר!!! IRDA תעבוד עם כל מארגן ישר!!
  6. ולציטוטים - האיש אותו אתם מצוטטים פרש מכם זה מכבר, האם שאלתם למה? האם עמדתם מול הראי פעם אחת יפי הנפש לשאול מדוע עזבו אותנו חברים שלא בטוח שמי מהם מוכן לחזור אליכם בצורה ובהתנהגות שלכם כיום, אולי כרגע אנחנו מקום מפלט הזמן יגיד ואולי לא מה שבטוח מעמדכם עם כול הטלפונים וזיבולי השכל ברשות הספורט כולל השיחה שהייתה לכם לא תרמה לכם ולו אבזק אחד של אור להיות התאחדות. - אני שאלתי את צבי לייט למה פרש - הוא אמר בכל פורום וגם כתב (אני אחפש את זה בשבילך) הפרישה והפילוג היו טעות - אבל הוא לא יעזוב את החברים שלו שפרשו - זה לא משנה את הביקורת שלו - היא נכתבה לפני שפרש. היא טובה היום כמו אז! כמו תמיד - ברחת מתשובות ענייניות.
  7. התאחדות לא ניתנת על מגש של כסף, בוודאי לאור המהלכים של אירדא בתקופה האחרונה ואלו שלפניה, אנחנו נהווה גם אם לא נהייה התאחדות אופוזיציה לוחמת לשמירת ערכי הספורט המוטורי - ערכי ממ"י (דיקטטורה בת 50 שנה, ניצול כספי של הנהגים, התקפות זעם של הנשיא ומצגיי שווא - אני עדיין מחכה לרשימת מאות הספורטאים שלך בעמותות השונות... - והריי קבעת רף גבוה - כי אם אני לא ספורטאי ("לא נהג.. אין לו רכב") אז אצלך בעמותה יש בקושי ספורטאי אחד לרפואה - מדריך בשכר) , לא יתכן להשאיר את הדברים בידיים של אירדא. - זה לא בידיים של IRDA - זה בידיים של הנהגים - מילה שמפחידה אותך - כי אתה יודע שביום שתקום התאחדות של ספורטאים מועדון מירוצי ישראל - אם ישאר על המפה יצטרך ליישר קו עם צרכיי הספורטאים.
  8. אלון! לך תעבור סידרת בדיקות, בעבר היה שווה לענות לך כיום אתה בכיין, הרביצו לי, לקחו לי, לא נותנים לי די חביבי תתבגר אני צופה את העתיד ולא פוחד ממנו מה שיקרה יקרה דבר אחד בטוח השירשור הזה שלכם לא אלו שידעו לשבח אלו שמתבכיינים יודעים גם למה, הקינאה, היכולת, ההמשך, הצטרפות חברים נוספים לפעילותנו יתנו את האותות ליכולתכם ההולכת ומתגמדת, של חברים שאתם מונעים מהם להיות ספורטאים לא פוליטרוקים אתם גןף לספורט מוטורי או מלחמות יהודים? - לא ציפיתי להתייחסות עניינית. כשאין תשובה טובה - עדיף לשתוק. אבל אתה פוליטיקאי מלידה - אז אתה מברבר... - לא שווה תגובה.
  9. הצהרה רציתה דני! אני ברוך שליט מצהיר שאני מעוניין לעסוק בפוליטיקה של הספורט המוטורי - בבקשה חבריי הפורשים... רציתם עוד משהו?, לא באמרגנות, לא בהפקות, מצד שני אנו במועדון מרוצי ישראל נמשיך וננהל אירועים ברמת היכולת המעדונית, במידה ויתאפשר מבחינה כלכלית להביא מפיק/אמרגן נעמיד לרשות האירוע שהוא יפיק את הציוד היכולת והאנשים להקמת האירוע, המסר מקווה שהוא ברור, כי מי שרואה את טובת הספורטאים זה אני וחברי במועדון מרוצי ישראל לא איש מכם, לו חשבתם על הספורטאים היו אלו משתתפים באירועי ממ"י ואתם הייתם מקבלים את שרציתם, לא תקבלו כול זמן שלא תשחררו. - אתה באמת חושב שמישהו עוד מסוגל להאמין לגיבוב השקרים שלך? רמי לימון התחייב למשוך איזה מכתב - יוסי ניסן טען שאמרתם שאתם מחכים לתשובה מ IRDA - לאיזו תשובה בדיוק??? אתם "מורחים" את יוסי בדיוק כמו שמרחתם אותנו. מישל עדיין מחכה לתשובה מרמי - שכאמור נעלם תמיד כשהוא צריך להסביר את מעשיך!
  10. ולידיעת כול המלעיזים: רמי לימון וברוך שליט זה איש אחד חברים ומלווים אחד את השני מזה כמעט שני עשורים, יש בינינו חילוקי דעות לא קטנים, הוא האיש כיום שמוביל את החלטות ממ"י בדרכו ולפי השקפת עולמו, הניסיונות הפטתיים לשבור אגמונייה זו לא יצליחו חבל לכם להתאמץ.

