Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההיבריד הרבה יותר מוצלחים.

לא לא, ועוד פעם לא. הם יותר פשוטים להתקנה, הם לא מקצעים, לא דורשים השקעה בבניה, זה היתרון היחיד שהוא מול האליית.

כול שער יתרונות אצל אליית ולא אצל היבריד:

דבר ראשן הממברנה של אליית שיקלת פחות, היא גם איכותית יותר ולא רגישה ללחות שיש בארץ.

דבר שני בכול נתונים הוא וופר יותר טוב, כמו שאמרתי VMAX, RMS, F.R., F.S.,DSR וכו....

לדעתי תנאי של וופר של אלית הוא:

או תאבות והגברה

או דלת עם איתום מעולה, והגברה אקטיבית או הגברה אקטיבית דרך קרוסים של סט.

לגבי שילוב של פוקל או הרץ' עם טוויטרים של מוראל, אני אישית לא אוהב, נשמעה שונה, ולא מדויק. (סלט)

פורסם

לדעתי אני מנצל אותם רק חצי ממשה יש לי.

:wink:

כן, דלת אתומה משני הצדדים, והם מוברגים דרך טבעת אץ רגילים, בלי שום בניה, ומחוברים דרך קרוס פסיבי של סט עם מגבר אחד של שני ארוצים. התכנון שלי הוא להגביר אותם בנוסף עם עוד מגבר כזה (TRA800.2) דרך קרוסים בנפרד ממידים וטוויטרים.

בגלל חוסר זמן, הפרוייקט עוד לא הסתים, ואין לדעת מתי יש סוף לזה :)

פורסם

אני התכתבתי עם שני אנשים ממורל, אחד הוא איש שווק שלהם והשני הוא מישהו שיותר הולך לכוון ההנדסה שלהם, הוכחתי אותם על טעות אחת באתר ואל נתון שני שלא נשמע לי הגיוני בכלל הם לא ענו לי תושבה סופית ונחרצת עד היום, נשמע כמו אגו שנפגע ולא יודע איך להודות בטעות או אולי מצד שני פשוט מישהו שאין לו כוח יותר לדבר איתי על זה...

אני לא חוזר לזה יותר כי באמת, אין לי זמן מיותר לזה.

לגבי אילייט - עם התקנה נכונה, בידוד נכון ודלת קטנה יחסית (כמו הפולו ז"ל של עופר למשל) אני מאמין שאילייט יתן תוצאה מצויינת גם בלי תיבה - מה זה מאמין, שמעתי ולא רציתי לצאת מהרכב, אני מדבר על הפולו.

אבל זה גם היה המקרה היחיד.

בכל שאר המקרים - אילייט בלי תיבה, לא שווה את ההשקעה.

אני אומר את זה בצורה פשוטה - הייבריד זה אילייט לעצלנים.

אם אין לכם את האפשרות או את הכוח או הרצון לבנות תיבה לאילייט, עדיף לקחת הייבריד או באמת מידבאס טוב מחברה אחרת.

את הL6 או L7 עוד לא שמעתי - אבל לא כל אחד אוהב פאנצ'יות של פוקל בהכרח - גם אם זה בא עם ליטוף של מורל - אז עד שאני לא אשמע את הלגטייה - אני לא יכול לתת דיעה אישית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...