Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר פרסמתי שרשור על מגבר מונו לסאב שלי והחלטתי ללכת על רוקפורד 6001..:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=137806

ושיטטתי בזאפ וראיתי שיש עוד מגבר מונו שונה עם דגם דומה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=693274

רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם?? ובעיקר מה יותר כדאי (כרגע לא חשוב מה יותר זול)

לשניהם דגמים דומים רק לשני יש בסוף BD

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

זה עם הניקל סדרה אחת לפני המגבר השחור, המגבר אותו מגבר. דרך אגב יצאה כבר עוד סדרה לרוקפורד מגברים בודדים הגיעו לארץ אולי עד סוף השנה יהיה יבואן נורמאלי לרוקפורד.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אתה אומר אותו מגבר בדיוק (סדרת PUNCH) רק חדש יותר..?

פורסם

לא יודע אם בידיוק אותו הדבר אבל אחד מהם סדרה ישנה ואחד מהם חידוש לגבי נתונים אין לי מושג, אתה יכול לבדוק באתר של רוקפורד.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

כתוב בזאפ:

על האפור 300X1 RMS ב-4 אוהם

ועל השחור 325X1 RMS ב-4 אוהם

נראה לי אתה צודק.. השחור זה חידוש של המגבר הכסוף..

נ.ב כמה שאלות:

האם שווה לקנות אותו??

האם איכותי וחזק .. אני יודע שמבחינת RMS הוא יספיק לסווין שלי אבל הוא 600 וואט בסה"כ

והוא גם ברמת CLASS B\D של רוקפורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...