Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרישיון החדש- שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את הרישיון החדש, ומאז אני רק מבולבל.

קודם כל ישנם 9 סעיפים שונים שעל אף אחד מהם אין הסבר על משמעותו.

אחד הסעיפים תקוע איפושהו בצד שמאל למטה, בלי קשר לעולם.

שום דבר הם לא יודעים לעשות כמו שצריך? נוראי פשוט!

האם מישהו יודע על איזה תאריך מדובר בסעיף 4A ?

רשום לי שם תאריך כלשהו ומכיוון שאין הסבר אין לי מושג מה משמעותו.

15.3.2004 תאריך הוצאת רישיון זה לא , יומולדת גם לא, יכול להיות שזהו התאריך שבו עוברים את הקורס ריענון לאחר שנתיים רישיון או משהו כזה?

את דף ההסבר כבר זרקתי כך שאין לי איך לבדוק את העניין.

:shock:
פורסם

לפני כמה חודשים הייתה כתבה גדולה על זה שמשרד הרישוי עשה טעות ולא הוסיף את שנת הוצאת הרישיון ולכן בחו"ל אי אפשר להשכיר רכב כי אף אחד לא יודע כמה זמן יש לך רישיון מבחינת וותק נהיגה.

לפני כמה ימים הייתה שוב כתבה כי עד היום משרד התחבורה לא סידר את הבעייה, לכן כל מי שטס בקרוב לחו"ל ורוצה רישיון תקין ללא בעיות בהשכרת רכב בחו"ל יחכה כמה חודשים טובים עד חצי שנה לקבלת הרישיון המעודכן או יתקשר למשרד הרישוי וישלם 53 שקל בויזה ויקבל רישיון תקין תוך 14 ימים, כמו שאני עשיתי :wink:

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שאלה דיי טיפשית בבקשה.

למרות שאני מתפדח לשאול כי אני משוכנע שאני יודע את התשובה.

קיבלתי את החדש לפני כחודש.

הרישיון הזה הוא במקום הקודם שברשותי, נכון?

אני לא צריך לסחוב את הישן יחד איתי?

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כמה חודשים הייתה כתבה גדולה על זה שמשרד הרישוי עשה טעות ולא הוסיף את שנת הוצאת הרישיון ולכן בחו"ל אי אפשר להשכיר רכב כי אף אחד לא יודע כמה זמן יש לך רישיון מבחינת וותק נהיגה.

לפני כמה ימים הייתה שוב כתבה כי עד היום משרד התחבורה לא סידר את הבעייה, לכן כל מי שטס בקרוב לחו"ל ורוצה רישיון תקין ללא בעיות בהשכרת רכב בחו"ל יחכה כמה חודשים טובים עד חצי שנה לקבלת הרישיון המעודכן או יתקשר למשרד הרישוי וישלם 53 שקל בויזה ויקבל רישיון תקין תוך 14 ימים, כמו שאני עשיתי :wink:

ומה זה ה"מעודכן" כביכול? אחד שרשום עליו מאחורה בטבלה מאיזה שנה B, C וכו'?

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אפשר גם לשלם 14 ש"ח בממסי (או קצת יותר בחלק מסניפי הדואר) ולהוציא רישיון בינלאומי בצירוף לרישיון הרגיל, כמו שהיה פעם.

אני רק זוכר איך שהעמידו את כולם בתור להצטלם בכמה נקודות צילום בודדות, אנשים ביזבזו המון זמן ובסוף קיבלו רישיון "בינלאומי", אשר אין אפשרות להשתמש בו בחו"ל.

סיפור דבילי ומעצבן:evil:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה ממש מוזר כי אני חידשתי רישיון (כבר לא נהג חדש 8)) וקיבלתי אותו בדואר לפני מס ימים ועדיין אין בו את תאריך הוצאת הרישיון.

חשבתי שכבר תיקנו את זה מזמן, מסתבר שלא.

חבורת של אהבלות יושבים שם במשרד הרישוי :roll:

• תוכן חדש...