לסיכום ציטוט של הירחון "מוטו" - שימותו הקנאים

ברוך שליט

נ.ב. דני כתב "פמפום מוח אקדמי" - מה זה? האם אתה לא אקדמאי מר דני לוי ? אני כותב לך "מפעיל המריונטות".

לסיכום,

1. הוכחת חזור והוכח שאתה לא אמין - לכל הפחות מזגזג לפי צרכיך האישיים.

2. אתה רוצה לייצג ספורטאים - פוליטית - תעמיד את עצמך לבחירות! נראה מי יצביע לך מהספורטאים. מי? צבי לייט? גבי סרוגו? הצחקת אותי...

3. כל שאלה עניינית שלנו נענית בשתיקה שלך או בגיבובי מילים סתמיות ללא כל קשר למהות השאלות.

4. ביום בו תקום ההתאחדות - ולא משנה מי יקים אותה - אם היא תנוהל ע"י הספורטאים - זה יהיה היום בו יפרדו ממך או יעמידו אותך במקומך - סוף סוף. לא צריך להיות נביא... תקרא מה שדובי מילר כותב (ואתה מייצג גם אותו לא? :-) - בדיחה טובה) - אתה לא יכול לייצג ספורטאים וגם לא ממ"י! האינטרסים שלכם מנוגדים.

6. כתבת שאתה צופה את העתיד - אתה יודע למי ניתנה הנבואה...

דבר אחרון - לגבי מישל גדז' - הספורטאים בחרו במישל לארגן להם את האליפות אחרי שנכוו ממך. אתה קיבלת זכות ראשונים ושרפת אותה! הנהגים יחליטו גם בעתיד לאירוע של איזה אמרגן לבא ולאיזה לא. לא נראה לי שיבחרו ב"זיקית".

אלון חלווה

נ.ב.

שים לב שכשיש ביקורת ב IRDA היא נכתבת בשמינו האמיתי ובגלוי - לא מתחבאים מאחרי שמות בדויים. כשיש ביקורת על IRDA היא נכתבת כמעט תמיד על ידך או על ידי שמות בדויים "המלאך - R-JET - בן-אפריים ועוד). קנאה - אם אתה חושב שמישהו מקנא בך או במצבך - אתה צריך ללכת לאותן בדיקות ששלחת אותי 20 שורות למעלה...

:cry:איש עצוב. אם פעם מתוך רחמים הייתי מוכן לשמוע מרמי לימון וגבי סרוגו איך צריך "לדאוג" לך לתפקיד בתחום על העשייה רבת השנים שלך (שהיום אני מבין שמטרתה הייתה לשרת אותך - גם אם לעיתים, אני לא מכחיש, שירתה את הספורטאים)- היום אני בטוח שככל שירחק ממך הנושא - כן ייטב לספורטאים. אבל לא משנה מה אני חושב - אני אחד משלושים ארבעים ספורטאים - זה הכל. תתחיל לדאוג מה ה 39 האחרים חושבים...

