Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברה מ-n ל-d (אוטומט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח.

יש לי שאלה בנוגע למשהו שקרה לי בטעות, מדובר ברכב אוטומט..אני נסעתי לי בערך על 20 קמש או 40 לא ידוע לי בידיוק וכהושטתי את היד לכיוון המערכת שמע ידי הוזיזה בטעות את מוט ההילוכים מהילוך D להילוך N .עכשיו כשנתתי קצת גז כמובן הרגשתי שהמכונית לא זזה וישר הסתקלתי על ידית ההילוכים וראיתי שההילוך על N עכשיו כשהחזרתי את הידית להילוך D מד הטורים היה בערך בין2-3 אני חושב ואיך שהעברתי ל-D פיתאום הרכב קיבל תאוצה כזאת עכשיו לפני כן היה כזה כמו בגיר רגיל שמשלווים את הקלאץ להילוך יש מן תנופה כזאתי שמרגישים את המנוע ותיבת ההילוכים משתלבים.

עכשיו לשאלה האם קרה משהו בלתי הפיך לתיבת ההילוכים או לגלגלי השיניים שנשחקו קצת,או שזה משהו לא כלכך מזיק ?!

תודה לעונים..יום טובב לכם!

בן.

פרויקט בניית PLAYSEATּ+הגה FANATEC

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?467300

הפרויקט שלי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=237666

פורסם

מה קורה אם בנסיעה של בערך 10 קמ"ש-20 קמ"ש מעבירים ל P, ושומעים חריקה חזקה והמכונית עוצרת, בנסיעות הבאות הכל פועל בסדר, יש מצב שקרה נזק כלשהוא לגיר?

פורסם

אם בנסיעה אתה מעביר ל-P, יש מצב שמתחת לאוטו שלך תיראה ממה בנוי גיר. מעבר ל-P בעמידה בלבד!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפותח השרשור הירגע, אם הגיר מתפקד כראוי לא ניגרם נזק.

לגבי העברה באמצע נסיעה לP אני חושב שהפין שעוצר את הרכב ישבר ולא יקרה כלום חוץ מזה.

הילוך P הוא כמו הילוך N רק עם פין שעוצר את הרכב בחניה, אני לא בטוח במה שאני אומר לגבי זה.

העברה מD לR מסוכנת מאוד ורוב המקרים משהו בגיר ישבר או שהמנוע יתכבה וזהו.

פורסם

החריקה נוצרת מהחיכוך שבין פין הנעילה לבין השיניים של ציר ההנעה אותן הוא מנסה לנעול - ולא מצליח כיוון שהגלגל עוד מסתובב.

כל נסיון כזה שוחק אותו, שוחק את השיניים, וכשבסוף הוא מצליח להיכנס למקומו ועוצר בפתאומיות את הרכב, נשחקים גם מייסבים, תושבות מנוע וגיר וכיוב'.

אם יש לך סיבה מיוחדת לפרנס את המכונאי שמטפל במכונית, המשך לעשות זאת.

אם לא, הקפד שהרכב הגיע לעצירה מלאה לפני שילוב ל- P.

פורסם

דבר כזה שוחק הרבה יותר את הגיר מסתם להעביר ל N.

כשאתה שם P יש מן שן שנועלת את הגיר שלא יזוז. במקרה הטוב שתשלב ל P בזמן נסיעה זה רק יעשה רעש.

במקרה יותר גרוע לשבור את השן הזאת, והכי גרוע זה נזק לגיר בהילוכים שלו..

בכל מקרה מאוד מזיק ואין טעם לעשות את זה

• תוכן חדש...