Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימון ראלי לכיש - ממ"י 5.7.2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיקי עם יד על הלב, האירוע היה ניפלא כי ניצחתם או כי האירוע היה לדעתך מקצועי ומאורגן ברמה גבוהה,תאמת כי אני הייתי שם ???

אם התוכנית המקורית הייתה אמורה להיות 4 סטייגים שונים,ואחרכך משנים את התוכנית ל 2 סטייגים שונים הלוך חזור,

וביום או יומיים לפני המירוץ משנים את התוכנית ל 2 סטייגים שכל סטייג עושים 4 פעמים הלוך,זה מקצועי?

האם מרחקים ענקיים בין המרשלים זה מקצועי?

ואולי הסיבה לפרישות של כל כך הרבה כלים הייתה תוואי מסלול בעיתי במיוחד?

ועוד שאלה לך ולכולם,מה עדיף לעשות , אירוע שכמעט כולם יחזירו את הרכבים בשלום לבסיסם,והסיכון יהיה מינמלי,או לשחק בנידמה לי "אליפות עולם"?

עם כל הכבוד לממי ויש כבוד,זאת רק ביקורת בונה,הגעתי כצופה לבחון אם בפעם הבאה(שיסודר עניין המחנות) הצוות שלנו יגיעה להתחרות,האמת שלפי מה שראיתי ,אני בכלל לא בטוח!!!

בברכה,קובי כהן.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
...... וביום האירוע 32 מרשלים מתייצבים על המסלול לקראת הראלי........

לאירוע הזה הצטרפו 26 סדרנים מאוניברסיטת בן גוריון ...............

ברוך שליט

להלן מספר המרשלים והסדרנים לכול הלועגים והמלעיזים "חשבון רבותי" חשבון פשוט מראה על 32+26=58 איש על המסלול, ברוך כתב, אמרו לי סיפרו לי ..... די עם השטויות תתכנסו לדבר האמיתי!

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

מר שליט

תשאל פעם אחת את עצמך ברצינות ומול מראה ,איך כל הזמן אתה מצליח להסתכסך ולריב עם כולם

איך כל הזמן, במקום להלל ולשבח את פעילותך בתחום ,אתה כל הזמן תחת אש.

אל תענה לי תשובות (אם תרצה כמובן) לא אינטיליגנטיות,

אתה כל הזמן, או בהתגוננוות או במתקפות על אותם אנשים שמהם למעשה אתה חי( בתחום.)

לו היית פעם אחת ולתמיד מבין שאלה לקוחות (כן כן הנהגים הם לקוחות שלך) והיית חושב עסקית היית מצליח בגדול.

הרי אנחנו צריכים להיות הכי מטומטמים לא ל"נצל" את האפשרות להתחרות אצלך כמפיק אירועים

אז איך אתה מסביר את זה הא ברוך?

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

זו הבעייה דני,

שליט עוד לא הפנים שהוא מפיק (הוא חי בסרט שהוא ספורטאי - מארגן/ מקצוען וכו'),

הוא מפיק מעולה - עובדה - הוא מצליח להביא את הכלים הנדרשים להפקה...

מארגן בעייתי - למרות שיש מסביבו אנשי מקצוע טובים כדוגמת רמי לימון ואסף לזלי ואחרים.

אם הוא היה מפיק ומשאיר את הבמה המקצועית לרמי למשל - אין לי ספק שהדברים היו נראים אחרת.

אבל הוא ריכוזי - ממ"י זה שליט ושליט הוא שליט (שליט יחיד) - אלו העובדות ב 15 השנים האחרונות ("מור אור לס") ולא יעזרו ה"הצגות" של עמותה עם ועד - מועדון חברים וכו'.

50 אנשי בטחון 80 מרשלים 1000 סדרנים ובסוף משאית על המסלול? ד"א זה אכן קרה גם בספרינט הראשון השנה שהוא אירגן עבורינו (קומביין שעלה על המסלול). הוא הוכיח פעם אחר פעם שרק הוא קובע בממ"י (על שלל עמותותיה).

אם ברוך עושה הכל - ככה זה נראה. אם רמי לימון מנהל מירוץ (אצלנו) אבל ברוך קובע מה לעשות - ככה זה נראה.

אם רמי לימון מסכם בשם ממ"י משהו וברוך הופך אותו דקה אחרי זה - ככה הדברים נראים.

