Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על רובר 620/600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רציתי לדעת אם כדי לקנות רובר 620/600 מנוע 2000 סמ"ק , במה כרוכה קנייה של רכב כזה(אם אני אצטרך להשקיע הרבה כסף על טיפולים), כמה ק"מ לליטר הרכב עושה, ומה הדעות על הרכב.

פורסם

ליד המשרד שלי עומד מדי יום רובר 600 של אחד(ת) הסטודנטים(יות). רכב מדהים ביופיו. אך יצא לי לשמוע רק דברים רעים על אמינותו ועלות החזקתו. לדעתי אם רובר אז כבר R75, שהוא עוד יותר מפואר וכנראה אם מתוחזק כראוי לא עושה בעיות מעבר לרכבים אחרים בקבוצה זו.

תקופה מסויימת חיפשתי לי רובר R75 ואף יצאתי לראות כמה רכבים. יש לציין שבעליהם בד"כ יותר נחמדים ממה ניתן לצפות מבני אדם במעמד שכזה. הגעתי למסכנה שהחזקת רובר גדולה עליי וירדתי מהרעיון.

פורסם
יש לציין שבעליהם בד"כ יותר נחמדים ממה ניתן לצפות מבני אדם במעמד שכזה.

באיזה מעמד מחזיקים רובר 75 ?

באיזה מעמד מפסיקים להיות נחמדים ? :-)

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אפנה אותך לשירשורים בראש העמוד עם הסיפורים על רמאויות במחירת רכבי העדר. בתור פרייער חלוט וגמור בנושא הרכבים אני בא לראות את השכורה בתחושה כבדה ביותר והחששות מהלא-נודע, פרנויות איפה ואיך יעבדו עליי. אך פגשתי את בעלי הרוברים אשר ללא משוא פנים הסבירו לי מהי המשמעות הכספית של החזקת רכב זה, הציגו חשבוניות, ספרי טיפולים ומה לא. וגם העובדים במוסך היו נחמדים מגדר הרגיל. אז זאת הייתה כוונתי.

פורסם

ומה שאומרים על החלקים של הרובר זה באמת נכון שאי אפשר למצוא חלקים? או שהחלקים ממש יקרים בהגזמה בגלל היבוא מחו"ל?

פורסם

תראה,

רובר, כרכב בפני עצמו, הוא רכב מעולה.

לוק של מיליון דולר, מפואר מבפנים, וחווית נהיגה משגעת.

הבעיות עם רובר מתחלקות לכמה נושאים -

רובר פשטה את הרגל לפני כמה שנים, מה שגורם למחסור לחלפים בארץ.

וגם החלקים שכן קיימים עולים הרבה.

יש חלפים מסויימים של הונדה שמתאימים לרוברים.

אבל זה לא פותר את הבעיה, כי גם חלקים של הונדה יחסית יקרים, וגם אין

תאימות של 100%, כך שיש פוטנציאל לבעיות עתידיות.

נוסף על כך, מוסכים בארץ פשוט לא יודעים לטפל ברכב הזה, שזה אחד הגורמים הכי גדולים לתקלות.

כל הגורמים האלה עשו שם רע לרובר בארץ, לא סתם הרכב הזה נמכר במחירים זנותיים.

וזו תהיה גם בעיה למכור את הרכב למישהו לאור כל הדברים האלו.

בכל מקרה, לפי דעתי הרכב הזה יצריך ממך לבקר במוסך לא קצת.

קח זאת בחשבון.

גם לי בזמנו עברה מחשבה בראש לעשות טרייד אין על הקליאו המפורקת שהיתה לי

ברובר 216i יפהפיה שראיתי באחד המגרשים.

עשיתי עליה סיבוב, אהבתי, אבל ירדתי מהרעיון לאור כל מה שכתבתי כאן.

פורסם
תראה,

רובר, כרכב בפני עצמו, הוא רכב מעולה.

לוק של מיליון דולר, מפואר מבפנים, וחווית נהיגה משגעת.

הבעיות עם רובר מתחלקות לכמה נושאים -

רובר פשטה את הרגל לפני כמה שנים, מה שגורם למחסור לחלפים בארץ.

וגם החלקים שכן קיימים עולים הרבה.

יש חלפים מסויימים של הונדה שמתאימים לרוברים.

אבל זה לא פותר את הבעיה, כי גם חלקים של הונדה יחסית יקרים, וגם אין

תאימות של 100%, כך שיש פוטנציאל לבעיות עתידיות.

נוסף על כך, מוסכים בארץ פשוט לא יודעים לטפל ברכב הזה, שזה אחד הגורמים הכי גדולים לתקלות.

כל הגורמים האלה עשו שם רע לרובר בארץ, לא סתם הרכב הזה נמכר במחירים זנותיים.

וזו תהיה גם בעיה למכור את הרכב למישהו לאור כל הדברים האלו.

