Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי מזדה 3.

אני רוצה לשים מערכת כמו שאמרתי התקציב הוא 7 אלף שקל.

אני רוצה סאב, מגבר, מונובלוק, זוג קומפוננט וזוג רמקוליים לאחורה (לא 9*6)!!!

אני לא רוצה להוציא את הרדיו המקורי ,כלומר להישאר איתו ולהרכיב מתאמים שיוציאו RCA.

אני רוצה שהמערכת תיהיה עוצמתית וגם איכותית.(חשובה לי האחריות ואיכות המוצר).

הבקשה שלי אם תוכלו להרכיב לי מערכת שתיהיה ברמה גבוהה.התקציב נחמד ואני חושב שאפשר להרכיב אחלה מערכת.

אני אישית גר במרכז-ראשון לציון,אם מישהו מכיר מקום אמין וזול שאפשר ללכת אליו ואתם ממליצים יתקבל בברכה.

תודה רבה לכולם.

אורן

פורסם

אני לא צריך חומר על מזדה 3 קראתי והבנתי.

אני פשוט רוצה המלצות לגבי המכשירים עצמם.

בעקבות חוסר הבנה לגבי אותם מכשרים.

אז בבקשה מי שיכול להרכיב לי מערכת בתקציב הנקוב אני יודה לו מאוד!

פורסם

תקשיב אורן אתה משקיע 7K על מערכת לאוטו ואתה רוצה להשאיר את המערכת המקורית ולהוציא מתאם של RCA ?

לא כדאי בכלל. מילא היית אומר שהתקציב נמוך. אבל בתקציב כזה רצוי מאוד להחליף את ה HU שלך למשהו יותר טוב.

אפילו אם תחבר את כל הרכיבים רדיו המקורי במאזדה, אתה לא תשמע אותו דבר בכלל כמו ברדיו דיסק שתוכל לקנות בסכום נורמלי.

לי יש גם מאזדה 3 והחלפתי גם את הרדיו , מה שגם שהוא עשה בעיות וגם לא קרא דיסקים כמו שצריך.

אם זה בגלל הצג הכתום שלא יהיה , זה בכלל לא נורא, לא צריך אותו אפילו.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

ביקרתי בכמה וכמה חנויות והם אמרו לי שיש אפשרות לקנות מתאם מיוחד לרדיו דיסק זה פשוט מאוד, זה רק מיקר את המערכת ב400 ש"ח ככה שאישית לא מפריע לי.

אני רק פשוט מחפש הצעות לרכיבי מערכת לאוטו בגלל שאני לא מבין גדול בזה.

פורסם

אורן כנראה לא הבנתה

אין טעם לקנות את המתאם הזה אולי זה יעבוד

אבל זה יעבוד בדיוק כמו הרמקולים הקייימים אצלך ברכב

רוב האיכות אולי אני יגיזם אם אני יגיד 60% אבל יתקנו אותי

מגיעה מאיכות הרדיו דיסק והאיכות של הרדיו דיסק המקורי במאזדה היא ירודה ביותר

לכן אין טעם להשקיע אפילו שקל לפני שמחליפים ריוד דיסק

אם אני טעיתי במשהו אתם מוזמנים לתקן אותי

פורסם

בנוסף למה שעניתי לך בה"פ, אם התקציב שלך מאפשר - יש בלוח המכירה של הפורום בחורצ'יק שמוכר מחשב לרכב עם מסך מגע שמתאים למאזדה 3. יכול להיות דבר מאוד מאוד מעניין שלדעתי גם יכנס בתקציב שלך.

אני מכיר את הבחור אישית וממש לא הייתי דואג מפרוייקט כזה. הוא עשה במאזדה שלו דבר מדהים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תקשיב אורן אתה משקיע 7K על מערכת לאוטו ואתה רוצה להשאיר את המערכת המקורית ולהוציא מתאם של RCA ?

.

אתה בא למפגש? אם כן, אתה מוזמן לשמוע אצלי מערכת בשווי של 7K (בערך +-) על הרדיו דיסק המקורי + אקולייזר דיי פשוט. (לא אמרתי ששומעים אצלי "מדהים", אבל עדיין האיכות טובה).

לפעמים האנשים רוצים להשאיר את המערכת כ"מקורית". זכותם. (אני אחד מהם). אולי זה גם שיקול של הבחור פה, ולכן זו התגובה שלי למעלה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בסדר זכותו לעשות מה שהוא רוצה.

פשוט הראנו לו את האפשרויות האחרות שיש לו.

כמו שהוא אמר- הוא לא מבין ממש וכנראה משאיר את הרדיו המקורי לא בגלל האיכות המדהימה שלו, כנראה בגלל שהוא אוהב אותו או משהו.

בגלל זה אנשים פה אומרים לו מה הם חושבים, בסופו של דבר הוא זה שיחליט. הלא כן?

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

קודם כל ממש ממש תודה ההצעות שלכן שוות הרבה יותר מכסף!

אני מעוניין להגיע למפגש ניראה אם יתאפשר לי ואם יהיה לי רכב.

(אם מישהו מגיע מאיזור ראשון ,בת ים,חולון ויכול לאסוף אותי זה יהיה נהדר.)

פורסם

תשמע בקשר למתאם זה לא הכי כדאי ובקשר לרכיבים אתה צריך לבחור אותם בעצמך לפי סוג המוזיקה שאתה שומע אנחנו לא יכולים להמליץ לך מה אם תקנה מערכת ולא תאהב אותה אתה צריך בעצמך לבחור בהצלחה.

• תוכן חדש...