אני מבין את מיקי שחולק מחמאות - גם אנחנו חלקנו מחמאות לברוך (את הביקורת העברנו בשקט בישיבה) - אני מקווה שברוך ילמד גם מהאירוע הזה. הוא קורא לכולם לבוא - אבל בועט בכולם (כמעט) באותה עת.

משל הפרה הממלאה את הדלי חלב - ובועטת בו כל פעם מחדש.

אלון

פורסם

מר דני לוי!

1. "לריב עם כולם"? נהגי "אירדא" זה עדין לא כולם! מעבר לכך החלטות שנעשות ללא דיון מוקדם ועינייני תוך הטלת מרות אינן מקובלות לא עלי ולא על חברי, אבל תעזוב זה היסטוריה.
  2. "תחת אש" - אני לא רואה בכמה פרסונות שכותבות שאני תחת אש, שים לב למספר הכותבים בכול השירשור הזה לדוגמא, שירשור שהוא בעיקרון היה על אירוע של "מועדון מרוצי ישראל" איך קמו אנשי "אירדא" בניסיונם הכושל לקעקע את האירוע, מי שנפגע וכתבתי לא פעם זה אתם, יעשו טובה לספורט המוטורי כמה מחבריך וימשכו ידם מעט הסופרים, קיים ניסיון כושל של "עובד מדינה זוטר" לכתוב אפילו חמשיר שהעלה חיוך על שיפתותינו! נהג הוא לא, רכב אין לו מה נישאר לכתוב "חמשיר".
  3. "הלקוחות שאני חי מהם" חיים משום שאנחנו במועדון מרוצי ישראל מרימים את הכפפה לקיים אירועים, מי שמעוניין לקבור את עצמו בעודו בחיים שלא ישתתף, אני לא מתנצל על שום צעד שעשינו עד היום, הפעילות קידשה את המטרה והיא "ספורט מוטורי" "הירידות הילדותיות" יכולות להמשך ואולי היה מן הראוי שתפנה אתה לחבריך ותבקש אותם לכתוב עינייני ואינטלגנטי.
  4. לגבי החלטתכם לא להשתתף התשובה נעוצה בגוף הכיתוב שלך, הדלת הייתה פתוחה לכול אחד בפניכם, כולל אפשרות שיתוף של נהגים עם רכבים חלשים יותר במסלול קצר, החלטתם מה שהחלטתם הבעייה כולה שלכם, להזכירך האירוע האחרון של נועם לא יצא לדרך עם מספר זהה של משתתפים שאנחנו יצאנו באירוע האחרון, האירוע הקרוב שלכם לא יוצא לדרך כמו שנמסר לי בגלל "חום יולי אוגוסט" (נקרא לילד בשמו "אין נרשמים") מי הפסיד? אתם ובגדול.
  5. אתה יודע מה דעתי עליך, ובוודאי הריב האחרון לא יהיה האחרון לו רק חשבתה לו רק עצרתה לרגע לשאול את עצמך למ? מדוע? האיש לא מגיב הייתה מגלה בעייה משפחתית שלך הייתה זה לא מכבר, אבל אתה כמנהגך מגיב לפני המחשבה, הטעות האחרונה שעשיתה היא זו שמעכבת כרגע את כול העיניין, יצאנו מפלונטרים הרבה יותר מסובכים נצא גם מזה, אני אישית ירדתי מבמת הדיונים ומשאיר את הבמה בידי רמי לימון.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

ברוך,

שוב ושוב כושל בלשונך!

עברנו להעלבות אישיות?

נו, היה צריך חיזוק נוסף לדבריי? אלו הם פני ממ"י - שהרי המילים הן של ברוך והסמל בהודעה של מ. מירוצי ישראל.

צר לי עליך.

לא אחזיר לך באותה המטבע - אל דאגה.

ותבדוק את השרשור - היו אנשי IRDA שפירגנו לך - אבל גם העבירו ביקורת בונה.

אלון.

נ.ב.

חיפוש קל באינטרנט לגבי אותו "עובד מדינה זוטר" יעלה בחכתך שלל אירועים ב 7 השנים האחרונות עם כ 4 רכבים שונים בהם השתתף אותו "לא נהג" כדבריך (3 מתוכם בבעלותו) והפלא ופלא - גם שלל גביעים. פישפשתי ופישפשתי בעלילות הספורט המוטורי בישראל - לא מצאתי עונה אחת בה היית אתה ספורטאי.

