Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 דור שני - מתי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קראתי בעיתון "ממון" של ידיעות אחרונות על מאזדה 3 דור שני, לפי מה שהבנתי ה3 יהיה (בדומה לדור ראשון) "הבן" של ה6, נשמע מעניין.

בנוסף הזכיר הכותב נפחים של בין 1.5 - 2.5 (!). מה אתם יודעים על הרכב ? לפי מה שהבנתי היצרן לא שופך פרטים.

אשמח אם תשפכו קצת אור, משה.

פורסם

זה די הגיוני מן הסתם... גם 3 הדור הנוכחי, די דומה בכמה קווי דימיון למזדה 6 דור קודם.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
בנוסף הזכיר הכותב נפחים של בין 1.5 - 2.5 (!)

גם עכשיו במאזדה 3 הנפחים של מנוע הם מ- 1,500 סמ''ק עד 2,300 סמ''ק ... :-)

הדור הבא של "3" לוקח בין היתר את המנוע 2,000 סמ''ק של מאזדה 6 הנוכחית (147 כ''ס) ונפתר מהמנוע 2,000 סמ''ק LF הנוכחי (150 כ''ס). אני משאר שהמנועים 1,500 וגם 1,600 סמ''ק ישארו ללא שינויים. המנוע 2,300 עבר שיפור והוגדל ל- 2,500 סמ''ק ומשודך למאזדה 6 הנוכחית בדגם 'פרמיום' (170 כ''ס). סביר להניח שלאותו המנוע ישודך טורבו ויורכב על מאזדה 3 MPS בשילוב עם גיר ידני 6 הילוכים.

הגיר האוטומטי נלקח גם מהמאזדה 6 והוא בעל 5 מהלכים קדימה + רוורס.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
גם עכשיו במאזדה 3 הנפחים של מנוע הם מ- 1,500 סמ''ק עד 2,300 סמ''ק ... :-)

הדור הבא של "3" לוקח בין היתר את המנוע 2,000 סמ''ק של מאזדה 6 הנוכחית (147 כ''ס) ונפתר מהמנוע 2,000 סמ''ק LF הנוכחי (150 כ''ס). אני משאר שהמנועים 1,500 וגם 1,600 סמ''ק ישארו ללא שינויים. המנוע 2,300 עבר שיפור והוגדל ל- 2,500 סמ''ק ומשודך למאזדה 6 הנוכחית בדגם 'פרמיום' (170 כ''ס). סביר להניח שלאותו המנוע ישודך טורבו ויורכב על מאזדה 3 MPS בשילוב עם גיר ידני 6 הילוכים.

הגיר האוטומטי נלקח גם מהמאזדה 6 והוא בעל 5 מהלכים קדימה + רוורס.

אתה עובד במאזדה יפן ??? אני מתפלא איך אנשים שולפים נתונים שרק במאזדה יפן מכירים!!

לפותח השרשור, בבקשה לינק לתמונות ריגול.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
5 מהלכים קדימה + רוורס.

לא ייאומן!!! הוא עושה רוורס...:shock:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מזכיר לי את הפירסומות הישנות למכוניות "חדש! סוסיתא עם 4 הילוכים קידמיים + הילוך אחורי בדגם המפואר" :roflmao:

פורסם

סוזוקי דפקו אותי.

באופנוע שלי אין רוורס.

בקשר למזדה 3.בטח היא תגיע לארץ לפני שאר העולם.

אנחנו הרי היצוא הכי גדול שלהם.

ה 6 הגיעה לארץ לפני הרבה מדינות

אייל

פורסם
אתה עובד במאזדה יפן ??? אני מתפלא איך אנשים שולפים נתונים שרק במאזדה יפן מכירים!!

הנתונים ממש לא חסוים וידועים. זה שאתה לא יודע לא אומר שאף אחד לא יודע, בעיקר חובבי מאזדה (כמוני)

fat bastard

לא ייאומן!!! הוא עושה רוורס...

כאשר מדברים על תיבה אוטומטית מדברים על מהלכים וסופרים את כולם, גם האחורי. לכן כאשר מדברים על תיבה אוטומטית בעלת 6 מהלכים מתכוונים ל 5 קדימה + 1 אחורה. לאלה שיכולים להתבלבל הדגשתי במיוחד 5 מהלכים + 1 רוורס

Slava_RC

וגם מוזר שהם מוציאים נפח 2500 סמ"ק למכונית

משפחתית רגילה

מה זה בשבילך מכונית משפחתית רגילה? פורד מונדיאו לדעתך מכונית ספורט?

מה רע בשביט?

שאלה לי, ממתי יש נפח של 1.5 למאזדה 3?

ויש מצב שיביאו את המאזדהספיד לארץ?

תמיד היה מנוע בעל נפח 1,500 סמ''ק... רק הוא משווק ביפן בלבד. אם אינני טועה הוא מספק 112 כ''ס

אני סבור כי לא יביאו את המאזדהספיד לארץ

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...