Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימון ראלי לכיש - ממ"י 5.7.2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מ.מרוצי ישראל כתב:

מר דני לוי!

1. "לריב עם כולם"?

ברוך שליט

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lightzvi כתב:

לאן פניך מועדות?

למר ברוך שליט היקר צהרים טובים

השאלה למה ? מאפו צץ כל הסיפור הזה

עמותת נהגי הראלי ומועדון מרוצי ישראל קשורים זה לזה

מניקים זה את זה חיים האחד בזכות האחר כמו כל אהבות

לאורך השנים היו עליות ירידות וימים של מי מנוחות

וכול זה בשולי החוק (האחד נהג והשני ארגן)

והנה היום כשהחוק מתקרב( אשרי המאמין)מועדון מרוצי ישראל

רוצה להיות מה? מארגן מרוצים?, עמותת נהגים?,בית ספר לנהגי ראלי?,

משווק מוצרי ספורט מוטורי בפלורידה?, התאחדות הספורטאים

בישראל? ואולי כולם?

היינו איתך בראלי ערד,רמת הגולן. הינו איתך בראלי ללא זמנים ושברנו

את המכוניות עבור זמנים שלא היו.יותר מפעם אחת ושלוש

היינו איתך בראלים וירטואליים יותר מפעם אחת ושלוש והשקענו כספים רבים לריק

והיינו גם בראלים יפים כדוגמת רוחמה .

היינו עדים כשאמרתה שאתה לא מסכים בשום פנים ואופן שמתחרה יעלה על הסטייז'

שבועיים לפני מרוץ ושבועיים לאחר מכן אתה מעלה מתחרה שבוע לפני מרוץ.

וכל זה למה כי אהבנו אותך, אהבנו את מה שאתה עושה. העשייה שלך הייתה הקיום שלנו

והעשייה שלנו הייתה הקיום שלך

ועכשיו מר ברוך שליט היקר לאן פניך מועדות?

בכבוד רב

לייט צבי

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

פשוט לא להאמין!!!! ההיסטוריה חוזרת על עצמה ואנחנו הנהגים - לא לומדים כלום!!!!

צבי לייט לא מיוצג היום ע"י הנשיא ברוך שליט?

כך לפחות זה הוצג לנו ע"י נציגיי ממ"י.

הוא שאמרתי:

נהגים הם נהגים,

מארגנים הם מארגנים

וברוך שליט הוא ברוך שליט.

לפעמים האינטרסים משותפים (ואז יש חיוכים) - לרוב, לא (ולכן כל הפיצוצים)!

מי ציטט קודם את _____: "לברוך שליט אכפת רק מברוך שליט"...

טוב לא בטוח שזה מדוייק - ואולי גם כ-ו-ל-ם טועים...

אבל אם זה מה שכ-ו-ל-ם חושבים עליך במשך שנים, ברוך -

לא הגיע הזמן שתבדוק את עצמך?

מה עוד צריך לקרות חבריי הפורשים???? (לא נכתב בציניות!)

אלון

מסתבר ד"ר שליט,

שזה כן כ-ו-ל-ם (או לפחות כמעט כולם ומאז ומעולם) ולא רק חבריי IRDA

אלא גם מי שאתה מתיימר לייצג כיום.

בסוף הנהגים יתאחדו (אולי עוד שבוע, אולי עוד חודש, אולי 2-3 ישארו בסירובם להתאחד) - חשבת על היום שלמחרת???

מחשבה מפחידה מבחינתך, נכון?

נראה לי שבצדק. כמו שהבנת - ממני כבר לא תבוא לך הישועה (למרות הרצון הטוב של רמי לימון).

אלון

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל שאני פנסיונר כך יש לי זמן לשבת ולכתוב .

