Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמעט שוד באמצע היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש מקום קבוע בו אני נוהג להחנות את הרכב ושם אני מבצע בדיקה סביב המרכב (באיזור התעשיה בעמק שרה באר שבע) ,

למה לא לבצע את הבדיקה סביב המרכב בתוך המכון הסגור והמוגן יחסית?

גם מוצל וגם הרבה יותר בטוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחזק את מה שכתבו קודמי:

1. אסור להשאיר את המפתחות ברכב כשאתה לא בתוכו, במיוחד בדרום אבל לא רק שם. מבחינת הביטוח, כנראה היו עושים בעיות, אבל ההלכה המשפטית במקרה הזה מצדדת בך, כי נשארת בסביבת הרכב והוא היה תחת פיקוח שלך. על כן, ככל הנראה הביטוח היה מחוייב לשלם פיצויים.

2. הכסף שהיה ברכב לא באחריותך, ולא היית נדרש לשלם עליו ע"י שום בית משפט שעיניו בראשו, להשאיר את הכסף שם חורג בהרבה מתחום הסבירות. כמובן שאם היית הולך עם העו"ד הקבוע שלך מתקרית האוונסיס, היית נדרש לשלם את הכסף + ריבית + הצמדה + פיצויי עונשין + דמי שתיה ואבטחה.

3. לא תמיד נבון להילחם, מה היה קורה אם הבדואי היה מחזיר מלחמה שערה ומעיף אותך על הכביש?

פיקה צביק, ניתן לראות הרבה יותר בקלות תיקונים ופגיעות בפח ובמרכב תחת אור השמש מאשר במכון האפלולי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

3. לא תמיד נבון להילחם, מה היה קורה אם הבדואי היה מחזיר מלחמה שערה ומעיף אותך על הכביש?

אז הוא היה מעיף אותו בחזרה וגם מעיף לו את הראש

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
יישר כוח! לדעתי היית צריך לנצל את חוק דרומי שאושר לפני ימים אחדים.

ברור, הוא היה צריך לירות בבדואי על המקום, עדיף לראש תוך כדי וידוא הריגה! אני הייתי מגדיל ועושה, וקופץ עם עוזי לכפר שלו בשביל לרסס לו גם את המשפחה! :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היה לי בחברה מקרה זהה לפני כחמש שנים, נהג יצא רגע מהרכב המונע וניגש לפתוח את הדלת האחורית. בינתיים בן מיעוט נכנס לרכב והתחיל לנסוע. הנהג קפץ עליו והתחיל לתת לו מכות רצח.... זה נגמר כך:

6745151.jpg

6745152.jpg

6745153.jpg

בן מיעוט ברח מהרכב כאשר הוא משאיר מאחור מעיל עם כמה ניירות וחפיסת סיגריות בכיס.

המשטרה לקחה תביעות אצבעות מהרכב והמעיל והריצה אותם במאגר. הם עלו עליו, כנראה זאת לא הפעם הראשונה שהוא מבצע עבירה פלילית. ומה בהמשך? - התיק נסגר ללא הרשעה (חוסר ענין לציבור).

הכאב ראש היה עם חברת הביטוח, שיתקנו את הרכב. אבל לפחות הוא נשאר אצלינו, אחרת היה לוקח זמן רב והליכים משפטיים על מנת לנסות לקבל את דמי הביטוח. ולא בהכרח היינו מצליחים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

היה גם מקרה שהיה בעיתון, גם כן בב"ש, שנהג מונית פתח את הבגאז' ובדואי גנב לו את המונית. הנהג קפץ פנימה, התקשר למשטרה והיה איתם על הקו מתוך הבגאז' אמר להם לאן הגנב נוסע.

פורסם

אני לא מבין אותכם תושבי הדרום באמת לא מבין אותכם.

אתם יותר, אתם עם הכוח, הצדק לצידכם.

ואתם לא פוטרים את הבעייה הבדואית.

פורסם

בוא תיתן לנו את הדרכים שלך לפתרון?

לפי מה שראיתי גם אצלכם בצפון המצב לא מזהיר.

פורסם
אני לא מבין אותכם תושבי גרמניה באמת לא מבין אותכם.

ואתם לא פותרים את הבעייה היהודית.

שבעים שנה אחורה, מינוס שגיאת כתיב אחת.

אצלהם זה דרוזים לא בדואים למה אתה גזען :wink:

האוכלוסיה הדרוזית בצפון דווקא בסדר גמור, רוב מוקדי הבעיות נמצאים באוכלוסיות אחרות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני בתור יחיד?

אין לי כוח ומשאבים להתמודד עם זה.

קח בחשבון שאנשים עובדים כל היום,ואין להם אנרגיות מיותרות לעשות צדק. אז איכשהו, עסוקים בלשרוד.

ועם כל הכבוד, הכוח האמיתי? לא מצוי בפריפריה. ההון והשלטון מצויים במרכז. אני מדבר על ת"א רבתי.

חוץ מזה, דוגמה אקטואלית, 7-8 שנים יורים רקטות על איזור עוטף עזה. התראיין מישהו מהממשלה, אז הקריין תיקן אותו "יורים על מדינת ישראל" כשהוא שניה לפני זה אמר "יורים על שדרות". ממש מבינים שלאף אחד לא באמת אכפת מתושבי הפריפריה יותר מדי.

אח"כ אתה מתפלא שסוגרים תיקים במשטרה מחוסר עניין לציבור?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם ישראלי יגיע ליישוב בדואי ויגנוב יעשו בו לינצ'.

מצד שני אם בדואי יגיע לבאר שבע ויגנוב לא יעשו לו כלום.

עין תחת עין.

פורסם

אני דווקא בעד פעולות של האזרחים נגד רשויות השלטון שתהיינה מציקות מספיק כדי שדברים יזוזו. לקחת את החוק לידיים זה לא פתרון ראוי.

לבעלי ההשכלה המשפטית שכאן. במידה ומוחלט לסגור תלונה שלי עקב חוסר עניין לציבור, יש לי את היכולת לתבוע את מי שסגר אותה על אי מילוי תפקידו/גרימת נזק, או שהוא מוגן מתוקף היותו שליח רשות שלטונית?

חוץ מזה, אם כל מי שסוגרים לו תלונה עקב חוסר עניין לציבור ינצל את זכותו ויפנה ליועץ המשפטי לממשלה, אני מאמין שתהיה תנועה חיובית בכיוון, ולו בשביל להוריד מהעומס על המערכת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...