Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימון ראלי לכיש - ממ"י 5.7.2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי דובי

אני שמח ששמתה לב שאני לא נמצא בשטח. אבל לצערי הרב אשתי מאד חולה ומושפזת המרכז הרפואי רעות. לכן כל העיסוקים אחרים בחיי כרגע בפסק זמן. אבל הייתי שם בנפש וביום שבת בדרך חזרה הביתה מהבית חולים ראיתי את יובל מוביל את הרכב חזרה הביתה

ג'י

עמותת המרשלים

[email protected]

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ג'י,

החלמה מהירה לאשתך!!!

חייב לציין שנראה היה כי הפעם קיבלנו סוג של שיתוף פעולה מתושבי ומטיילי המקום שלא רק שלא הפריעו אלא לפעמים גם בלעו רוק ועזרו לשמור אחד על השני. אם אתם קוראים פה, תודה!

אלון, תמשיך להתווכח בשורה התחתונה לא היית שם...

בקשר לרכבים על המסלול מנק' המבט שלי, תמיד עולים רכבים על המסלול! באירוע של כל אמרגן עלו רכבים על המסלול לא קשור האורך! זה תמיד נלקח בחשבון!!! לא רק בארץ אגב.

אפשרויות לחיתוך, רוב האופציות לחיתוך היו מסומנות. בתכלס מי שרוצה לרמות תמיד מוצא איפה! לא בשביל זה אנחנו מגיעים.

אלון גם אתה חתכת פעם לא ? איך קיצרנו כל כך הרבה זמן בהקפה אחרונה עם קולה בקלאץ'? :wink: בתכלס לא היו כל כך הרבה חיתוכים הפעם!

נדב

נ.ב. מהסיכום של ברוך אני סופר 58 איש שלקחו חלק באירגון ובפיטס לא היו יותר מ10 בהגזמה!

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
הפעם הגעתי כצופה וממבט מהצד הגעתי לכמה מסקנות חד משמעיות. ... במקרה נתקלתי בחבר'ה מצויינים, אך לא מהתחום בכלל, הם נקלעו למרוץ במקרה. התגובה הראשונית שלהם בשיחה קצרה איתם היתה "נראה לא מקצועי", "איך כל כך הרבה רכבים פורשים?", "אין שליטה על מה שנעשה במסלול"...

קובי כהן

קובי

אתה באמת מצפה לתגובה רצינית ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

כל מי שהשתתף מחמיא

כל מי שלא, מקניט או לא מגיב (חוץ מאחד שאני מוריד בפניו את הכובע ואיש צוות אחד שגם חילק מחמאות כנות)

המבין יבין

ובמחשבה שלישית, כדאי לקרוא שוב את הודעותו של עופר (בשרשור הזה!) ולהפנים

נדב

פורסם

שלום לכולם

בקשר לרכבים על המסלול מנק' המבט שלי, תמיד עולים רכבים על המסלול! באירוע של כל אמרגן עלו רכבים על המסלול לא קשור האורך! זה תמיד נלקח בחשבון!!! לא רק בארץ אגב.

====================================== נדב מהיכן הבאת את זה? מעניין שאני בכל שנותי ברכב לא פגשתי אפילו רכב אחד, פרות כן, ועוד חיות שמסתובבות חופשי.

מתי ראית לאחרונה רכבים, טרקטרונים, ושאר ירקות מסתובבים בתחריות בעולם? המסלולים סגורים ומסוגרים אז בוא ונפריד כבר מה שקורה בארץ ולדעתי צריך להקדיש לנושא הזה יותר מחשבה איך מתמודדים עם הבעיה הזו כי כאשר יקרה משהו כולם יגידו אמרנו לכם. זה כמו שמסתובבים רכבים 4X4 בחופי הים בארץ ובחול לא ראיתי דבר שכזה, והנה קרה השבוע שהוא דרס אישה משוודיה.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

זלמן

מבלי להיכנס לויכוח - גם ב-WRC , ביחוד בארגנטינה ומקסיקו, נכנסים כלי רכב שונים למסלול. חיפוש קצר שתעשה ביוטיוב יראה לך את זה . עשינו על זה אפילו כתבה ב"ראלי עולמי" .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי הוצאת לי את המילים מהפה

נראה ששם מתנהגים כמו בארץ:roll:

ומה שמעניין כהתחרנו במקסיקו לפני שנים מספר והמירוץ היה על כבישים פתוחים לא נכנס אפילו רכב אחד הכל תלוי על איך סוגרים את הכבישים, והכי חשוב חינוך של אנשים כשרואים סרט אדום לבן חוסם צומת ויודעים שישנו מירוץ אז שילמדו לנסוע במקומות אחרים.

בברכה זלמן

פורסם
......

אלון, תמשיך להתווכח בשורה התחתונה לא היית שם...

.....

אפשרויות לחיתוך, רוב האופציות לחיתוך היו מסומנות. בתכלס מי שרוצה לרמות תמיד מוצא איפה! לא בשביל זה אנחנו מגיעים.

אלון גם אתה חתכת פעם לא ? איך קיצרנו כל כך הרבה זמן בהקפה אחרונה עם קולה בקלאץ'? :wink: בתכלס לא היו כל כך הרבה חיתוכים הפעם!

....!