רק לאמת את דבריו של דני בפגישה שלי איתו במשרדו כמה ימים לפני הפגישה הוא אמר לי במילים אלו, בזבוז זמן לך תבלה עם המשפחה, תשובתי היתה אני אתן הזדמנות אחרונה בחינם למפגשים האלו :evil:. וברצינות עכשיו אני מקווה מאוד שהתמונה מתברהרת כבר כי ממש נמאס לטחון את הנשוא הזה. אנו חייבים להחליט פעם אחת ולתמיד מי הוא מה? ונגד מי אנו מתמודדים? אני מקווה שמ.מ.י ימשיכו לארגן מירוצים גם אם הם יהיו מחוברים אלינו ושיהיו בהם יותר שותפים וכך גם יהיה להם פחות זמן להיות מעורבים בנושאים שממש לא קשורים אליהם.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם
שלום לכולם

...., 11 מכוניות יוצאות לדרך ורק 3 מסיימות את המירוץ? למה ? בדרך כלל במירוצים סביב העולם מחשבים שתהיה פרישה של 25 אחוז מהמתחילים ופה היתה פרישה של מעל 70 אחוז? ...

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

זלמן

נזכרתי בעוד משהו לגבי אחוז המכוניות המסיימות בראלי בעולם .

אתה יודע איפה ההבדל ? קוראים לו סופר-ראלי . כיום, כמעט בכל ראלי בעולם, בין אם זה ברמה ארצית, איזורית או עולמית יש את הסופר-ראלי ולכן אחוז המכוניות המסיימות הוא יחסית גבוה.

שווה לבדוק את אחוז המסיימות בחלוקה של יום ראשון בראלי או יום שני ובאליפות העולם כמובן גם בתום היום השלישי .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ברוך,עזוב אותך.....

63 תגובות ו 1820 צפיות מוכיחות שהארוע כן עשה משהו למישהו.(אחרת לא היו כל כך הרבה הדים).:wink:

לכל המארגנים-

תמשיכו בעשייה.

פורסם

דובי

מה התחלת להתקשקש?

אם רצית להפגין ידע אז אין לי עם זה בעייה,אם אתה מגיב ל"אימון" שערכתם, אז בבקשה לתמצת ולהתמקד.

רמת התחזוקה של המכוניות ראלי בישראל היא תת רמה למעט-5 4 מכוניות, הדבר נובע מ...

א. שנתון ייצור

ב. חוסר יידע מקצועי

ג. זלזול בתחזוקה מונעת.

ד. נהגים שלא מבינים מה זה ראלי.

ה. החלפת גלגל בזמן ראלי לא מכניסה את הצוות ל"סופר ראלי" מה הסיפור על פרישה בגלל פנצ'ר?

אין לזה שום קשר למפיק, דווקא פה וכהפקת לקחים יחליטו הנהגים על צוותיהם על שדרוג.

לטעמי 2 המכוניות שסיימו אחרי מלמד נסעו "טקסי" (מזמין ריב?,מוכן להתמודד)

גמליאל בשלב למידה (שאפו)

קוניאצ'קי? לא יודע, הוא בוודאי יודע אם הוא סחט את הרכב או נסע להנות.

את האמת צריך להגיד

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

אתה הבנת את זה ברוך???????????????????

עם עובדות אי אפשר להתווכח.

רק מי שעושה לא טוב,טועה!

r jet

פורסם

לכול מושכי העט!

מאחר והביטוי שניתן בשירשור זה נהפך אישי נתבקשתי לרדת על פי בקשת הנהלת עמותת ממ"י ולכתוב תחת שמי בלבד!

