Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט- מאזדה לנטיס '97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו פרסם מכונית למכירה, לנטיס 97 1600 אוטומט עם קילומטראז' של 217K. בשיחת טלפון עם המוכר הוא אמר שהמנוע הוחלף. (לא יודע מתי אבל נניח שלפני 50K) אני לא יודע אם כדאי לקחת את הרכב לבדיקה.

המוכר טוען שאין לרכב שום בעיות אחרות, אבל האם זה שהמנוע הוחלף זו סיבה טובה בעד הרכב, או שזה דווקא סיבה לברוח ממנו, כי מנוע שהוחלף באופן לא מקצועי יכול להיות מקור להרבה צרות.

חוצמיזה, באופן כללי, לנטיס 97 חסכוני בדלק? (1-12 ומטה בבינעירוני)

פורסם

לא חסר לנטיסים בארץ להגיד בעדינות

אין שום סיבה לקנות רכב שעבר ק"מ כל כך גבוה,מדובר ברכב בן 11

קח בחשבון שאם המנוע הוחלף ז"א רוב הסיכויים ישנו בלאי גבוה בכל שאר חלקי הרכב ויש לא מעט כאלה.

הצעה שלי,חפש לך רכב שמור עם ק"מ כמה שיותר נמוך

פורסם
לא חסר לנטיסים בארץ להגיד בעדינות

אין שום סיבה לקנות רכב שעבר ק"מ כל כך גבוה,מדובר ברכב בן 11

קח בחשבון שאם המנוע הוחלף ז"א רוב הסיכויים ישנו בלאי גבוה בכל שאר חלקי הרכב ויש לא מעט כאלה.

הצעה שלי,חפש לך רכב שמור עם ק"מ כמה שיותר נמוך

לדעתי אין שום סיבה לקנות לנטיס.

ללא קשר למצבו.

פורסם

תוכל לפרט מדוע?

אני נוהג על לאנטיס ובאמת מבסוט מהרכב.

ולפותח השרשור אני במקומך הייתי קונה את ה1800 סמ"ק

הרבה יותר חזק וההפרשים בדלק זניחים.

תמיר.

פורסם
תוכל לפרט מדוע?

אני נוהג על לאנטיס ובאמת מבסוט מהרכב.

ולפותח השרשור אני במקומך הייתי קונה את ה1800 סמ"ק

הרבה יותר חזק וההפרשים בדלק זניחים.

בבקשה

רכב אפור ומשעמם, מאופיין בבינוניות בכל התחומים.

פורסם

בקשר לצריכת דלק- בנסיעה משולבת הצריכה היתה 13 ק"מ לליטר. אף פעם לא יצא לי לנסוע לגמרי בבינעירוני, אבל יש להניח שהצריכה תהיה נמוכה יותר מזה (בהנחה שהרכב תקין).

אגב, הקילומטראז' גבוה מאוד. לא חסר היצע בשוק הלאנטיסים, ולכן, אלא אם כן אתה קשור לרכב הספציפי הזה, אני מציע שתחפש אקזמפלר אחר עם קילומטראז' נמוך יותר. כמו שאמרו לפני, מבחינת עלויות אחזקה ה 1600 וה 1800 כמעט זהים (גם בצריכת הדלק), כך שהייתי מציע לך לא לפסול 1800 על הסף.

תמיר: גם אני נוהג על לאנטיס ואני מרוצה.

גבי, איזו משפחתית אחרת היית קונה בתקציב הזה, אם אפשר לשאול?

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...