עצוב? מצחיק? - תבחר אתה, ד"ר שליט... הנשיא... היו"ר...

(סליחה אם יש תואר ששכחתי)

אלון

רמי לימון/גבי סרוגו...

עבור האיש הזה (שכתב את ההודעה מעליי) אתם נלחמים לשריין תפקיד ממלכתי/ייצוגי?

המילים שלו מקובלות עליכם? באמת הייתי רוצה תשובה.

אוי לנו ואבוי לנו - אם אלו יהיו פנינו.

אני סיימתי...

לבינתיים.

אלון

פורסם
מר דני לוי!

1. ......., אני אישית ירדתי מבמת הדיונים ומשאיר את הבמה בידי רמי לימון.

ברוך שליט

שיטת שליט...

ברוך יעשה את הנזק - רמי לימון יתקן!

כל הערכתי נתונה לך רמי - באמת, בלי טיפת ציניות!

אלון חלווה

פורסם

כדיי שלא תחשבו שאנחנו רק רבים ביננו כל היום - הרשיתי לעצמי לפרסם התכתבות פרטית בייני לבין נדב בנוסף לשרשור מקביל שערכתי קצת כדי להחזיר את כולם לשפיות:

NadavRally כתב:

much obliged!!!

אנחנו שנינו עסוקים בימים האחרונים...

מקווה שקיבלת את ההבהרה שלי!

נדב

קיבלתי וכבר נשכח.

עכשיו "הפקיד הממשלתי הזוטר שהוא אינו נהג ואין לו רכב" מחכה להתנצלות של שליט...

אולי נשנה את השרשור ל:

"תוקפים ומתנצלים" או "העור העבה של אלון חלווה"

:wink:

אלון

אז זהו... כמו שאמרתי...

אנשים טובים עם חרא של אגו! אפשר להוסיף גם פיוז קצר ועצבני.

איך אני אוהב להגדיר לעצמי: "אנשים שעובדים תמיד על הסל"ד שבין מקסימום הספק לבין התחום בו נכנס לעבודה המנתק...!

אלון

פורסם

שליט יקירי

כתבת נהגי "אירדא" זה לא כולם, הבה נחדד!

יובל מלמד ציטוט:

"את ברוך שליט מעניין רק ברוך שליט". בכתובים!!

סרוגו ציטוט:

מעניין אותי שליט כמו..... ב.....

רוצה עוד?

הכל אצלי רשום במיילים,

אבל אני אומר לך משהו פשוט ולעניין

אתה מגלומן,אתה משנה צבעים, הכל לפי האינטרס האישי שלך ולכן כולם צריכים לתחום אותך למה שאתה יודע לעשות

זה פשוט לארגן מירוצים נקודה.

אתה שם את רמי לימון בפרונט? זה אפילו לא מצחיק ,המנטרה הזו של הצהרותיך חסרות השחר הפכו לגיחוך.

חבל על רמי שיכול היה לפרוח, רק אתה ב"תבונתך" קיצצת לו את כל המוטיבצייה ואני חותם לך שאני יודע על מה אני מדבר.

ולכן במקום להצטדק כל הזמן ולחפש אשמים אצל האחר, עמוד מול המראה!

וברוך עוד דבר אחד

שיהיה לך ברור, ביום שיקום מפיק אחר (ותזכור מה שאני אומר לך) ויעמוד לו תקציב הולם ,אתה תקבל בעיטה בראש מאלה שלכאורה אתה חושב שהם לצידך.

לו הייתי חושב שכולך שלילי לא הייתי מבזבז עליך זמן מקלדת,יש בך נקודות חיוביות, אמממא מה? הם כל כך חבויות אצלך בגלל שאם תחשוף אותם לשיטתך, תראה חולשה.

תראה איפה אתה תוקף, כמו תינוק קטן

"חום יולי אוגוסט" לכן מישל דחה את המירוץ,להזכיר לך כמה עשרות פעמים אתה דחית מירוץ?

מה הקשר הא?

עכשיו אתה מאשים אותי בפלונטר שנוצר?

בוא, קבל עם ועדה אני מצהיר כאן:

אם קינאתך לא היתה מסנוורת אותך מזמן היה כאן ספורט מוטורי

לולא איומיך הטפשיים במשרד הספורט של בג"ץ, שלא יבחרו בי כיועץ ללא מכרז,מזמן כל הבעיות היו נפתרות.

