Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט ריתמו מנופחת?!?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שראיתי פיאט ריתמו מנופחת בצבע כחול מטאלי כהה? :shock:

עם כל הניפוחים מהצד היא נראית כמו לנצ'יה דלתא S4, אבל לפי הפרונט והמבנה היא נראית כמו פיאט ריתמו סטרדה אברט 130/105TC.

מישהו יודע פרטים??

HFturbo

פורסם

במקרה עם ספויילר אחורי על החלון שנראה כמו מדף מאיקאה ?

הגיעה כמה פעמים למפגשים בר"ג , עד כמה שהבנתי יש לה טורבינה קטנה ופורק (לפי הרעש ) .

מעבר לזה ... אני מציע תחפש בגלריות שמפורסמות ע"י הגולשים , אני חושב שראיתי תמונות שלה מאחד המפגשים .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

תודה,

מישהו יודע עוד קצת פרטים?

איזה ריתמו זו במקור?

איזה מנוע יש בפנים?

והנה גם תמונות באדיבות ילדון ה-5 טורבו:

ritmo1.jpg

ritmo2.jpg

HFturbo

פורסם

פרטים תבקש מ תומר הדר, הוא סיפר עלי הפעם, וברח לי כל הפרטים.

ממה שהבנתי האוטו הזה ישב יותר מידי זמן סתם ככה :roll:

אלי

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

ראיתי אותו מספר פעמים, הבעלים שלו גר ברחוב מקביל וקרוב לנורדאו (המסילה, אולי?) בהרצליה.

ככה זה כשעושים שיעורי אופנוע, מסתובבים במקומות מיותרים כמו הרצליה ב'.

מה שכן, אני ראיתי היום פיאט ריתמו קבריולט (!!!) חונה באחת החניות שגובלות בדרך נמיר (מול תחנת הרכבת) וזה נורא שיעשע אותי. חשבתי בעיקר על פלסטיקה איטלקית אחרי 20 שנה בשמש ישראלית...

בטאמן

(-;

מועדון ריתמו, מישהו?

ברינג און דה סבבה

פורסם

מדובר בריתמו אבארט של לקוח שלנו.

מנוע תמה טורבו,סעפות יניקה ופליטה עבודת יד,מגדש T3/4,מחשב האלטק, בלמים,מיתלים ומה לא.

אוטו חולני.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תודה רבה תומר.

לגבי הריתמו קבריולה, אז אכן יש אחת שחונה בחניה שגובלת בדרך נמיר קצת לפני זבוטיסקי אם באים מצפון, אבל באותה שכונה ממש יש גם עוד אחת שחונה בשדרות הציונות, וגם פיאט X1/9 אדומה....

HFturbo

• תוכן חדש...