Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הקשר בין HONDA ל ACURA?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הקשר בין HONDA ל ACURA?

שמעתי הרבה שמות...כמו אינטגרה...תמיד קשרתי אותה עם הונדה למרות שהיא של ACUR...בקיצור הבנתם שיש לי בלבול רציני במוח...

אז תסבירו לי...בבקשה... :D

פורסם

ההבדל הוא בסמל בדרך כלל! אלה אותם מכוניות עם סמל שונה רק שלאקורה תדמית יותר יוקרתית ומכוניות שונות. בכוונתי להגיד שזאת חטיבת היוקרה של הונדה כמו שחטיבת היוקרה של טויוטה היא לקסוס וניסאן אינפיניטי. הסיבה להקמתן זה תדמית של חברת משפחתיות, לדוגמא: האם נראה לך שמישהו יקנה מכונית פאר של ניסאן? לא נראה לי, הם מותג ל מכוניות משפחתיות ,בשביל זה הם הקימו חטיבת יוקרה עם שם אחר (אינפיניטי) ותדמית יוקרתית שתוכל למכור את המותג.

היום אני דופק 100 אולי 150 בחורות ליום!

מי שטרח בערב שבת, יכול להספיק לאפטר פרטי באומן 17

אל תוסיף שמן למדורה = אל תוסיף פנקייקס למחבת

מה אמרו השיחים לגנן? הגזמת

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=29894

פורסם
ההבדל הוא בסמל בדרך כלל! אלה אותם מכוניות עם סמל שונה רק שלאקורה תדמית יותר יוקרתית ומכוניות שונות. בכוונתי להגיד שזאת חטיבת היוקרה של הונדה כמו שחטיבת היוקרה של טויוטה היא לקסוס וניסאן אינפיניטי. הסיבה להקמתן זה תדמית של חברת משפחתיות, לדוגמא: האם נראה לך שמישהו יקנה מכונית פאר של ניסאן? לא נראה לי, הם מותג ל מכוניות משפחתיות ,בשביל זה הם הקימו חטיבת יוקרה עם שם אחר (אינפיניטי) ותדמית יוקרתית שתוכל למכור את המותג.

עד כמה שהבנתי, חטיבות היוקרה של יצרניות הרכב היפניות הוקמו בעיקר בשביל השוק האמריקאי.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

עד כמה שהבנתי, חטיבות היוקרה של יצרניות הרכב היפניות הוקמו בעיקר בשביל השוק האמריקאי.

הראל.

ה"חטיבות יוקרה" הללו מתמקדות בעיקר בצפון אמריקה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
בן אדם אתה כנראה לא יודע לחפש או שאתה פשוט עצלן :?

רק רשמתי בחיפוש אקורה בעברית וזה מצא לי את התוצאה הנ"ל http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=16321&highlight=%E0%F7%E5%F8%E4

פעם הבאה חפש טוב יותר :?

אני לא עצלן... :roll: פשוט לא ניסיתי לחפש בעיברית...זה הכל...

תודה לכולם על התשובות...

:D

פורסם

הן מתמקדות בצפון אמריקה אבל בשנים האחרונות (החל מסוף שנות ה90) לקסוס מצליחים לא רע (בלשון המעטה) במערב אירופה (ועכשיו שניסן/אינפיניטי מתחילים ברגל ימין עם דגמים אטרקטיביים לאחר השתלטות רנו, אני חושב שהזמן קצר עד שאינפיניטי תגיע גם כן לאירופה).

פורסם

ומתי יהיו קצת אינטגרות בארץ?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...