זה הפלונטר שעשית.

אנחנו היינו מוכנים לתקנות ואתה יודע זאת, איימת,הפקידים נבהלו,(גם עכשיו כל פיפס צריך יעוץ משפטי) והנה התוצאה מונחת לשולחנך.

גם טרחת לציין בפני שטעית אגב, אתה רציני?

אני אקנה לך את המראה:roll:

חשבתי שתשובותיך יהיו יותר רציניות מאשר פמפום מוח אקדמי

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
שליט יקירי

כתבת נהגי "אירדא" זה לא כולם, הבה נחדד!

יובל מלמד ציטוט:

"את ברוך שליט מעניין רק ברוך שליט". בכתובים!!

סרוגו ציטוט:

מעניין אותי שליט כמו..... ב.....

רוצה עוד?

הכל אצלי רשום במיילים,

אבל אני אומר לך משהו פשוט ולעניין

אתה מגלומן,אתה משנה צבעים, הכל לפי האינטרס האישי שלך ולכן כולם צריכים לתחום אותך למה שאתה יודע לעשות

זה פשוט לארגן מירוצים נקודה.

אתה שם את רמי לימון בפרונט? זה אפילו לא מצחיק ,המנטרה הזו של הצהרותיך חסרות השחר הפכו לגיחוך.

חבל על רמי שיכול היה לפרוח, רק אתה ב"תבונתך" קיצצת לו את כל המוטיבצייה ואני חותם לך שאני יודע על מה אני מדבר.

ולכן במקום להצטדק כל הזמן ולחפש אשמים אצל האחר, עמוד מול המראה!

וברוך עוד דבר אחד

שיהיה לך ברור, ביום שיקום מפיק אחר (ותזכור מה שאני אומר לך) ויעמוד לו תקציב הולם ,אתה תקבל בעיטה בראש מאלה שלכאורה אתה חושב שהם לצידך.

לו הייתי חושב שכולך שלילי לא הייתי מבזבז עליך זמן מקלדת,יש בך נקודות חיוביות, אמממא מה? הם כל כך חבויות אצלך בגלל שאם תחשוף אותם לשיטתך, תראה חולשה.

תראה איפה אתה תוקף, כמו תינוק קטן

"חום יולי אוגוסט" לכן מישל דחה את המירוץ,להזכיר לך כמה עשרות פעמים אתה דחית מירוץ?

מה הקשר הא?

עכשיו אתה מאשים אותי בפלונטר שנוצר?

בוא, קבל עם ועדה אני מצהיר כאן:

אם קינאתך לא היתה מסנוורת אותך מזמן היה כאן ספורט מוטורי

לולא איומיך הטפשיים במשרד הספורט של בג"ץ, שלא יבחרו בי כיועץ ללא מכרז,מזמן כל הבעיות היו נפתרות.

זה הפלונטר שעשית.

אנחנו היינו מוכנים לתקנות ואתה יודע זאת, איימת,הפקידים נבהלו,(גם עכשיו כל פיפס צריך יעוץ משפטי) והנה התוצאה מונחת לשולחנך.

גם טרחת לציין בפני שטעית אגב, אתה רציני?

אני אקנה לך את המראה:roll:

חשבתי שתשובותיך יהיו יותר רציניות מאשר פמפום מוח אקדמי

דני לוי

:mm_yeah:

הוצאת לי את המילים מהפה...

אלון

פורסם

שלום לכולם ידעתם שאגיב נכון?:evil:

לגבי החלטתכם לא להשתתף התשובה נעוצה בגוף הכיתוב שלך ??? ( זה מה שאתה כתבת ברוך)

