Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Toyopet - אתם לא מאמינים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש חזרתי מטיול מעולה בדרום אמריקה. כמובן שכחובב רכב אמיתי הסתכלתי על כל המכוניות המקומיות המוזרות שיש ביבשת המתפתחת.

לסיפור:

באחת הערים הקטנות שלחוף האוקינוס בצ'ילה אני הולך עם החבר'ה ורואה טנדר ישן ודי מוזנח (כחול) שעליו סמלים של Toyopet !!!. חשבתי שאני נופל מצחוק, מי שמע על החברה המוזרה הזו?

בכל אופן איתרתי את הבעלים (בעל מסעדה קטנה) שסיפר לי שהרכב (שנת ייצור 68 מנוע 3.0 4 צילינדר בטור) הוא גרסה ביצור מקומי של טנדר טויוטא. (בכלל לא ידעתי שהיו רכבים יפניים בדרום אמריקה באותן השנים).

מישהו מהמומחים שמע על היצור המוזר?

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

טויופט, על רגל אחת:

לאחר מלחמת העולם השנייה החליטו היפנים (הממשל היפני) להפוך את ייצור הרכב מאמריקני (פורד וג'נרל מוטורס ייצרו מכוניות ומכרו אותן בשוק היפני בכמויות גדולות לפני המלחמה) ליפני, עם מפעלים מקומיים.

אחת החברות הדומיננטיות דאז (והיום :p ) היתה טויוטה, שהחלה למכור לשוק המקומי מכוניות. בהנהלת החברה רצו להחדיר את המותג לשוק היפני, ועשו זאת על ידי תחרות בחירת שמות בקרב הציבור הרחב - והשם שעלה היה "טויופט". המכונית הראשונה הוצגה ב- 1947 ויוצרה עד 1952, ללא הצלחה - רק 215 יחידות נמכרו. אבל השם נשאר גם בעתיד ובדגמים רבים נוספים.....

זה על רגל אחת ;-)

פורסם

הדהמת אותי בידע שלך.

תודה על האינפורמציה :mad::mad::mad:

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

• תוכן חדש...