ואולי בעצם אתה כבר יודע ולכן מנסה על גב הספורטאים להשתלט על ההתאחדות שתקום! אני רוצה לראות מי הספורטאי האמיתי שיתמוך במחשבה מבעיתה זו לאורך זמן (הריי אם לא ויכוח הנהגים - כבר ממזמן לא היה לך קיום בתחום רכבי הראלי - מזל שממ"י מתעסקת גם באירגון מירוצי אופנועי ים וכו' - עוד נשאר לך תחום שלא נשרפת בו)

אלון

פורסם
RJET

יש לך משהו יותר מעשי ומעניין להגיד? או שאתה

מתחיל להזכיר את בן אפרים, המלאך, ומולטי V חדל כבר.

מעניין שהם לא מתים רק מתחלפים.

בברכה זלמן

זלמן.....

זה טיבעו של פורום......

יירצו ייקראו... לא יירצו לא ייקראו....

מה לעשות 20 נהגים 50 דעות......

רק מי שעושה לא טוב טועה.....

rjet

פורסם
......

זה טיבעו של פורום......

יירצו ייקראו... לא יירצו לא ייקראו....

.....

rjet

בזה RJET,

אתה צודק לחלוטין!

אלון

נ.ב.

כתבת "כמה תגובות -כנראה שהאירוע כן עשה משהו" - משהו בסגנון...

שים לב שרוב התגובות הן ביקורת על האיש - לא על חבריו בממ"י.

לצערי האישי: ממ"י היום זה ברוך וברוך של היום רע לנהגים!

מחר - אולי נראה ברוך חדש (בטוח!)

אלון

פורסם

ברוך בוקר טוב.

אני חייב שלא להסכים איתך בנקודה הזו, כספורטאי .

כמו שהוכחת/הוכחתם טוב מאד בשבת, הכנה וארגון של ראלי מושלם - זו המומחיות שלכם .

אבל מפה ועד להיכנס להתאחדות ולייצג ספורטאים...מצטער , עם זה אני לא מסכים . חייבת להיות הפרדה מוחלטת בין המארגן (שמבחינתי אמור להיות גוף כלכלי ) לבין הספורטאים. וגם אם תגיד מחר שאתה רוצה להקים התאחדות, לדוגמא כמועדון מרוצי ישראל, והראלי יהיה מאורגן על ידי, נגיד, עמותת הראלי, זה לא "אוכל" , הרי ברור שזה אותו גוף עם שני ראשים.

כמו שדני כתב כבר קודם - אתה חייב להמשיך בעשיית הדברים שבהם אתה טוב ולא להתעסק המשהו אחר . את ההתאחדות תשאיר לנו, הספורטאים .

דובי

דובי ??

אני חייב לאמר בכל הרצינות שהפתעת הפעם לטובה !

אני רק מקווה שלא יעשו לך "עליהום", מכוונים שונים ,ושתעמוד על העקרונות ,כדי שנוכל יחדיו לשמור על שפיות ואחדות למען העתיד לבוא !!

אני מקווה שחברינו לשעבר בעמותה יידעו להתעלות ולהגיב כמוך, השתיקה לא תעשה להם טוב !

מישל

נ.ב. מגיע לך "מזל טוב" קטן נדמה לי, סליחה זה עדיין סוד .......

פורסם
... תקרא מה שדובי מילר כותב (ואתה מייצג גם אותו לא? :-) - בדיחה טובה) - ...אלון

לא, אלון.

ברוך שליט או מועדון מרוצי ישראל לא מייצגים אותי, מצטער.

נכון לעכשיו אני לא זוכר שאני חבר באיזו עמותה .

רק אני מייצג את עצמי ואני משתדל לעשות את זה טוב...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מישל

אני חושב שאתה מכיר אותי הכי טוב מכולם .

ואני מניח שלא הפתעתי אף אחד באמת.

