Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להתאמן לריצות ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני זוכר שבמבחנים בוינגיט לפני שהתגייסתי ( איפשהו לפני 3 וחצי שנים ) עשיתי 6:45 משהו בסגנון , אני לא יודע כמה אני עושה היום אבל אני מאד מקווה שאני יורד מ 7 .

שהייתי בתיכון הייתי עושה תוצאות הרבה יותר טובות שהייתי בכושר ...

עומד עם החזקים, הא? כל הכבוד! באמת כל הכבוד!

לוקח CBR 900?

:wink:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המלצה שלי ,

לרוץ על החוף .

אני וחברה שלי אוהבים יום שבת לרוץ מאזור קניון המרינה ועד תחנת הכוח רידינג ,

הכל על חול שהוא הכי בריא לברכיים ...

זה כמה קילומטרים טובים ...

אם תצליח להחזיק קצב ריצה מהיר לאורך המסלול הזה אני משער שהכושר שלך בסדר ,

ממה שאני זוכר מהמסלול שלי , בקרבי אתה צריך לרוץ טוב ריצת 2000 , בר- אור , אבל מה שהכי צריך זה סיבולת ברכיים / גב טובה למסעות ... שם רוב האנשים נשברים .

אני ממליץ לך לבדוק את זה , תנסה לעשות הליכה ארוכה , של איזה 25 ק"מ ... תראה איך אתה מחזיק את זה ... תקח הרבה מים ( הרבה , לפחות 5 בקבוקים של 1.5ליטר ) , זה גם טוב לבדוק איך אתה מחזיק אפוד .

פורסם
המלצה שלי ,

לרוץ על החוף .

ממה שאני זוכר מהמסלול שלי , בקרבי אתה צריך לרוץ טוב ריצת 2000 , בר- אור , אבל מה שהכי צריך זה סיבולת ברכיים / גב טובה למסעות ... שם רוב האנשים נשברים .

אני ממליץ לך לבדוק את זה , תנסה לעשות הליכה ארוכה , של איזה 25 ק"מ ... תראה איך אתה מחזיק את זה ... תקח הרבה מים ( הרבה , לפחות 5 בקבוקים של 1.5ליטר ) , זה גם טוב לבדוק איך אתה מחזיק אפוד .

כמו שאמרתי אני גר בירושלים...

ככה שעד שיהיה פה ים, אני לא חושב שיהיה פה חוף...

ועד שיהיה פה חוף אני לא יוכל לרוץ עליו... 8)

ובקשר לסיבולת מסעות: הלכתי פעם מרחק עצום מקרית יובל בי-ם עד שואבה(מקרית יובל דרך הר-הרצל לכניסה של העיר, ומשם עד שואבה...)

אני בטוח שהלכתי הרבה יותר מ 25 ק"מ...

היתה התכווצות ברגלים יום אחרי, אבל חפיפ, אם אני יהיה בגיבוש ברור שיום אחרי הגוף יהיה "קצת" מעוך...

ד"א, איך המסע הולך בגיבוש של צנחנים ??? שמעתי שלאחר שעה ארוכה של ריצות עם שקים, עושים מסע 7 קילומטר. באיזה מהירות עושים אותו ?, וכמה ציוד יש עליך בגיבוש ?

פורסם
המלצה שלי ,

לרוץ על החוף .

כמו שאמרתי אני גר בירושלים...

ככה שעד שיהיה פה ים, אני לא חושב שיהיה פה חוף...

ועד שיהיה פה חוף אני לא יוכל לרוץ עליו... 8)

ובקשר לסיבולת מסעות: הלכתי פעם מרחק עצום מקרית יובל בי-ם עד שואבה(מקרית יובל דרך הר-הרצל לכניסה של העיר, ומשם עד שואבה...)

אני בטוח שהלכתי הרבה יותר מ 25 ק"מ...

היתה התכווצות ברגלים יום אחרי, אבל חפיפ, אם אני יהיה בגיבוש ברור שיום אחרי הגוף יהיה "קצת" מעוך...

ד"א, איך המסע הולך בגיבוש של צנחנים ??? שמעתי שלאחר שעה ארוכה של ריצות עם שקים, עושים מסע 7 קילומטר. באיזה מהירות עושים אותו ?, וכמה ציוד יש עליך בגיבוש ?

בגיבוש צנחנים עושים ככה:

מבחן כפיפות בטן.

מבחן שכיבות שמיכה.

ריצת 2000.

תיזוזי אין קץ עם שק של 25 קילו.

מסע 17.

המבחנים נועדו כדי לחלק לקבוצות על פי יכולת. את התיזוזים תעשה עם עצמך אבל את המסע תעשה עם קבוצה של כ15 אנשים אחרים. אני מניח שאתה יודע למה קוראים לזה מסע 17 :wink:

רוב המסעות עושים בקצב 6, שזה הליכה מהירה עם כמה צמצומים מדי פעם.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

ראלימן, שכחת לענות לי, איזה ציוד אני צריך לסחוב במהלך הגיבוש, והמסע.

