Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

1. יש לנו גולף 2005, עם המערכת המקורית, עם שישה רמקולים מקדימה (די יחודי, לא?).

ראיתי שיש למכירה בארץ ברדיו מילנו מתאם AUX ל-HU המקורי של הגולף (לפני הכפתורי מתכת). יש אופציות דומות בארץ? אולי ניתן לעשות זאת בעצמך?

2. על איזה רמקולים אחוריים אתם ממליצים לגולף? אני חושב שהמידה היא 6.25, ואני לא מעוניין להתקין שום דבר קיצוני מזה באוטו המשפחתי, מקסימום להוסיף טוויטרים אחוריים.

הסגנון (אם זה משנה) של המוסיקה שמושמעת בעיקר, הוא רוק לסוגיו (אני מחפש סט מדוייק ולא מעוות בעוצמות גבוהות).

אני לא יודע כמה זה צריך לעלות... אז בטח משהו במחיר ממוצע לסוג\גודל.

תודה, עמרי

פורסם

די ברור שאתה לא ממש מחפש מערכת הגברה וסאב אלא משהו פשוט בשביל להוסיף קצת סאונד מאחורה, מילוי אחורי (ריר פיל)

אם יש לך מערכת מקורית של שישה רמקולים מקדימה אז זה נשמע כמו משהו שהיצרן השקיע בו לפחות לתוצאת סאונד סבירה ביותר וכנראה שגם המערכת מכוונת לתת תוצאה נאה, להוסיף רמקולים אחוריים זה בעיקר להרוס את התוצאה הזאת.

מציע לך לחשוב על רמקולים קואקסיאליים רגילים ופשוטים 2way לא יותר, ואפילו לשים עליהם קבל בערך של 100 מיקרופאראד בשביל שינגנו מ400 הרץ ומעלה, ולהגביר אותם מעט, לתת את רוב המשקל לרמקולים הקדמיים.

ככה, מי שישב מאחורה יהנה ומי שישב מקדימה, יהנה מבמה קדמית בלי הפרעות. הסאונד ברכב לא אמור לבוא מאחורה, זה פשוט שיותר קל להתקין שם באופן סטנדרטי רמקולים יותר גדולים שמספקים יותר באס - זאת טעות בקונספט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן, אני לא רוצה שום דבר יוצא דופן, זה בכל זאת האוטו של המשפחה. בכל"ז, כשאני נוהג, חסר לי קצת תוספת מאחורה. בס אמיתי אני מתאר לעצמי שלא ניתן להוסיף ללא מגבר וסאב, אבל את הכסף אני אשמור לכשתהיה לי מכונית לעצמי (אני בן 17.5).

תודה על התגובה, אך אפשר לפשט קצת את מה שאמרת?

תודה, עמרי

פורסם

בפשטות - לשים מאחורה רמקולים רגילים, קטנים יחסית, לא לתת להם יותר הגברה מהרמקולים הקדמיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

זה לא משנה שיש מגבר מובנה כי בכל מקרה הוא יצטרך פלוס מינוס ורימוט בידיוק כמו מגבר רגיל, ומה גם האיכות של מגבר מובנה שווה לת*ת עדיף כבר מגבר 2 ערוצים וסאב קטן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...