הסיבות שבגללן עזבתי את IRDA לא היו פוליטיות ותמיד הבעתי את תמיכתי (תסתכל באתר שלי, בטורים האישיים).

עזבתי אך ורק בגלל שאילן אהרון, שלו אני מנווט, אינו חבר ב-IRDA וזו היתה הדרך היחידה שהסתדרה לי. כן, אני אגואיסט, מה לעשות .

אבל אני גם ספורטאי וחושב מה הכי נכון לספורטאים .

אגב- על איזה סוד מדובר ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

1. דני לוי כתב ספורטאים לחוד ומפיקים לחוד - אין על כך וויכוח ומוסכם הדבר.
  2. לא התחייבנו למשוך שום מכתב משום מקום, אלו ניסיונות שלכם להכתיב דברים בהפוך על הפוך.
  3. לו ישבתם והקשבתם לדברים שאנו אמרנו ולא רק לעצמכם הדברים מזמן היו במקום אחר.
  4. ולעצם שאר הדברים הכתובים: מילים מילים מילים, הכפשות הכפשות הכפשות, סילוף דברים, ושמות גנאי בלי סוף גנון לשמו, היה מעניין לראות לאן מוביל שירשור של ברכות, פירגון למועדון מרוצי ישראל ואיך אירדא מנסה להפוך את הקערה על פייה, הרי לא יתכן הדבר תשבחות למועדון מרוצי ישראל, איש מאירדא לא השתתף ובכול זאת יוצא אירוע, הפחד מתחיל לכרסם מה איתנו (אירדא) לאן זה מוביל צריך שוב להכפיש את מועדון מרוצי ישראל, את ברוך שליט, זו מנהגה של אירדא והדבר הזה רוצה להיות התאחדות!
  5. אני ברוך שליט לא צריך להסתתר מתחת לשמות תבדקו אצלכם מי האנשים! את השמות אתם מפיצים, כולל שמות גנאי.
  6. השירשור הזה כמו גם שירשורים אחרים הוא ניסיון של אירדא לנפח את האגו שמזמן אבד לה, שוב ניסיון כושל של ליבוי יצרים, שינאה ושטיפת מוח למי שאינו בדיוק יודע את מצב העיניינים בשטח.
  7. השירשור הזה מיצה מבחינתי את עצמו, אני משאיר את השירשור לאנשי "הספרות" של אירדא.

ברוך שליט

פורסם

שלום שוב

לא התחייבנו למשוך שום מכתב משום מקום, אלו ניסיונות שלכם להכתיב דברים בהפוך על הפוך

=====================================================

ברוך ברוך ברוך מה יהיה הסוף איתך? נראה שיש לך מחלת השיכחה? אתה ברוך בישבת אירדא אמרת שאתם תמשכו את המסמך שלכם, ושמעו את זה כל הסובבים סביב השולחן כולל רמי לימון, ובנוסף אני חוזר ואומר בישבה ב 26.6 רמי לימון שהוא לפי מה שאתה אומר ישב ראש מ.מ.י אמר לנו שבמידה ומ.מ.י רשומים במסמך שאירדא הגישו הוא מושך את המסמך שלך ברוך. מה אתה ממשיך לקשקש ברוך? נראה לי שיהיה טוב בעתיד להקליט כל ישיבה איתך במידה ותהיה רק כך הזכרון יחזור אליך. ודבר נוסף תקרא את התגובות ותראה שחוץ ממני שנתן לכם קרדית יש עוד חברה שבמקרה שייכים לאירדא שצינו את האירוע שלכם לטובה, מה אתה מחפש מדליה ? ברוך בוא ונסיים כבר את החלפת השטיות האלו ומסירת אינפורמציה לא נכונה זה עושה רק רע לכולם.

