Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה אני צריך שתעזרו לי בהמלצה למגבר טוב אמין וחזק שיחזיק לי טוב את הרמקולים והסאב, התקציב שלי עד 800 ש"ח

יש לי רמקולים JBL GTO937 300W 100RMS

אני מתכנן לקנות את הסאב הזה של קיקר

http://www.radiodeal.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=352469

ובעתיד אם אני יירצה לקנות קומפוננטים אז שגם אני יוכל לחבר אותם למגבר..

אם זה אפשרי שתמליצו לי על מגבר אני יודה לכם =]

פורסם

לגבי מגבר טוב ב800 ש"ח רק יד שניה תוכל למיצוא תריץ חיפוס יש פה כמה מציאות

ממליץ על jbl75.4gto או רוקפורד p4004

מגבר אחד כעיקרון (4 יציאות)יכול להגביר סאב אחד וזוג רמקולים אחד.

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

פורסם

בוקר טוב

האמת שעברתי קצת על האתר הזה, והמחירים נראים לי קצת חשודים...

ב"זאפ" מוכרים מורל פולס 6X9 מ-480 ש"ח ומעלה

ובאתר הזה מורל טמפו 6X9 מוכרים ב-490 ש"ח

עכשיו, לפי הבנתי-תקנו אותי אם אני טועה, הטמפו (גם בקומפוננט) זה רמה אחת מעל הפולס, אז איך יכול להיות מחיר זהה?

לגבי HU, הפיוניר 9800BT שב"זאפ" מחירו מתחיל מ - 3,000 נמכר באתר הזה ב-2,700...

לגבי HU של פיוניר P80RS שבאתר רשום P880RS (מניח שמדובר בטעות כתיב ולמעשה מדובר בדיוק באותו דגם), ב"זאפ" המחיר מתחיל מ-2,825 ש"ח כשזה בא עם אחריות של "עוזי רדיו" - היבואן הרישמי של פיוניר בישראל, לעומת זאת, באתר הזה, המחיר הוא 2,000 ש"ח "בלבד" כשלא ברור של מי השנה אחריות

הבדל של 800 ש"ח, נראה לי מאוד מאוד מוזר...

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

עזוב אותך אחי ***אם הוא אחיך, למה שלא תדסקסו על זה בבית?*** במה אתה מתעסק אני צריך עזרה למגבר, אני חושב לקנות את המאק אודיו Z4200 או 1000W Lanzar Viberant 416

איך הם?

• תוכן חדש...