Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,שוב אני :)

האם יש הבדל גדול בין המידים של אילייט והייברד?,אני מתכוון רק למידים,שיהיו מחוברים לקרוס וטויטר של אילייט.

חוץ מתווך התדרים,שבאילייט הוא יורד נמוך יותר ועולה גבוה יותר,לא מצאתי הבדלים,מדובר כמובן על מיד 6".

תודה

פורסם

ברור שיש הבדל. זה לא אותו וופר בכלל.

אני יותר אהבתי את הביצועים של ההייבריד. מצד שני, אם בונים תיבה כמו שצריך או פשוט משקיעים בכיוונים - אני די בטוח שהאילייט נשמע טוב יותר.

שמעתי רכבים כאלה ושמעתי רכבים כאלה. ההייבריד דורשים פחות עבודה כדי להישמע כמו שצריך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר צודק. הם יותר פשוטים, אליית הם יותר מסובחים בהתקנה, דורשים יותר השקעה, אבל אין ספק שהם נשמעים יותר יפה.

הבדל גם RMS, VMAX שלדעתי נתונים אלו לא פחות חשובים.

בהצלח סטאס

פורסם

אני אומר את זה מנסיון, עם אתה לא הולך לבנות תיבה של המידבאסים(אילייט) לא שווה להשקיע!!!

ההיבריד הרבה יותר מוצלחים, אתה לא צריך לעשות להם בנייה מיוחדת הם עובדים בנפח הדלת. שזה פלוס גדול מאוד.

פורסם

לא קשור כמה אלמנטים אתה מרכיב בדלת המידבאס הנ"ל חייב תיבה אטומה ואז הוא ינגן יפה מאוד.

אני קניתי אותו כי שמעתי אותו בגולף(רכב תצוגה של מוראל)וכמובן שהם בנו תיבה אטומה.

וזה הייה מדהים.

אבל אחרי שקניתי הבנתי שאני חייב תיבה אטומה בדלתות,ואז כבר וויתרתי, כי הכרתי את "המילה" של הרץ וזה באמת הייה חלום, והיום אני עם מה שיש לי בחתימה, ואני לא שמעתי עדיין וופר כזה טוב!

אולי תרד ממוראל ותעבור למשהו אחר? אתה נעול על מוראל?

מחר במפגש יהיו הרבה סוגים של רמקולים שונים ממוראל.

אתה יכול לשמוע אולי אתה אפילו לא יודע מה אתה אוהב (זה מה שהייה לי )

פורסם

לא דווקא לא נעול על מורל.הבעיה שאין לי כל כך זמן לבוא ולשמוע.

ההתלבטות שלי כרגע היא פוקאל K2P,מורל הייברד עם טויטרים אילייט,מורל אילייט,הרץ ספייס K6L.

פורסם

שמע,

יש שמיים וארץ בין הסטים שאתה מדבר.

הפוקל מאוד חדים אבל גם מאוד מדוייקים.

אני חושב שלהרץ יש לו גם מהמוראל וגם מהפוקל.

אתה חייב לשמוע!!!

שמיעה אחת שווה 1000 מילים.:wink:

פורסם

אני הייתי הולך על הפוקאל ( רק מידים. בלי שאר הסט)

או ההרץ SPACE שזה פשוט סט מעולה. המיד שלו אחלה והטוויטר פשוט מעולה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני לא מסכים לחלוטין עם כל האנשים שאומרים שאלייט דורש תיבות מיוחדות וכיוונים מיוחדים.

אצלי בפולו האלייט ניגן בנפח הרגיל של דלת אטומה ועשה עבודה מצויינת.

בכל מקרה אני ממליץ על המידבאס של הלגטיה L6 הרבה הרבה יותר מאשר האלייט\הייבריד\K2P\ ושאר הירקות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

במפגש צפון האחרון שמעתי [נראה לי אצל יעקב] K2P עם MT22 או 23, לא זוכר, זה היה נשמע פיצוץ. (למרות שאני באופן אישי מעדיף גם וופר הייבריד) לגבי נושא אילייט והתיבות, לאדי lanosforce יש נסיון כי היה לו את שני האופציות והוא טוען בלהט שחייבים תיבה לאילייט. אחרים אומרים אחרת. אם מישהו יוכל להביא חוות דעת רשמית של מורל זה יהיה הכי טוב.

אדי, בזמנו התכתבת שם עם מישהו, נו? פעם אחת ולתמיד: לאילייט דרוש תיבה או לא - הגרסה הרשמית.

פורסם

אני שמעתי מורל מילניום עם בנייה,והייתי מופתע,הוופר מפציץ,אז תחשוב לבד מה אם אתה עושה בנייה להייבריד או אילייט

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אין ספק שלמרות הטעם האישי האלייט איכותיים יותר ובכלל זה איזשהו כלל ברור שכשאתה משווה רכיבים של אותה החברה בדרך כלל היקרים יותר הם המוצלחים יותר.

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

• תוכן חדש...