Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה יופי לאמברטה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא אני לא ממש אהבתי את השיפוץ.

לדעתי עבודה לא ממש מקצועית, כל פסי הניקל כאילו יושרו ידנית והפחחות כאילו נעשתה בחצר הבית.

לא מבין ממה אתם מתלהבים:shock:

:lol:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

מדהים אין מילים

מי עשה את העבודה על הניקלים (בטח גלונומטה)

יושב עליה יפה צבע כסף

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

שלום

סוף סוף רואים תמונה בלי כדורים צהובים או אדומים אמנם לא הלמברטה המדוברת ביותר בפורום אבל!!!

באין ציפור שיר גם התחת יכול להיות זמיר

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
דווקא אני לא ממש אהבתי את השיפוץ.

לדעתי עבודה לא ממש מקצועית, כל פסי הניקל כאילו יושרו ידנית והפחחות כאילו נעשתה בחצר הבית.

לא מבין ממה אתם מתלהבים:shock:

:lol:

אתה סתם מקנא! למה אתה לא יכול לפרגן? הבנאדם הזיע ועבד קשה, תראה איזה יופי הוא צבע את פס הכסף.

פורסם

למה?! למה?! -זה לא פייר- למה במפגש האחרון לא קיבלתי גם אני את הכדורים הצהובים, למה?!:cry: -עכשיו אני לא רואה כלום, איזו באסה! אילו חברים אתם?!:twisted::lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אתה סתם מקנא! למה אתה לא יכול לפרגן? הבנאדם הזיע ועבד קשה, תראה איזה יופי הוא צבע את פס הכסף.

הגששים אמרו באיזה צבע אתה רוצה את הפס כסף:) שבוע טוב לכולם

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

ירחמיאל אתה צודק, אני מודה!

אם היתה לי אחת כזו גם אני הייתי מראה את התמונה שלה ע"ג הפורום כדי שכולם ייהנו.

מה שכן, בתמונה של הבפנים רואים בשעון רק 3540 ק"מ, האם זה אמיתי?:shock:

חבר מועדון 13925

פורסם
שוב אתה מפגין בורות: אם תיקח מהכדור האדום ותעמוד על הראש, מיד תראה שמד המרחק מראה בעצם 453 ק"מ! יותר חדש מחדש!

אויייק!

היי:x

אני לא אשם שהתמונה הפוכה

חבר מועדון 13925

• תוכן חדש...