Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

1) אני שוקל לקנות רכב ידני גדול בתקציב של 30 עד 35 אלף ש"ח. מה ההפרשים הנהוגים היום בשוק לגבי רכב ידני? האם זה בכלל משתלם (מכיוון שהמקור לרכב גדול יכול להיות או מונית או מורה לנהיגה)?

2) אני חושב בכיוון של סקודה אוקטביה. איך היא מבחינת אמינות, תחזוקה וכו.

תודה מראש לכולם.

פורסם

מה הכוונה שלך ב"גדול"

בנוסף האם אתה מדבר על בנזין או דיזל?

לפי מה החלטת שהרכבים האלה הם מוניות או של מורי נהיגה,ישנן המון אוקטביות פרטיות.

ידני בהכרח יהיה חסכוני יותר בדלק ובדרך כלל גם יותר אמין בגלל שהתיבה האוטומטית בדרך כלל מתקלקלת מהר יותר ותיקונה יקר יותר,הכל תחוי במאיזה רכב מדובר,שנתון, קילומטרז',איך טופל ע"י הבעלים הקודמים וכו

פורסם

ההפרשים הגדולים באמת הם מעצם היותו רכב לימוד נהיגה או מונית לשעבר, ולא משנה או הוא ידני או אוטמטי.

לקנות מונית לשעבר משתלם רק למי, שיש לו יכולת וסבלנות לתקן את הרכב בזול או בכוחות עצמו.

זה נכון גם לגבי רכב מלימוד נהיגה.

פורסם

תודה על התשובות.

1) בקשר לגיר, התכוונתי לדעת מה הפרש המחיר (באחוזים) בפועל בין ידני לאוטומאט. אני יודע שההפרש אמור להיות גדול יותר מההפרש במחירונים הרישמיים.

כמו-כן התכוונתי שמכונית משפחתית גדולה או אפילו בנונית כמעט ואין ידנית אלא אם כן היתה מונית או מורה לנהיגה. אני הייתי מעוניין במכונית ידנית פרטית, אבל לצערי כמעט ואין כאלו.

2) על אילו מכוניות אתם ממליצים באזור ה 30 עד 35 אלף ש"ח ידנית גדולה? האם האוקטביה של סקודה סבירה להחזקה או שיקרה מידי (שאלה של הגדרה אבל אני מניח שהכוונה ברורה...).

תודה עוד הפעם.

פורסם

מכוניות בעלות גיר ידני בד"כ יותר זולות מאחיותיהן בעלות בגיר האוטומטי

כמו כן צריכת הדלק פחותה יותר.

מעבר לזה אני לא מכיר את הרכב כל כך.

שיהיה בהצלחה

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

עצה ממישהו שעובד בתחום גניבות הרכב (לא, לא בצד הגונב :) )

דאג לבטח את הסקודה (במידה ותרכוש אחת) לגניבה, כמעט כל יום-יומיים הבני דודים מהשטחים דואגים להעלים אחת כזאת..

זה רכב שנורא קל להם להתחבר למחשב מנוע ולהניע (אוטומט. ידני בדרך כלל לא מצליחים לגנוב) בכל שנתון, בכל הארץ.

רציתי לידע אותך בעובדה למרות שאתה מחפש ידנית.

בכל מקרה בהצלחה!

פורסם
עצה ממישהו שעובד בתחום גניבות הרכב (לא, לא בצד הגונב :) )

דאג לבטח את הסקודה (במידה ותרכוש אחת) לגניבה, כמעט כל יום-יומיים הבני דודים מהשטחים דואגים להעלים אחת כזאת..

זה רכב שנורא קל להם להתחבר למחשב מנוע ולהניע (אוטומט. ידני בדרך כלל לא מצליחים לגנוב) בכל שנתון, בכל הארץ.

רציתי לידע אותך בעובדה למרות שאתה מחפש ידנית.

בכל מקרה בהצלחה!

אז אולי תחשוף בפנינו מה הדגמים הפחות נגנבים?

פורסם
תודה על התשובות.

1) בקשר לגיר, התכוונתי לדעת מה הפרש המחיר (באחוזים) בפועל בין ידני לאוטומאט. אני יודע שההפרש אמור להיות גדול יותר מההפרש במחירונים הרישמיים.

כמו-כן התכוונתי שמכונית משפחתית גדולה או אפילו בנונית כמעט ואין ידנית אלא אם כן היתה מונית או מורה לנהיגה. אני הייתי מעוניין במכונית ידנית פרטית, אבל לצערי כמעט ואין כאלו.

2) על אילו מכוניות אתם ממליצים באזור ה 30 עד 35 אלף ש"ח ידנית גדולה? האם האוקטביה של סקודה סבירה להחזקה או שיקרה מידי (שאלה של הגדרה אבל אני מניח שהכוונה ברורה...).

תודה עוד הפעם.

1) ההפרש במחיר משתנה בהתאם לדגם, ונע בין יותר מההפרש במחירון לבין שום הפרש במקרים של ידניות יותר נדירות ומבוקשות (למשל פוקוס דור ראשון או B4 מהדור האחרון).

2) השאלה היא למה אתה מתכוון ב"גדולה", באיזה שנתון, והאם משנה לך דיזל או בנזין. אם זה מספיק גדול, אפשר למצוא סניק דור ראשון ידניות בתקציב זה, אם כי אין המון.

(add lightness' (Colin Chapman'

• תוכן חדש...