Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו -סט תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמונת מצויינות!

רק לא אהבתי את הג'אנטים של הקליאו

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

תמונות ברמה גבוהה, אני אהבתי.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

רכב שחור בתמונה עם העננים, זה פשוט ניראה שיגעון. תמונה שפשוט בא להסתכל עליה ולהתעמק בתוכן שלה.

ח"ח לצלם, כל הכבוד, תמונות מאוד מוצאות חן בעניי!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין מה להגיד - רכבים שחורים זה "ה-דבר"... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

התמונה האחרונה נותנת תחושה של דינאמיקה ועומק. גם שילוב של רכב שחור עם שמיים כחולים-לבנים ועוד תמונה בזווית פשוט מדהימים.

באמת התמונות מאוד לא שגרתיות, בכל תמונה יש חיים דינאמיקה, תפסו את הרגע. אני מאוד נהנה מתמונות שהעלת.

מה יותר טוב יכול להיות מלהראות רכב ספורטיבי בפעולה? התמונה האחרונה לפי דעתי הטובה ביותר מכל הסט שהעלת.

הצלם שצילם את זה פשוט אומן!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
התמונה האחרונה באמת מדהימה.

מצטרף לשאלה לגבי המיקום.

אני מעריך שכולם יודעים שזה בחיפה.

השאלה איפה בחיפה , אני מעריך באיזור הנמל או קריות או נשר (אני יודע שנתתי איזור ענק) כי רק משם אפשר לראות את אכס הכרמל.

רז

• תוכן חדש...