Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 VS מגאן החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש משהו שקצת לא ברור לי

מאז יציאתן של המאזדה 3 והמגאן החדשה (הסדאן), יצא לי לראות על הכביש אינסוף מאזדה 3 ורק 2 מגאן.

עכשיו מה שמוזר פה זה שהמחיר של המאזדה 3 די מתקרב למחיר של מכונית מנהלים, כשאין לה מערכות שבאות היום כסטנדרט אפילו במכונית משפחתית (בקרת שיוט, בקרת אקלים........).

ולעומת זאת המגאן- המחיר שלה הגיוני למכונית משפחתית, יש בה את כל המערכות שצריכות להיות בה ואפילו זכתה ב5 כוכבים במבחני הריסוק.

והמאזדה 3 עדיין נמכרת בהרבה יותר מהמגאן!

יותר מזה, שמעתי שמאזדה בעצמה יצאה בהצהרה (אני קצת לא סגור על העניין הזה....) שהחודשיים הראשונים של המאזדה 3 היא גרסה נסיונית ומומלץ לחכות קצת, ועדיין נמכרו בארץ 1500 מכוניות בזמן כל כך קצר

אז השאלה שלי- פספסתי משהו? יש משהו במאזדה 3 (חוץ מהשם... לאנטיס לשעבר) שאין במגאן? או שזה פשוט הישראלים שאהבו את הלאנטיס, משום מה, ותופסים מהמאזדה 3 יותר מדי?

פורסם

לפי דעתי אם יש משהו שחשוב לישראלים הוא אמינות וחלקי חילוף זולים, לא סתם יצא לנו לראות איך בתקופתו הסוברו DL שטף את רחובות ארצנו...

ולעניינינו, הקודמת ל- 3 ה- LANTIS הייתה גם זולה בנוסף לאמינה ובעלת חלקי חילוף זולים יחסית. המרכיבים העיקריים בקניית רכב בישראל הם אמינות וחלקי חילוף זולים יחסית, ואת זה אני סבור שהשם MAZDA מספק ..

פורסם

עדיין יוצא לי לראות איך אנשים טוענים שהשם של מאזדה הוא מקדם המכירות הגדול שלה..

כולם עדיין דבקים בסטיגמה שמאזדה זה אוטו פשוט, זול, אמין ובעל חלקחם זולים וזו הסיבה שרוכשים אותה כל כך הרבה נהגים ישראלים..

אני טוען אחרת:

מאזדה היא כבר לא אותה חברה אנמית מלפני העשורים האחרונים..

היא נרכשה ע"י פורד- אחת העיסקאות הגדולות והמוצלחות בתעשיית הרכב- ומאז חל שינוי עצום במדיניות החברה.

לא עוד מכוניות אפורות ואנמיות אלא מכוניות בעל עיצוב דינמי מרהיב ושילוב של טכנולוגיה חדישה ואיבזור מלהיב-כל זה בנוסף לאמינות ממושכת שמאפיינת את מאזדה בכלל והיפנים בפרט..

אפשר לראות את ה-6 המצויינת, הדינמית והמאובזרת מול ה-626 הישנה..

ה-3 המדהימה לדעתי, כבר מראה מהמבט הראשון שהיא הולכת להצליח בגדול..

תראו את ה-rx8 החדשה!!!!!

אל תשכחו שגם את ה-6 וגם את ה-3 פיתחו על פלטפורמות המונדאו והפוקוס!!!

מאזדה היא כבר לא מה שהייתה פעם- והכל לטובה!!

פורסם

טוב, אז ככה

הכתבה הייתה מצוינת. נחמד לדעת שיש למאזדה3 צופר...לא ידעתי את זה

לגבי הלאנטיס- נכון שהלאנטיס הצליחה (אישית לא אהבתי אותה, המתלים שלה היו פשוט מקרה אבוד), אבל היא הצליחה, בין היתר, בגלל המחיר. ולמאזדה3 אין מחיר כל כך נוח...

ולגבי מה שBMW כתב (סורי שאני לא יודע את השם)-

אין לי שום דבר נגד מאזדה, אבל מה הקשר למה ששאלתי לבין מה שכתבת?

אז נכון, המאזדה6 היא מכונית מעולה, ולא הייתי מתנגד גם לRX8 ליומולדת.

אבל גם קורבט היא מכונית מצוינת וגם מקלרן ממש לא רעה.

