Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון ה 5 20.6.08 ת"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על יד הקורבט הזו עמד בנאדם (נראה רציני לחלוטין) ושאל אותי אם אני מעריך שניתן לקנות אותה ב 60-70K דולר...

לפי דבריו הוא היה קונה במקום את הרכב בסביבות המחיר הזה ואפילו יותר!

לי אישית אין מושג כמה היא שווה, אבל היא מדהימה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
מה זה הבאגי המטורף הזה?!פה בארץ???

אולי הוא למכירה...ככה במקרה?ואם אפשר עוד תמונות שלו..תודה!

בטח פה בארץ בקשר עם היא למכירה אני לא יודע הנה עוד תמונה שלה

באגי.jpg

פורסם

אני בספק לגבי המכירה- הבן אדם לא מזמן שיפץ אותו (ממצב "זבל")! הייתה השקע שלו בירושליים לא מזמן!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=202497&highlight=%D7%94%D7%91%D7%90%D7%92%D7%99+%D7%A9%D7%9C+%D7%93%D7%95%D7%91%D7%99

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...