Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

משום מה הטורים ברכב שלי לא יציבים הם זזים ממש קצת למעלה ולמטה בין 750 ל-735 בערך ולפעמים הם יציבים ,הרכב הוא איביזה קופרה שסיים הרצה לא מזמן, עם מזגן יש גם תנודות ממש קלילות בטורים ,הייתי במרכזי והמוסכניק אמר לי לנסוע עוד קצת ורוב הסיכויים שזה ייסתדר ,אחד היועצים אמר שככה זה ברכב הזה (אני לא מאמין) אם מישהו מכם יכול לאמת זאת אני אשמח, והאמת שלא מרגישים את זה כל כך אבל זה קיים.

-מה דעתכם ,האם יש בעיה אמיתית או שהפתרון של המוסך הגיוני?

ראוי לציין הרכב לא חובר לסורק או כל דבר אחר שיכול לזהות בעיה.

תודה.

פורסם

לא מכיר את הרכב, אבל הכותרת שלך לא לעניין. מעבר לזה, סיבובי מנוע צריכים להיות יציבים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא תקין, דרוש בדיקה של הרכב בעזרת סורק תקלות, הפתרון קסם של לנסוע כמה מאות קילומטרים לא עובד זאת רק המצאה של מוסכניקים חאפרים. כאילו שאחרי אלף קילומטרים הרכב יחליט שנמאס לו להיות מקולקל והוא יסתדר מעצמו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תקשיב אני לא מומחה גדול בעניין, אבל סתם לשם השוואה קטנה, שאני עשיתי שיעורי נהיגה מתי שהייתי במצב שהאוטו לא נוסע ואני עם ברקס וקלאץ' עד הסוף, אז הטורים היו נמוכים (בסביבות 700 ) וכל דקה בערך הם היו קופצים קצת ואז מיד חוזרים למה שהיו בהתחלה.

אני חושב שזה ככה האוטו וזה תקין , אבל תחכה לתשובות של המומחים , וחבל לך סתם לבזבז כסף על דבר כזה כי אם האוטו לא נכבה לך ולא עושה לך בעיות משמעותיות גם בהילוכים גבוהים יותר אז בשביל מה לבזבז סתם כסף.. רק חיבור למחשב של האוטו עולה 250 שקל בלי שמצאו תקלה בכלל.

פורסם
תקשיב אני לא מומחה גדול בעניין, אבל סתם לשם השוואה קטנה, שאני עשיתי שיעורי נהיגה מתי שהייתי במצב שהאוטו לא נוסע ואני עם ברקס וקלאץ' עד הסוף, אז הטורים היו נמוכים (בסביבות 700 ) וכל דקה בערך הם היו קופצים קצת ואז מיד חוזרים למה שהיו בהתחלה.

אני חושב שזה ככה האוטו וזה תקין , אבל תחכה לתשובות של המומחים , וחבל לך סתם לבזבז כסף על דבר כזה כי אם האוטו לא נכבה לך ולא עושה לך בעיות משמעותיות גם בהילוכים גבוהים יותר אז בשביל מה לבזבז סתם כסף.. רק חיבור למחשב של האוטו עולה 250 שקל בלי שמצאו תקלה בכלל.

הרכב חדש .. ובמיסגרת האחריות .

גש למוסך ראשי יבואן, ובדוק .( לשקט נפשי )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לגבי הכותרת תסלח לי אבל אין לי מושג כוונתך.

קרא כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=9&a=32

Niv18 סלח לי, אבל רשמת המון שטויות במקום אחד. קודם כל, מי אמר שרכב של מורה נהיגה בהכרח תקין. אני למדתי נהיגה על רכב שכל הזמן היתה נדלקת אצלו נורית אזהרה של מנוע, מורה נהיגה טען "ככה זה במיצבישי" :shock:.

סיבובי סרק תמיד יציבים ברכב תקין, הם יכולים להשתנות בהפעלת מזגן או מכשירים אחרים שניזונים מחשמל וגורמים לעומס על אלטרנטור. סיבובי מנוע צפים זה מצב לא תקין. במנוע יש מערכת שתפקידה לייצב סיבובים. אם היא לא מייצבת, זה מעיד על תקלה בתוכנת ניהול (היה דבר כזה בשנים מסויימות באוקטביות - במוסכים החליפו תוכנת ניהול למעודכנת) או חיישנים פגומים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הכול תקין סע לשלום.

אם היית כותב שהטורים עולים ויורדים מ-700 ל-900 אז יש בעייה.

מדוע זה תקין? ברכב של אבי לפני שנגעו בו במוסך מד הסל"ד עמד על 900 סל"ד ולא זז בכלל

ברכב חדש נוסף שאני מכיר המחוג לא זז

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אנא קרא את "ההכרזה" בראש הדף הראשי של הפורום הזה, הפורום הטכני.

נעול.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...