1. שכנעתם אותי שאנחנו צריכים להמשיך בכיוון שלנו להיות התאחדות, אם בכול כך הרבה דברים אני מעורב ברור שאני צריך להיות יו"ר ההתאחדות לפחות:-)
  2. דני! לגבי המכרז ליועץ למשרד הספורט והאיומים, להזכירך שמי שהיה הקרוב ביותר למשרד הספורט זה אתה! מי שדאג להוציא את המכרז דאג גם לרשום שעל היועץ להיות "מהנדס במרוצי מכוניות" כמו שהערתי לתקנות הערתי והארתי את עיני הממונה על המכרזים בסוגיה זו, אני מציע שתעצור בך מהשתלחות בי, אם אינך רוצה שהמשיך והכנס לפרטי סוגיית המכרז כמו גם לסוגייה של מי היה צריך להיות יו"ר הרשות וההסכמים הנוספים הבלתי כתובים.
  3. דני! מי שדאג להעיף אותך מהתפקידים היו אלה "חבריך" הקרובים לא אלו שנשארו מאחור.
  4. התקנות כפי שרציתה ואם כבר קראתה לי מגאלומן היו בדיוק המגלומניה שלך בהתהוות אלה שמישהו עצר את הפעילות מאחר והיא לא בדיוק הלכה עם כללי מנהל תקינים. גם כיום התקנות לא בדיוק לרוחי, המלחמות בין משרדי הממשלה השונים מביאות ל"פשרה" בכדי שהעסק יזוז, תזכיר לי כמה הערות כתבתה לתקנות? או מי מחבריך כתב?
  5. מישל המארגן המפיק חבר הנהלת איירדא עם חברת MG הפקות שהם גוף אחד - MG=מישל גדז' שהוא חבר הנהלת אירדא מארגנים ומפיקים אירועים, האם העמותה לא הייתה צריכה להוציא מכרז לפני שהיא קבעה מי הולך להפיק לה את האירועים? תבדקו את זה. לעומת אירדא ממ"י מקיים אירועים בעצמו לטובת אלו שהצטרפו אליו ויותר מזה פותח את דלתותיו גם אליכם חברי אירדא אז מי כאן המארגן? מי כאן המפיק.
  6. ולציטוטים - האיש אותו אתם מצוטטים פרש מכם זה מכבר, האם שאלתם למה? האם עמדתם מול הראי פעם אחת יפי הנפש לשאול מדוע עזבו אותנו חברים שלא בטוח שמי מהם מוכן לחזור אליכם בצורה ובהתנהגות שלכם כיום, אולי כרגע אנחנו מקום מפלט הזמן יגיד ואולי לא מה שבטוח מעמדכם עם כול הטלפונים וזיבולי השכל ברשות הספורט כולל השיחה שהייתה לכם לא תרמה לכם ולו אבזק אחד של אור להיות התאחדות.
  7. התאחדות לא ניתנת על מגש של כסף, בוודאי לאור המהלכים של אירדא בתקופה האחרונה ואלו שלפניה, אנחנו נהווה גם אם לא נהייה התאחדות אופוזיציה לוחמת לשמירת ערכי הספורט המוטורי, לא יתכן להשאיר את הדברים בידיים של אירדא.
  8. אלון! לך תעבור סידרת בדיקות, בעבר היה שווה לענות לך כיום אתה בכיין, הרביצו לי, לקחו לי, לא נותנים לי די חביבי תתבגר אני צופה את העתיד ולא פוחד ממנו מה שיקרה יקרה דבר אחד בטוח השירשור הזה שלכם לא אלו שידעו לשבח אלו שמתבכיינים יודעים גם למה, הקינאה, היכולת, ההמשך, הצטרפות חברים נוספים לפעילותנו יתנו את האותות ליכולתכם ההולכת ומתגמדת, של חברים שאתם מונעים מהם להיות ספורטאים לא פוליטרוקים אתם גןף לספורט מוטורי או מלחמות יהודים?
  9. הצהרה רציתה דני! אני ברוך שליט מצהיר שאני מעוניין לעסוק בפוליטיקה של הספורט המוטורי, לא באמרגנות, לא בהפקות, מצד שני אנו במועדון מרוצי ישראל נמשיך וננהל אירועים ברמת היכולת המעדונית, במידה ויתאפשר מבחינה כלכלית להביא מפיק/אמרגן נעמיד לרשות האירוע שהוא יפיק את הציוד היכולת והאנשים להקמת האירוע, המסר מקווה שהוא ברור, כי מי שרואה את טובת הספורטאים זה אני וחברי במועדון מרוצי ישראל לא איש מכם, לו חשבתם על הספורטאים היו אלו משתתפים באירועי ממ"י ואתם הייתם מקבלים את שרציתם, לא תקבלו כול זמן שלא תשחררו.
  10. ולידיעת כול המלעיזים: רמי לימון וברוך שליט זה איש אחד חברים ומלווים אחד את השני מזה כמעט שני עשורים, יש בינינו חילוקי דעות לא קטנים, הוא האיש כיום שמוביל את החלטות ממ"י בדרכו ולפי השקפת עולמו, הניסיונות הפטתיים לשבור אגמונייה זו לא יצליחו חבל לכם להתאמץ.

לסיכום ציטוט של הירחון "מוטו" - שימותו הקנאים

ברוך שליט

נ.ב. דני כתב "פמפום מוח אקדמי" - מה זה? האם אתה לא אקדמאי מר דני לוי ? אני כותב לך "מפעיל המריונטות".

פורסם
אתה הבנת את זה ברוך???????????????????