חברים רק הבהרה קטנה ושיהיה ברור מי שלא מאמין שישאל את רמי לימון ואסף. ב21.6 התקימה ישיבה בין 4 אנשים רמי לימון, אסף שדמה, עפר שורץ, וזלמן דגן. הישיבה היתה על כוס קפה צונן ובה הוחלט בידיעת יושב ראש עמותת אירדא ועוד חברי ועד, שתינתן אפשרות לחברי העמותה להיות שותפים באירוע של מ.מ.י במידה והם ימשכו את המסמך הכפול שברך הגיש. ולמה אני כותב מסמך כפול כי אירדא הגישו בקשה שבה מ.מ.י רשומים גם וברוך הגיש מסמך נפרד עם בקשה, ודרך אגב לפי תגובות רמי ואסף הם בכלל לא ידעו שמ.מ.י רשומים במסך של ירדא. בקיצור בסיכום המפגש הוחלט שביום ראשון וזה למחרת רמי הולך ליוסי ניסן ובודק את מסמך אירדא ובמידה וזה נכון הוא מושך את בקשת מ.מ.י הנפרדת בחזרה ויהיה המשך לשיחות איך לעשות מה בעתיד ביחד, ואז כל מי שמעוניין מנהגי אירדא להגיע לאירוע יכול הוא. וכמובן שמהמפגש ההוא ועד היום ובגלל כל מיני סיבות לא השתנה כלום. אז ברוך בבקשה ממך ברר קודם אצלך מה שקורה ואז תכתוב דברים נכונים.

בברכה והמשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

זלמן,

ברוך לא צריך לברר מה קורה אצלו. הוא יודע!

הרבה פעמים הוא היחיד שיודע. עובדה... רמי לימון צריך להתעדכן ממך והוא היו"ר, לא?

אמרתי, עמותה של איש אחד. סליחה... עמותות!

אלון

פורסם
מר דני לוי!

1. "לריב עם כולם"?

ברוך שליט

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

לאן פניך מועדות?

למר ברוך שליט היקר צהרים טובים

השאלה למה ? מאפו צץ כל הסיפור הזה

עמותת נהגי הראלי ומועדון מרוצי ישראל קשורים זה לזה

מניקים זה את זה חיים האחד בזכות האחר כמו כל אהבות

לאורך השנים היו עליות ירידות וימים של מי מנוחות

וכול זה בשולי החוק (האחד נהג והשני ארגן)

והנה היום כשהחוק מתקרב( אשרי המאמין)מועדון מרוצי ישראל

רוצה להיות מה? מארגן מרוצים?, עמותת נהגים?,בית ספר לנהגי ראלי?,

משווק מוצרי ספורט מוטורי בפלורידה?, התאחדות הספורטאים

בישראל? ואולי כולם?

היינו איתך בראלי ערד,רמת הגולן. הינו איתך בראלי ללא זמנים ושברנו

את המכוניות עבור זמנים שלא היו.יותר מפעם אחת ושלוש

היינו איתך בראלים וירטואליים יותר מפעם אחת ושלוש והשקענו כספים רבים לריק

והיינו גם בראלים יפים כדוגמת רוחמה .

היינו עדים כשאמרתה שאתה לא מסכים בשום פנים ואופן שמתחרה יעלה על הסטייז'

שבועיים לפני מרוץ ושבועיים לאחר מכן אתה מעלה מתחרה שבוע לפני מרוץ.

וכל זה למה כי אהבנו אותך, אהבנו את מה שאתה עושה. העשייה שלך הייתה הקיום שלנו

והעשייה שלנו הייתה הקיום שלך

ועכשיו מר ברוך שליט היקר לאן פניך מועדות?

בכבוד רב

לייט צבי

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

לאלון ודני ,

להלן חומר מהארכיון ברוח הזמן !!!

משהו השתנה ??

כן !!!

כל פעם יש משהו אחר שבא בטענות לנשיא ! (שלא רב עם אף אחד )

קראו והפנימו - לא להאמין ! שנה אחר שנה ודבר לא השתנה !!

הציטוט 22.6.2007 הנושא:ראלי חצרים, שארגן נועם היימן !!!!!!!

פורסם

זלמן!

כדאי גם שתצטט בבקשה מה אני אמרתי לך לפני הפגישה שלכם עם ממ"י כשבאת וספרת לי .

ושליט!

בוא תספר פה מה אתה אמרת לי אצלי בפגישה על נושא המכתב האמור לעיל?

בלי כחל וסרק.

את זה אני משאיר לך לספר, אם תרצה כמובן!!

אמרתי כבר לא פעם, אפילו אם"אירדא" עשתה איזו טעות בגישה,התנהלות,סיכום מולך,זה היה בתום לב.

אתה מר שליט רכבת על זה כמוצא שלל רב.

זו בדיוק הנקודה מדוע אסור לספורטאים כווולם להצטופף תחת "כנפיך" הדביקות.

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...