Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש איפה להתקין XENON

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתקין קיט קסנון 8000 ומבדיקה קצרה אצל כמה מתקינים נאמר לי שכבר לא ניתן להשיג יותר . האם יש בכל זאת מקום שמתקין שמתקין ועם קיטים איכותיים באזור המרכז וצפונה?

פורסם

אני הורדתי את הקיט שלי מהרכב לפני כמה ימים והוא הותקן בהוד השרון

באזור נווה נאמן.

אם אתה מעוניין בקיט שלי שהוא בדיוק כמו שאתה מחפש וגם מאוד איכותי באפקט שהוא יוצר

צור איתי קשר בהודעה פרטית.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

לפי הוראה של משרד התחבורה אסורה התקנה של ערכות XENON שאינן מקוריות על הרכב.

הסדנאות שהיו מתקינות פעם הפסיקו כיוון שהתקנה של המערכת על רכב הינה עבירה על החוק.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לפי הוראה של משרד התחבורה אסורה התקנה של ערכות XENON שאינן מקוריות על הרכב.

הסדנאות שהיו מתקינות פעם הפסיקו כיוון שהתקנה של המערכת על רכב הינה עבירה על החוק.

בקרוב אני רוכש רכב פרטי, לא משהו יוקרתי שקסנון מגיע איתו כסנדרט. ברצוני לשים לו פנסים בגווני תכלת-לבן מקדימה, זה לא חוקי ? איזה חלופות עומדות לי על הפרק במידה ואני לא יכול להזמין כלום מחו"ל? וכמה תעלה לי חלופה מסויימת אם קיימת, ועד כמה היא תהיה דומה לגוון התכלתי-לבן של הקסנון ?

הערה : כמובן שאני מדבר על לשים רק דברים חוקיים שאני אעבור איתם טסט ללא בעיות.

פורסם

mazoz3,הדבר היחידי אשר תוכל להתקין שגם יהיה חוקי וגם יהיה הכי קרוב למערכת קסנון - מנורות Philips Diamond Vision.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
mazoz3,הדבר היחידי אשר תוכל להתקין שגם יהיה חוקי וגם יהיה הכי קרוב למערכת קסנון - מנורות Philips Diamond Vision.

שמי עמית, ותודה על התשובה. :wink:

ידוע לך במקרה כמה יעלה לי התענוג ? כולל הקנה וכל העסק ?

וכמה זה עולה אם אני מזמין מחול? הנחה משמעותית ? כי בעיקרון אני חייל והכרטיס שלי לא תקף לחול.

פורסם
שמי עמית, ותודה על התשובה. :wink:

ידוע לך במקרה כמה יעלה לי התענוג ? כולל הקנה וכל העסק ?

וכמה זה עולה אם אני מזמין מחול? הנחה משמעותית ? כי בעיקרון אני חייל והכרטיס שלי לא תקף לחול.

חבר דובר על כך רבות בפורום אך אני יקצר לך את תהליך החיפוש,את התשובה תמצא כאן! .

אישית אני רק יכול להמליץ על הנורות ולא לתת תגובה שלילית,מבסוט.

בינתיים הם מורכבות כחצי שנה על הרכב והכל קשורה(נקווה שימשיך ככה).

בברכה,בן.

Got To love It

• תוכן חדש...