בכל מקרה, לפי דעתי הרכב הזה יצריך ממך לבקר במוסך לא קצת.

קח זאת בחשבון.

גם לי בזמנו עברה מחשבה בראש לעשות טרייד אין על הקליאו המפורקת שהיתה לי

ברובר 216i יפהפיה שראיתי באחד המגרשים.

עשיתי עליה סיבוב, אהבתי, אבל ירדתי מהרעיון לאור כל מה שכתבתי כאן.

במידה ויהיה איך להשיג חלקים לרובר במחיר מוזל, ואני אמצע מוסך מורשה של רובר יהיה לי שווה לקנות כזה רכב באותו "מחיר זנותי" שציינת?

פורסם

כמו שכבר הסברתי,

המחיר "הזנותי" של רובר נובע מכמה סיבות.

מחסור בחלקים, (כנראה) מצב הרכב, סחירות גרועה מאוד, ועוד...

במוסך מורשה תהיה בטוח שישחטו אותך מבחינת מחיר.

בשורה התחתונה, המלצתי האישית היא להתרחק מהרכב.

חס וחלילה אין לי כוונה להשמיץ, אבל אין מה לעשות.

נעשה לו שם רע בארץ, ויש לזה השלכות.

גם אני בזמנו כשרציתי לקנות רובר הוקסמתי מהג'אנטים, הלוק הספורטיבי והלוגו

המפואר שמתנוסס על הגריל.

אבל התרחקתי מהמחשבה על הטווח הארוך.

פורסם

אגב בחו"ל רוברים גם נמכרים בזיל הזול. לא יודע אם זה חשוב, אך למשל בארץ ישנו אותו מחיר למיצובישי לנסר 2004 ולוולוו S60 2001, אך בארה"ב וולוו תהיה לפחות פי-2 יקרה יותר. שמעתי גם כי השירות לוולווים בארץ הוא לא רע בכלל והעובדים אף עוברים השתלמויות בחו"ל. לכן עברתי מחיפושים לאחר רובר לחיפושי וולוו. אבל אולי גם כן בסופו של דבר כיציגו לי חשבוניות של איזה החלפת גיר ב-34K אברח גם מוולוו.

פורסם

אל תסתתמך על תגובות בסגנון ראיתי/שמעתי/ יש לשכן שלי, הרובר 600 מגיע ב 3 גרסאות 623 620 וה620 טורבו

מלבד גרסת הטורבו שנדירה יותר וכל חלקיה הם של רובר אפשר להשיג חלקים ללא בעיה.

גם לגרסת הטורבו קיימים חלקים אך הם יקרים יותר בשל נדירותם ויחודם, הרכב כשלעצמו הוא רכב אמין ומפנק אך קח בחשבון את עלות האחזקה השוטפת שכן החלקים לא זולים .

לגבי צריכת הדלק זה כבר תלוי הרבה בסגנון הנהיגה שלך . המחירים של הרובר נמוכים ולכן עלות הקניה היא החלק הקטן של ההשקעה .

לסיכום הרכב מומלץ וה600 הוא הדגם האמין ביותר של רובר שנמכר בארץ .

Peugeot 208GTI

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
אפנה אותך לשירשורים בראש העמוד עם הסיפורים על רמאויות במחירת רכבי העדר. בתור פרייער חלוט וגמור בנושא הרכבים אני בא לראות את השכורה בתחושה כבדה ביותר והחששות מהלא-נודע' date=' פרנויות איפה ואיך יעבדו עליי. אך פגשתי את בעלי הרוברים אשר ללא משוא פנים הסבירו לי מהי המשמעות הכספית של החזקת רכב זה, הציגו חשבוניות, ספרי טיפולים ומה לא. וגם העובדים במוסך היו נחמדים מגדר הרגיל. אז זאת הייתה כוונתי.[/quote']

מה התרשמת העלויות?

משרשורים אחרים בפורום נאמר כי העלויות ממש זולות ואין בעית חלפים בטענה שהמנוע והמכלולים הם הונדה אקורד?

יש מושג לצריכת דלק? (בכל זאת מנוע 2000!!) עליות חלפים?

נראה רכב מענין ביותר ששוה השקעה במידת הצורך , כמובן כל עוד לא מדובר בהתפרעות

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם

רכב יוקרה של כל יצרן הוא יקר לתחזוקה. כך טיפולים וחלפים של הונדה לג'נד לא יעלו כמו הטיפולים וחלפים של סיויק. כנ"ל גם רובר 75. לא פלא שיהיה יותר יקר לתחזוקה מאחיו הקטן 25. תחזית ההוצאות ל-3 שנים לרובר 75 שעשיתי הייתה בערך כמו עלות ההייבריד שרכשתי בסופו של דבר.

חברתי חושבת על רכישת רובר. היה לה בעבר 200 ו-25. אולי הפעם 45.

• תוכן חדש...