עם עובדות אי אפשר להתווכח.

רק מי שעושה לא טוב,טועה!

r jet

למה אתה טוען כי אי אפשר להתווכח עם עובדות...?

הנה, הראה לך ברוך... אפשר!

והוא עושה את זה כל כך טוב!

אלון.

פורסם

בוקר טוב לכולם

דובי שלום לך גם, דובי הסופר ראלי נכנס לתמונה רק לפני שנתיים או שלוש, אני דיברתי לפני כניסת החוק שלו, ואז לפחות בסקנדינביה מצאו שישנה פרישה של 25 אחוז של מכוניות. ואתה יודע מה לדעתי מה שדני כתב נכון הוא, נניח שהיה לנו פנצר? לכל אוטו יש גלגל ספר ואני לא רואה סיבה לפרוש מהמירוץ אם אפשר להחליף גלל במקום וזה לא לוקח יותר מ5 דקות מקסימום, אז הפסדת 5 דקות אבל אתה ממשיך במירוץ. יש עוד דבר נניח שיוצאים למירוץ של יותר מיום אחד רוב הקבוצות מתחילות את המירוץ בזהירות ולא נותנים פול גז והסיבה הראשונה היא שמירת הרכב ליום שלמחרת. הסתובבה אצלנו בדיחה שמי שמסיים בהצלחה את היום הראשון יסיים גם את היום השיני ואתה יודע מה ברוב המקרים כך היה.

יום טוב לכולם והמשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

דני וזלמן היקרים

תבדקו את עצמכם טוב ותראו שאני צודק .

אחוז הפרישות במרוצי ראלי השתנה מאד בעקבות הסופר-ראלי.

לגבי הפרישות בגלל פנצ'רים בראלי האחרון - אלי אלבג סבל מפנצ'ר בסטייג' האחרון והיתה בעיה עם הג'ק שלו, עד שהגענו לידו וסייענו לו להחליף , הראלי הסתיים.

האחים דר- 2 פנצ'רים וכל הסיפור מוסבר היטב בתגובה של רון עצמו.

דובי

פורסם

לסיכום ציטוט של הירחון "מוטו" - שימותו הקנאים

ברוך שליט

ברוך.......

סבתא שלי מזמן עידכנה את המשפט "שימותו הקנאים".

היא אמרה- " ההיפך -שיחיו הרבה ויקנאו הרבה". תחשוב על זה.

רק מי שעושה לא טוב טועה....:roll:

פורסם

דובי שלום לך שוב

הסופר ראלי נכנס לתמונה משני סיבות א. ספונסרים שמשקעים בלהקת ה WRC הון ו ב. הקהל שמשלם כסף טוב לראות אותם אלו הסיבות היחידות שהחוק הזה נכנס לתוקפו. ואל תשכחו שמחיר ההתשתתפות בראלי הוא יקר ומשודר בכל ארץ בתחנות הטלוזיה הגיעו אחרי מחשבה שבמידה ויכניסו את החוק של סופר ראלי המכוניות יופיעו בהמשך הראלי אפילו שאין להן סיכוי לנצח.

בברכה זלמן

פורסם
...

מאחר והביטוי שניתן בשירשור זה נהפך אישי נתבקשתי לרדת על פי בקשת הנהלת עמותת ממ"י ולכתוב תחת שמי בלבד!

1. שכנעתם אותי שאנחנו צריכים להמשיך בכיוון שלנו להיות התאחדות, אם בכול כך הרבה דברים אני מעורב ברור שאני צריך להיות יו"ר ההתאחדות לפחות:-)
  2. ...".

ברוך בוקר טוב.

אני חייב שלא להסכים איתך בנקודה הזו, כספורטאי .

כמו שהוכחת/הוכחתם טוב מאד בשבת, הכנה וארגון של ראלי מושלם - זו המומחיות שלכם .

אבל מפה ועד להיכנס להתאחדות ולייצג ספורטאים...מצטער , עם זה אני לא מסכים . חייבת להיות הפרדה מוחלטת בין המארגן (שמבחינתי אמור להיות גוף כלכלי ) לבין הספורטאים. וגם אם תגיד מחר שאתה רוצה להקים התאחדות, לדוגמא כמועדון מרוצי ישראל, והראלי יהיה מאורגן על ידי, נגיד, עמותת הראלי, זה לא "אוכל" , הרי ברור שזה אותו גוף עם שני ראשים.