בברכה זלמן

פורסם

ברוך עשיתי לך את החפוש בבקשה ברוך

======לפי התגובות היה אימון מעולה ואני מברך על כך=================זו תגובתי ואני גאה להיות חבר באירדא

תודה ברוך

זלמן

פורסם

ברוך

תודה על ההתייחסות ,הרי תשובות לעניין לא אקבל וזה בסדר:shock:

התחייבת אצלי במשרד להוציא את המכתב

התחייבת שאינך רוצה להיות התאחדות (מותר לך להתחרט רק אל תשקר)

בקשת ממני אישית שבמידה ותמשוך ידך מהתאחדות לא יגרע מקומך מהעשייה.

את שלי אמרתי

ארגן אירוע ותתקשר

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

1. אמת אמרתי שהוציא לך מכתב.
  2. אתה הפכתה אותו למכתב עקרונות.
  3. בשיחה בינינו נאמר שהמכתב הוא תזכורת עבורך על רוח הדברים שנאמרה בינינו שיהיה לך מול העיניים.
  4. מכאן ועד מכתב עקרונות המרחק רב.
  5. התנסחותך קצת הבהילה אותי ולכן נסוגתי.
  6. למרות מה שכתבת על רמי לימון הוא זה בסופו של דבר שישב מול אנשי אירדא ויסגור את הדברים, אני מושך אש, אני אומר את הדברים בצורה לא פרלמנטרית לא מעגל פינות ואנשים נעלבים ממני, רמי את אותם הדברים אומר בצורה שונה ומקובלת יותר.
  7. אישית אותי אירדא לא מעניינת. מעניין אותי הספורט המוטורי ואיך הוא יראה, אני רואה את ממ"י במעגל ההתאחדות כאשר אנו מייצגים את הספורטאים של ממ"י או מי שקשור אליה, הדלת פתוחה לשיתוף למרות כול השירשור הזה.
  8. כאשר נהיה בטוחים ב-100% שאתם עומדים אחרי דבריכם יעשו הדברים כפי שאתם מעוניינים ומבקשים לעשות, אין לנו ביטחון בכם אבל הדברים יפתרו רק על שולחן הדיונים, אנחנו לא חוזרים מהחלטותינו בממ"י, פעילותי כיום היא אך ורק בישיבות ממ"י ובעשייה, תיצרו קשר עם רמי תסגרו איתו על ישיבה יגיעו המכובדים לכלל הסכמה ונצא לדרך חדשה.

ברוך שליט

פורסם

אדון שליט...

אתה רוצה לייצג את ספורטאי ממ"י? אילו ספורטאים בדיוק? איפה הם היו באירוע האחרון שלך???

לממ"י יש ספורטאים רבים לדבריך - מדוע הם לא היו בספרינט שארגנת לנו? מדוע הם לא היו בראלי האחרון?

אומרים לי משני מחנות הנהגים... תרגע... הוא הוזה... זה ברוך.

אני לא ארגע - כי אני מבין שזה הכל מניפולציות של ברוך לדאוג ל - ברוך. תפקיד בהתאחדות כמייצג נהגים - לא יהיה לך. תפנים את זה - ייטב עימך. מייצג מי שנבחר!

אתה מעולם לא נבחרת! מעולם לא העמדת עצמך לבחירות! (בטח תביא תגובה וציטוטים והסברים שבחרו בך בממ"י 20 שנה רצוף!!! מי בדיוק היו שם הספורטאים ב 20 השנה האחרונות?)

אם וכאשר יהיו ספורטאים בממ"י ואם הם יבחרו בך - תהיה נציגם - גם אם זה יהיה על אפי ועל חמתי...

רמי לימון לא יכול לסגור כלום - אתה לא נותן לו. אני לא מכיר שום בן אדם שמוכן לסבול כל כך הרבה זלזול מהחברים שלו ולכן כשאני רואה עם מה רמי צריך להתמודד מולך - זה מביא אותי למחשבה המדאיגה שאולי הוא חלק מההתנהלות המתוכננת שלך.

אמרתי כבר בעבר על שיטתך - ברוך ישרוף גשרים - רמי לימון ייתקן...

הפעם זה לא ילך - פרצופך נחשף השנה ויותר מפעם אחת!

אתה חי בסרט!

אלון

• תוכן חדש...