Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב, אני מודע לכך שזה לא הפורום הכי מתאים לשלאלות האלו, אבל בגלל שיש כאן קהל מגוון של אנשים בעלי ידע ומקצועות שונים, והרבה עברו את השלב הזה אני אשמח ליעוץ ולמענה לשאלותיי, תודה מראש.

אני בן 23 חייל משוחרר, אני בתהליכים של קניית דירה בגודל של 70 מ"ר באזור כרמל צרפתי בחיפה, איך אני מושך את הפיקדון על מנת להשתמש בו בקניית הדירה,למי פונים ומה התהליך?

מה הפרוצדורה של רישום בטאבו, במה זה כרוך וכמה זה עולה, ומה זה נותן בסופו של דבר?

מה זה מס רכוש,האם אני צריך את זה, על פי מה נקבע המס הזה?

הבנתי שצריך עורך דין על מנת לכתוב חוזה ואי אלו דברים נוספים, כמה עולה לשכור ערוך דין ומה תפקידו בכוח?

ידוע לי שאני זכאי (בתור חייל משוחרר) ל 70 מטר ארנונה בחינם למשך שנתיים, למי אני פונה בכדי לטפל בזה?

האם יש באינטרנט אתר או מאמרים שמסבירים ונותנים יעוץ והדרכה למעבר דירה בכל השלבים הקיימים?

תודה למי שיכול לעזור, כפיר הובר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני חושב שכדאי יותר שתבחר עורך דין שמתעסק במקרקעין (גם ככה תצתרך אחד בקניה) ואת כל השאלות שיש לך תשאל אותו כי הוא הגורם המקצועי ביותר שיוכל לענות לך.כמו כן את רוב העבודה של הרישומים והניירת של הקניה העורך דין יבצע עבורך,בשביל זה משלמים לו.

פורסם

אני בן 23 חייל משוחרר, אני בתהליכים של קניית דירה בגודל של 70 מ"ר באזור כרמל צרפתי בחיפה, איך אני מושך את הפיקדון על מנת להשתמש בו בקניית הדירה,למי פונים ומה התהליך? פנה לפקיד/ת הדלפק בסניף הבנק שלך, משם כבר יסבירו לך כל מה שצריך לעשות. עבור לימודים הייתי צריך רק להציג אישור קבלה לאונ', אני מניח שעבור דירה תצטרך להציג חוזה רכישה או משהו דומה.

מה הפרוצדורה של רישום בטאבו, במה זה כרוך וכמה זה עולה, ומה זה נותן בסופו של דבר? הולכים למשרד רישום המקרקעין באיזור מגוריך http://www.justice.gov.il/MOJHeb/HagafLrishomMekakein/LeskotRishomHamkarkein/YeziratKesherLishkotHarishum.htm

זה עולה אגרות יחסית קטנות של כמה עשרות שקלים. בטאבו רשומות הבעלויות על מקרקעין בישראל ואתה יכול לראות את מצב הנכס הנוכחי (מה שנקרא "להוציא נסח טאבו"), אם יש עליו שיעבודים או אזהרות ובמידה ואתה קונה את הנכס לרשום בשלב ראשון הערת אזהרה על שמך (כדי שאי אפשר יההי למכור את הנכס לעוד מישהו נוסף) ובשלב שני לרשום בעלות על שמך.

מה זה מס רכוש,האם אני צריך את זה, על פי מה נקבע המס הזה?

אתה מתכוון למס רכישה - זה עוד מס שמדינת ישראל לוקחת ממך על קניית דירה. קרא פה : http://www.barlawyers.com/Hebrew_Real_Estate_Tax_Guide.htm

הבנתי שצריך עורך דין על מנת לכתוב חוזה ואי אלו דברים נוספים, כמה עולה לשכור ערוך דין ומה תפקידו בכוח?

בין 0.5% ל 1.5 ואפילו 2% מערך הדירה. תפקידו לסדר לך את כל העניינים המשפטיים, ואני ממליץ בחום שתסגור איתו שהוא גם עושה את כל הנסיעות והרישומים בטאבו, עירייהוכד'.

ידוע לי שאני זכאי (בתור חייל משוחרר) ל 70 מטר ארנונה בחינם למשך שנתיים, למי אני פונה בכדי לטפל בזה?

לעיריית חיפה, מן הסתם מחלקת הכנסות העירייה או איך שקוראים לזה אצלכם.

האם יש באינטרנט אתר או מאמרים שמסבירים ונותנים יעוץ והדרכה למעבר דירה בכל השלבים הקיימים?

ארקאדי תמיד שמח לעזור http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%A8+%D7%93%D7%99%D7%A8%D7%94&meta=

תודה למי שיכול לעזור, כפיר הובר.

דו רה מי פה סול סי

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בפטור מארנונה בחיפה מטפל בחור בשם שלמה רוזנברג במחלקת הכנסות העיריה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בנוגע למס רכישה : דירה של מתחת ל925 אלף ש"ח , יש לה פטור ממס רכישה לפי החוק החדש.

נשמע כאילו דירת 70 מ"ר באיזור שם לא תחצה את הסכום הזה.

בקשר לשאר הדברים: בשביל זה לוקחים עורך דין, וחשוב שהוא יהיה טוב ומשקיען , כי יש הרבה ריצות , סידורים וטפסים.

בעבור השירות הזה נוהגים עו"ד לקחת 0.5% מעלות הדירה.

עורך הדין גם יטפל בכל נושא הרישום בטאבו ,שהוא הדבר החשוב מכל - לרשום את הדירה בצורה רשמית על שמך.

(רישום בטאבו - סדר גודל של 150 שקל , לא זוכר בדיוק את הסכום)

מדובר בתהליכים ארוכים, שדורשים הרבה ניירת והתעסקות , אז אני ממליץ להצטייד בסבלנות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה על המידע, אני כרגע בברורים של לקיחתמשכנתא חלקית, קראתי את המאמרים באינטרנט, ואני השבוע אלך כבר לברר בעירית חיפה לגבי הארנונה.

הדירה שאני מתכוון לקנות שוויה כ 200 אלף שקל, ככה אני שמחתי לדעת שאני פטור ממש רכישה.

תודה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...