Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 דור שני - מתי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה בשבילך מכונית משפחתית רגילה? פורד מונדיאו לדעתך מכונית ספורט?

לא, פורד מונדאו בשבילי זה משפחתית גדולה (מנהלים) קטגוריה מעל.

לידיעתך ולכל מי שלא יודע אלו קטגוריות שונות,

לקטגוריית המשפחתיות רגילות שייכות מכוניות כגון: מאזה 3, טויוטה קורולה, B3, I30, ועוד ועוד.

רובן באות עם מנועים בסביבות 1600 סמ"ק.

ולמכוניות בקטגוריית מנהלים כגון מונדאו, מאזדה 6, B4, אקורד באות עם מנוע בסיסי 2000 סמ"ק וכך הלאה.

פורסם
לא, פורד מונדאו בשבילי זה משפחתית גדולה (מנהלים) קטגוריה מעל.

לא שמעתי על קטגוריה כזאת (מנהלים), זה משהו שהמציאו בארץ?

זאת אומרת רק מנהלים רוכשים מכוניות משפחתיות, או מה? אני לא מבין.

לידיעתך ולכל מי שלא יודע אלו קטגוריות שונות,

טוב, בוא תלמד אותי :lol:

לקטגוריית המשפחתיות רגילות שייכות מכוניות כגון: מאזה 3, טויוטה קורולה, B3, I30, ועוד ועוד.

אתה בדרך ממציא עוד קטגוריות וגם מחלק אותן לתת קטגוריות? :lol: לא ידעתי שאני נוסע ברכב ששיך לקטגוריה "משפחתיות רגילות".

רובן באות עם מנועים בסביבות 1600 סמ"ק.

"בסביבות" אתה מתכוון ל- 1,598 סמ''ק? או שאתה מתכוון שלרכבים האלה בקטגורייה "משפחתיות רגילות" משודך מנוע בעל נפח 1,600 סמ''ק בלבד? מנוע יחיד? :lol:

ולמכוניות בקטגוריית מנהלים כגון מונדאו, מאזדה 6, B4, אקורד באות עם מנוע בסיסי 2000 סמ"ק וכך הלאה.

אתה צריך להתעדכן קצת. אני סבור שאתה לוקח את האינפורמציה מהכבישים בארץ בלבד ואין לך מושג כלל וכלל מה קורה בתעשיית רכב העולמית.

סתם לידע כללי (שתלמד :lol:), מאזדה 6, למשל, מגיע גם עם מנוע 1,800 סמ''ק (120 כ''ס) וגם 2,000 סמ''ק דיזל, וגם 3,000 סמ''ק V6 סטיישן וכד'.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

****נמחק ציטוט מיותר - אין צורך בציטוט הודעה שכתובה מעל, במיוחד אם היא ארוכה - הנהלת הפורום****

אני רואה שאתה לא מעודכן, סתם שאלה, אתה לא שם לב את ההבדלים בין פורד מונדאו נגיד לטויוטה קורולה? הבדלים בחומרים, בנוחות, מקום, מנוע במחיר ? זה לדוגמה. אוליי תגיד עכשיו שגם במוו סדרה 3 משפחתית?

ואני לא ממציא את הקטגוריות זה מאז ומתמיד היה ככה וככה גם יודעים איזה רכב לאיזה קטגוריה שייך וככה נותנים גם מחירים בהתאם, וכן אתה נוסע במשפחתית רגילה. אם אמרתי בסיביות זה אומר שגם יש 1500 סמ"ק 1800, ו1400.

יש כל מיני קטגוריות: סופרמיני, משפחתיות, משפחתיות גדולות, סלון, ספורט, פאר וכו'.

ואני מדבר על משהו רלוונטי לישראל שהמנוע הבסיסי פה הוא 2000 סמ"ק.

פורסם

הבנתי מסניף מכירות של מאזדה שהרכבים עצמם יגיעו עוד בשנת 2008 אבל לא ימכרו לפני שנת 2009 בגלל בירוקרטיה וכאלה במכס ועוד.

פורסם
אוליי תגיד עכשיו שגם במוו סדרה 3 משפחתית?

בוודאי.

וכן אתה נוסע במשפחתית רגילה

ומה זה במוו סדרה 3?

פורסם

אין שום דבר גדול ב סידרה 3 בדיוק כמו שאין שום דבר גדול בA3

מרווח פנים דומה,מרווח סרנים ואורך דומים.

רק שתדע הקטגוריות מתחלקות לא לפי גודל מנוע אלא לפי אורך הרכב הכללי של הרכב והמרווח סרנים (ברח לי השם המקצועי של זה)

זה שבארץ סידרה 3 עולים כמו 2 מזדה 3 לא אומר שהם בקטגוריה אחרת מבחינת גודל או מרווח פנים,יוקרה וכו זה סיפור אחר לחלוטין

פורסם

משום מה נראה לי שהנושא שפתחתי זלג לנושא אחר...

מה בקשר למאזדה 3 דור שני ? יבואו או לא ?

מה בקשר למחירים של ה3 שנת 2004 -2008, כמה יפגעו ? אם בכלל

תודה לכולם

פורסם
אין שום דבר גדול ב סידרה 3 בדיוק כמו שאין שום דבר גדול בA3

מרווח פנים דומה,מרווח סרנים ואורך דומים.

רק שתדע הקטגוריות מתחלקות לא לפי גודל מנוע אלא לפי אורך הרכב הכללי של הרכב והמרווח סרנים (ברח לי השם המקצועי של זה)

זה שבארץ סידרה 3 עולים כמו 2 מזדה 3 לא אומר שהם בקטגוריה אחרת מבחינת גודל או מרווח פנים,יוקרה וכו זה סיפור אחר לחלוטין

טוב אז מגזין אוטו סתם המציא קטגוריות. :?

פורסם

אני גם יכול להמציא קטגוריות:

- רכב משפחתי עם בגאז'

- רכב משפחתי קטן ליסינג

- רכב היברידי מפואר

- סופרמיני חסכונית זולה

יגמר הדף.

פורסם

Slava_RC, רכבים פרטיים מתחלקים לפי 3 קטגוריות בלבד:

1) גודל: A,B,C,D,E,F

2) מרכב: סדאן, סטיישן, הצ'בק, לימוזין, פיק אפ, מיניוואן, מיקרוואן, מולטיוואן, קופה, קבריולט, פאטון, לאנדו, קרוסובר

3) גודל המנוע: קטן במיוחד - עד 1,200 סמ''ק

קטן - 1,200-,1800 סמ''ק

בינוני - 1,800-3,500 סמ''ק

גדול - מעל 3,500 סמ''ק

גדול במיוחד - אין הגדרה

• תוכן חדש...