כמו שדני כתב כבר קודם - אתה חייב להמשיך בעשיית הדברים שבהם אתה טוב ולא להתעסק המשהו אחר . את ההתאחדות תשאיר לנו, הספורטאים .

דובי

פורסם

שליט "ידידי"

מכל הבבל"ת שאתה כותב ומתנסח, עולה תמונה אחת ברורה ועגומה שמשתקפת ונשזרת לכל אורך דרכך

א. פוליטיקה של הספורט?

אינך פוליטיקאי,אתה איש ריב ומדון,לתת בידיך ניהול של הספורטאים? אין לזה שום סיכוי.

זה שהיום מלטפים לך מספר מצומצם מאד של אנשים את האגו? זה יגמר בקרוב ובקרוב מאד.

ב. החלטה של ממ"י לתת לך להתנצח ולהתנסח לבד? ובשימך?

זריית חול בעיניי אלה שקוראים, אתה מזכיר לי את המשפט "אנחנו החלטתי", איזה הנהלה? איזה סיפורים?

איזה עמותות? הכל אחיזת עניים.

אתה הכל יכול,בשימך יישק דבר, כל השאר דמגוגייה.

אותם "מריונטות" שאתה כל כך בז להם לפחות פותרים או מנסים לפתור בעיות בצורה הכי דמוקרטית שיש

ואני בא משם.

אין אצלינו משטר מונרכי כפי שאתה נוהג במתי מעט החברים אצלך מרשל טיטו.

ג. להזכירך מר שליט אף אחד לא העיף את דני לוי, דני לוי שם את המפתחות והלך הביתה הרי היית נוכח באותו אירוע

מדוע לשקר?.

ד. איזה מישמש אתה עושה עם מישל? שוב פעם סילופים? שוב פעם שקרים? אני בהחלט משאיר את נושא מישל שיענה לך בעצמו,הוא מתנסח לא פחות טוב מימך,

ה. בנסיונות הפתטיים שלך לכתוב בצורה ממלכתית "עלאק" תתנפץ ברוך ולו רק בגלל סילופי האמת שאתה כותב

אותם אנשים שפרשו הם לא הנושא פה ,הם וכולנו נחזור להתחרות מהר יותר מכפי שאתה כותב.

החוכמה לפתור משברים היא לפעמים זמן צינון (אם אתה חפץ להיות פוליטיקאי צא ולמד).

ו. הצהרתך ? מה ההבדל בין אירועים מועדוניים שאתה מפיק לבין אירועים ש"אירדא" מפיקה?

מי אתה שתחליט לא תקבלו עד שלא תשחררו? עברת מטיטו לסטלין? הרי "אירדא" בירידה הלא כך?.

נדמה לך או אתה חי בפנטזיות.

ז. טובת הספורטאים היא נגזרת ממה שהספורטאים רוצים מר שליט,אתה אינך הרועה או הרב הרוחני שלנו,את היידע

שרכשת עד היום בה פ ק ת מירוצים רכשת על גבינו ובעזרתינו ושם ורק שם אנחנו מעוניינים שתצליח.

ח. ערכי בספורט המוטורי? עוד מושג מבית היוצר שלך? מימיך לא היית ספורטאי אתה בוודאי לא תלמד אותנו מהם

ערכים, דבר ראשון במילה ערך זו אמת,שקיפות, לא שינוי "צבעים" ודילוגים

ט. לגבי רמי לימון, פרנוייה שלך,אף אחד לא יתקע לך טריז להיפך אם הוא לא איתך אתה בבעייה רצינית

תן לו סמכויות הוא יצליח,היום הוא המריונטה שלך (זה בהתאם לירידות שלך מתחת לחגורה על אנשי אירדא)

לסיכום

רמי האמן לי שום דבר לא אישי כלפיך אם אתה מרגיש נפגע אני מתנצל מראש.

תפשפש במעשיך מר שליט ושוב, המראה עלי

ספורטאים לחוד,מפיקים לחוד,

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

ברוך......עזוב אותך....

74 תגובות....

2,037 צפיות.......(כן יירבו).

אומר הכל לא???

רק מי שעושה לטוב טועה..

rjet

• תוכן חדש...