אבל מה הקשר? דיברתי על המאזדה3... ואם כבר הזכרת את ההצלחה שלה- אז תקרא את הכתבה של נטקאר ששמו פה בתגובה הראשונה ותבין שחוץ משם (וצופר :) ...אהבתי את הקטע), אין לה כלום

פורסם
אבל מה הקשר? דיברתי על המאזדה3... ואם כבר הזכרת את ההצלחה שלה- אז תקרא את הכתבה של נטקאר ששמו פה בתגובה הראשונה ותבין שחוץ משם (וצופר :) ...אהבתי את הקטע), אין לה כלום

בכתבה דובר על הלנטיס. ה-3 מסתמנת כמכונית שנותנת כבר הרבה יותר מסתם כלי לפריקת העצבנות של הנהג הישראלי בכבישים (הצופר, כמובן) - אלא היא אפילו מכונית טובה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
טוב, אז ככה

הכתבה הייתה מצוינת. נחמד לדעת שיש למאזדה3 צופר...לא ידעתי את זה

לגבי הלאנטיס- נכון שהלאנטיס הצליחה (אישית לא אהבתי אותה, המתלים שלה היו פשוט מקרה אבוד), אבל היא הצליחה, בין היתר, בגלל המחיר. ולמאזדה3 אין מחיר כל כך נוח...

ולגבי מה שBMW כתב (סורי שאני לא יודע את השם)-

אין לי שום דבר נגד מאזדה, אבל מה הקשר למה ששאלתי לבין מה שכתבת?

אז נכון, המאזדה6 היא מכונית מעולה, ולא הייתי מתנגד גם לRX8 ליומולדת.

אבל גם קורבט היא מכונית מצוינת וגם מקלרן ממש לא רעה.

אם היית קורא שוב את משפט הפתיחה שלי ומשנן אותו אז היית מבין שלא פניתי אליך או לכל אחד אחר אישית..

כעיקרון גם לא באתי לענות לך על שום שאלה!!

אמרתי את הדברים באופן כללי בהחלט..

הדברים שאמרת נכונים בחלקם ובדברים מסויימים אני חושב אחרת.. העובדות ידברו בשטח בעד עצמם.... :wink:

:roll:

פורסם

אולי באמת המעטתי בהערכה על המאזדה3, אבל אני עדיין חושב שסביבות ה120-125K למשפחתית זה קצת יותר מדי...

כנראה של1500+ ישראלים זה לא מפריע

פורסם

עדר............

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
עדר............

של כבשים...

אז מה מצאו כבר חלופה למאזדה? :D

משום מה אני רואה יותר מאזדה 3 מאשר מגאן 2

אולי אני :screwy:

ו 125K זה המחיר שלה?

זה באמת "קצת יותר מידי"

אולי דלק מוטורס הרימו את אפם והולכים בראש זקוף ...מנצלים את העובדה שהמאזדה הקודמת הייתה הצלחה "מסחררת" אז גם אחותה החדשה חייבת להיות טובה...

והישראלים הולכים בעיניים עצומות וקונים את מה שהרגילו אותם לקנות.

דעה אישית:"מאזדה 3 היא לא בחירה טובה יותר"

פורסם
אולי כי..................

המגאן פשוט מכו-ערת ?!?!?!

עניין של טעם וריח. לדעתי היא מדהימה, אולי גם בגלל שיש לי כזו בחניה המשפחתית, 5 דלתות, כחולה, עם גג כפול.

רוב האנשים אוהבים, החלק האחר שונאים, אבל לפחות לא נישארים אדישים.

אגב לאיזה מגאן אתה מתכוון? 5 , 4 או אולי 3 דלתות?

פורסם
אולי כי..................

המגאן פשוט מכו-ערת ?!?!?!

עניין של טעם וריח. לדעתי היא מדהימה, אולי גם בגלל שיש לי כזו בחניה המשפחתית, 5 דלתות, כחולה, עם גג כפול.

רוב האנשים אוהבים, החלק האחר שונאים, אבל לפחות לא נישארים אדישים.

אגב לאיזה מגאן אתה מתכוון? 5 , 4 או אולי 3 דלתות?

כל המגאן החדשות מכוערות (לדעתי).

זה נראה כאילו היצרנים הצרפתיים (חוץ מפיג'ו) תמיד מנסים לשבור שיגרה עם העיצוב שלהם ומוציאים "יצורים" שלא זורמים לעין. אני אישית לא אוהב את זה.

צרפתיה יפה יש אצלי בחניה המשפחתית, 307 אפור עכבר. :wink:

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...