Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק של גולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בדיוק מצאתי תשובות בחיפוש בפורום...

אני כרגע מתלבט בין גולף שנת 99 מנוע 1.8 אוטומט, ובין שנת 00 מנוע 2.0 אוטומט.

הדגמים הרגילים, לא GTI או משהו.

מה צריכת הדלק של כל אחד מהדגמים האלו? וכמה כ"ס מפיק כל אחד?

פורסם

1.8 מפיק 125 כ"ס, 2.0 מפיק 115 אבל יש לו רצועת כוח (=מומנט) עדיפה משמעותית והוא מותאם טוב יותר לרכב ולגיר. צריכת הדלק תהיה 1:8-1:12 כתלות בסגנון הנהיגה שלך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני ממליץ על מנוע 2.0 . גם מבחינת כוח וגם מבחינת אמינות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לגולף שני ליטר מומנט מקסימלי על בסביבות 2500 סל"ד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה רבה על המידע אבל אני עדיין לא הבנתי מה ששאלתי, אין לי שום ידע בזה.

מה זה רצועת כח (מומנט)?

ולמה הכוונה במותאם טוב יותר לרכב ולגיר? כי הגולף כבד יחסית?

פורסם

מנוע שמותקן בו מגדש (טורבו או סופרצ'ארג'ר - לפעמים גם וגם כמו בגולף TSI). דוגמא זה מנוע 1.8T של VAG או מנועי TDI למניהם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...