(לפי מה ששמעתי, המסע הוא לא באמת 17 קילומטר, הוא יותר קרוב ל 4-5, אבל בגלל ששעה לפני קרעו לך את הצורה עם השקים, המסע יראה כמו מסע של 17 ק"מ...)

פורסם
ראלימן, שכחת לענות לי, איזה ציוד אני צריך לסחוב במהלך הגיבוש, והמסע.

(לפי מה ששמעתי, המסע הוא לא באמת 17 קילומטר, הוא יותר קרוב ל 4-5, אבל בגלל ששעה לפני קרעו לך את הצורה עם השקים, המסע יראה כמו מסע של 17 ק"מ...)

כנראה ששמעת לא נכון, מסע של 4-5 קילומטר יסתיים בפחות משעה. 15-17 איש לאלונקה זה ה-מ-ו-ן, ומסע של פחות משעה עם כל כך הרבה אנשים יראה כמו קייטנה. המסעות שלנו בכושר קרבי הם בד"כ 15-20 ק"מ, כאשר יש בין 8 ל10 חבר'ה לאלונקה.

רוב האימונים ביום השני (המבחנים נעשים ביום הראשון) מתבצעים עם שק חול על הגב, משהו בין 15 ועד 25 קילו של חול. מומלץ לתרגל לפני כדי לדעת איך נוח לך לסחוב את השק. רוב האימונים זה ריצות, זחילות ו (Everyone's Favorite) טיפוס גבעות - כל אלה עם שק.

כמובן שמנסים לגרום לך לעוף עם משפטים כמו : "מי שרוצה, אפשר לעצור ולשתות" או "למי שלא נוח עם השק יכול לעצור ולסדר את השק".

כמובן שמי שעוצר או מוריד את השק מקבל פטור מגיבוש צנחנים :wink:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

טוב, שמעתי די הרבה דברים נכונים כאן אבל הם קצת מבורדקים:

תרוץ 3 ריצות בשבוע- ריצה אחת ארוכה, ריצה אחת של ספרינטים(אינטרוולים) ועוד ריצה אחת בקצב בינוני. אם אתה מסוגל תוסיף עוד ריצה קלה אחת.

בקשר לגיבוש צנחנים- אני עושה אחד כזה עוד שבועיים ככה שאני אוכל לעזור לך יותר אחרי הגיבוש.

בעקרון אתה לא צריך להתחיל להתעסק עכשיו עם כל מיני שטויות של שקי חול על הגב ותרמילים מלאים באבנים- מטומטמים עובדים ככה... תאמין לי שהצבא ידפוק לך תגב מספיק אז חבל שגם אתה תוסיף לזה.

העניין בגיבוש זה הכול מנטלי- כמובן שזה נותן לך יתרון עצום אם אתה מגיע עם כושר, אבל מספיק להגיע עם כושר די בינוני ומטה בשביל לעבור גיבוש.

תאמין לי שראיתי פדלעות די גדולות עוברים גיבושים לשייטת ככה שזה באמת עניין די מנטלי.

הגיבוש יחטיות זה כבר גיבוש הרבה יותר קשה. לשם אתה תצטרך לפתח כבר כושר יותר רציני.

תעבוד על 3-4 ריצות בשבוע ושכל שבוע 6 יהיה שבוע מנוחה- כלומר ריצות יותר קלות.

תשדל להעלות את הקילומטראז' ב-10% כל שבועיים.

וכמובן- תזונה!!! הרבה מאוד גבינות,ביצים,טונה,חזה עוף וכו'...

אני הייתי ממליץ גם להצטרף לאיזה חדר כושר כי זה באמת באמת עוזר.

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

פורסם

אני יכול להמליץ לך על הספורט שאני הכי אוהב בעולם - שחייה!

ולא יעזור כלום זה הספורט המוכח הכי בריא שיש כיום וגם הכי קשה.

אני אישית הייתי שחיין 7 שנים ושחקן כדורמים ואפילו 4 פעמים זומנתי לנבחרת ישראל.

הייתי מציע לך למצוא איזה קאנטרי קלאב או בריכה מחוממות ולדפוק שחיות ולעשות ריצות בערב לילה.

אני אישית שוחה כל יום שעתיים וחצי בבוקר ומתאמן במכון כושר בערב.

יש לזכור גם דבר אחד השריר מתפתח בעת מנוחה ולא מתי שתקרע את עצמך למה אתה תרגיש חלש.

חשוב לאכול טוב מכל קבוצות המזון וחשוב לבנות תזונה נכונה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...