Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמעט שוד באמצע היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלקוחות ממתינים בחדר הממוזג , יצאתי לנסיעת מבחן עם פאסט FSI המועמדת למכירה , יש מקום קבוע בו אני נוהג להחנות את הרכב ושם אני מבצע בדיקה סביב המרכב (באיזור התעשיה בעמק שרה באר שבע) , בדאי צעיר עובר לידי ובקפיצה מהירה הוא מתיישב מול ההגה ומנסה להתניע את המנוע , אני קופץ עליו מושך בשערו ומפיל אותו ארצה ומכה אותו בפניו עם מכשיר הנייד , הבדואי עמד על רגליו וברח בריצה אל בין הבניינים.

סיימתי את הבדיקה וחזרתי למכון הבדיקה כולי חיוור.

התיישבתי עם הלקוחות לסיכום תוצאות הבדיקה , ספרתי להם את אשר התרחש וצרחה נשמעה משני הלקוחות בו זמנית , "מה אתה אומר ! אתה יודע שגם כול הכסף בסך 100K היה ברכב בתוך תיק ! , איזה מזל שלא גנבו לך את הרכב אחרת היית יוצא בנזק כפול" .

מזל גדול היה לי .

נגשתי למשטרה והגשתי תלונה על נסיון לגניבת רכב.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השאלה אם "חוק דרומי" מתייחס גם לפריצה לרכב. לפי מה שקראתי רשום שהחוק תקף רק לפורץ שפולש לבית של פלוני.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

בית\עסק, בקשר לכלי רכב אני לא סגור, לדעתי זה צריך להחשב רכוש אישי וטריטוריה של בנאדם מסויים - לאף אחד אין זכות להכנס לרכב הפרטי שלך ללא אישור.

פורסם
משום מה יש לי הרגשה שזה היה נסיון לעקוץ אותי ושהכול היה מתוכנן ?!

1. צא מהסרט

2. קיבלת שיעור חינם ב"איפה לא לחנות את הרכב ולעשות סיבוב סביב המכונית"

3. הייתי מצפה מבעל נסיון כמו שלך לא להשאיר את המפתחות בסוויץ' לעולם, NO MATTER WHAT.

בכל מקרה, נחמד לשמוע שנגמר טוב, כל הכבוד על התגובה המהירה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
בית\עסק, בקשר לכלי רכב אני לא סגור, לדעתי זה צריך להחשב רכוש אישי וטריטוריה של בנאדם מסויים - לאף אחד אין זכות להכנס לרכב הפרטי שלך ללא אישור.

זה יכול להיות טוב נגד אנשים שפותחים דלתות של מכוניות במפגש של מועדון ה5 :lol:

(יש שמה [שם] מעט אנשים שבטוחים, משום מה, שזה [שמדובר] במכוניות תצוגה של איזה חברה ושזה כמו באולם תצוגה של יבואן)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

דוד , כל הכבוד על התושייה.

האמת, אני לא מבין איך אנשים חיים/עובדים/מנהלים עסק במציאות העלובה של ב"ש והדרום, לרבות פרוטקשיין וכו'.

רק צרות יש מהבדואים האלה , וצריך באמת עצבי ברזל כדי לחיות פה.

בנוגע לעוקץ, אני בכלל לא הייתי מתפלא אם זה באמת היה נסיון...

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

למה השארת את הרכב מונע ויצאת ממנו? הביטוח איננו מכסה גניבות במקרים כאלה, אתה לא מודע לזה? במיוחד כשמדובר ברכוש לא שלך. רשלנות מצידך. אנשים מאפשרים לך לבצע בדיקת מכירה ברכב שלהם ואתה כמעט גרמת לו להגנב. כמובן שאין לך אחריות על החפצים ומזומנים שהושארו ברכב, אלא אם כן אתה היית גונב אותם בעצמך. מקסימום היית צריך לשלם להם עבור הרכב הגנוב, אני מאמין שיש לך מחירון מעודכן.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
ומכה אותו בפניו עם מכשיר הנייד

אחרי החוק החדש אפשר להשתמש ברובה, אבל עם נייד זה כבר מתחת לחגורה, עברת את הגבול

:wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...