נדב,

1. השתן כנראה עלה לך לראש (וכנראה שפה גם תסתיים החברות שלנו) כדאי שתחזור בך פה מעל גבי הפורום - ואני מחכה להתנצלות!!!! אני אי פעם קיצרתי או רימיתי במירוץ??? - עברתי איפה שאסור?

2. ברוך כתב בעצמו - הוזמנו כ 20 מרשלים. נקודה. 20 מרשלים לסגור ראלי של 20 ק"מ 2 סטייג'ים וקטעי קישור - זה התכנון של מר שליט.

3. לא בכל האירועים עלו על המסלול כלים - אז אל תספר מעשיות!

4. בכמה אירועים השתתפת עד היום? יש לך עוד דרך להגיע למספר האירועים שאני עברתי - אז אין קשר אם השתתפתי או לא!

5. כשתפסיק לשמש כמדריך של ממ"י וה"אקדמיה" - אז אני אתייחס למחמאות שאתה נותן לשליט כמחמאות אובייקטיביות. בינתיים מבחינתי - אתה עובד שלו! זה בסדר - אבל לכל הפחות יש בעיית מראית עין והאובייקטיביות שלך לוקה בחסר.

אלון

(שמקווה מאד שתתקן את הוצאת הדיבה שעכשיו ביצעת!)

פורסם

שלום רב לכולם ! נהגים נווטים צוותים טכניים ואלה שלא היו איתנו...

את ההכנות לראלי ובתחילתו עברתי עם כאבי בטן חזקים תחושות רעות עברו עלי.

לשמחתי הארוע היה מוצלח המשתתפים היו מרוצים והתגובות שאני מקבל הם התודה הגדולה ביותר שניתן לתת. אז מכאן אני מודה לכם.

לא רוצה ולא מתאים לי להכנס לוויכוחים הישנים להתנצחויות , דיברנו בשטח.

יחד עם זאת יש מה ללמוד ומה לשפר. גם מבחינת המארגן וגן מבחינת הצוותים. ואנו בממ"י נעשה כמיטב יכולתנו לשפר.

אני מזמין מכאן את כל העוסקים בספורט זה להתאחד וליצור גוף אחד גדול ומאוחד בכדי ליצר בעתיד ארועי ספורט מוטורי גדולים יותר צבעוניים יותר ומקצועיים יותר.

בכבוד רב

רמי לימון יו"ר ממ"י

נ.ב. עופר שוורץ תן צילצול

פורסם

אלון,

אני מתנצל,

אבל,

תראה את הפרצוף הקורץ בהודעה!

השתן לא עלה לראש!

השתתפתי איתך במס' אירועים ואני מדגיש

אלון חלווה ספורטאי בלב (אולי בגלל זה הוא מוכן להתאמץ בשביל ספרינט שבו היחס בין נהיגה לספורט הוא שונה) ואף פעם לא היה אפילו רמיזה לרמאות או אפשרות שאולי נעשה משהו שקרוב לזה, לא בחיתוך ולא בשום דבר אחר!

בשנתיים של ניווט עם אלון, לא עלינו אפילו על קצה הדרדרת של שדה או כל דבר שלא היה מסלול, ואני מוכן להעיד על זה בכל פורום! אולי נגעתי בנק' רגישה מדי עם ההתבדחות שלי כי אחרי אותה הפתעה שאלון הביא באותו אירוע היו כל מיני האשמות...

בקיצור, מקווה שהכל הובהר, למדתי לא להתבדח על נושאים כאובים :wink:

אלון אתה חבר אמיתי ומקווה שתמיד תשאר כזה! בטח שהשרשור הזה (וגם זה בIRDA) לא אמורים לשנות זאת!

נדב

פורסם
שלום רב לכולם !

אני מזמין מכאן את כל העוסקים בספורט זה להתאחד וליצור גוף אחד גדול ומאוחד בכדי ליצר בעתיד ארועי ספורט מוטורי גדולים יותר צבעוניים יותר ומקצועיים יותר.

בכבוד רב

רמי לימון יו"ר ממ"י

נ.ב. עופר שוורץ תן צילצול

רמי

אם הכוונות שלך כינות באמת ( ואני נוטה להאמין לך ) - יש לך אוזן קשבת מצידי ומצד אלה החרדים לעתיד הספורט , אחרת העתיד יהיה רחוק מאוד!!!

אני מסכים שאנו חייבים להתאמץ ולעשות משהו למען הדור הצעיר . . . . . .

מישל

נ.ב. תן צלצול לעפר . . . .

פורסם

רמי ,ברוך וכל הצוות

כל הכבוד על ארוע מצוין שלא נראה במקומותנו זמן רב.

אני כמארגן יודע מה לקחתם על עצמכם, כל הכבוד

על האומץ ,הארגון והנראות של הארוע.

קבוצת סובארו / איתורן/ פז שמנים / צמיגי BF מודה לכם

על הארוע ועל החויה.

בימים הקרובים נעלה כתבה וסרטון על הארוע חיזקו ואימצו והמשיכו להוביל.

נ.ב

שרשור אחר כותבים על מי הוא ספורטאי ומצד שני כל הזמן מנסים לתרפד

את הספורט ,תהיתי איך זה הולך יחד.

אגב, להגדרה מי הוא ספורטאי עונה דני לוי, מבחינתי היחידי שראה בארוע

המענין הזה פוטנציל להתחרות ולא חיפש תירוצים למה לא להשתתף.

תודה גדולה למ,מ,י על ארוע נפלא.

מיקי

• תוכן חדש...