Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תניע את הרכב שהוא קר ותן לו לעבוד בסרק לפחות חצי שעה, ואז תבדוק אם המחוג של השעון אם הוא נושק לאדום.

תבדוק גם באיזו טמפרטורה המחוג מתייצב ? האם זאת אותה טמפרטורה כמו נסיעה של מעל 80 קמ"ש לאורך זמן של כחצי שעה ?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז ככה היום, הלכתי לסדר את הלוח שעונים במוסך שמתמחה בזה , הוא בדק סידר מגעים ועשה עוד כמה דברים ועכשיו יש לי דבר מוזר מאוד , זה אולי ישמע מוזר אבל עכשיו זה מראה כאילו האוטו קר מדי , כל הנסיעה הוא עומד על הרבע (גג גג הגיע לשתי קווים אחרי הרבע).

ובכלל בירידות הוא יורד מתחת לקו של ה60.

האם זה הגיוני בהתחשב בעובדה שאין טרמוסטט וגם בהתחשב בעובדה של החום הכבד שהיה היום?!

והאם משהו מכיר מקום שיש בו ליזר או שעון חום חיצוני שאני יוכל לבדוק את העניין ?? כי במוסך שהייתי היום אין לו וגם אצל זה שהוא שלח אותי אליו המכשיר מזייף .

אני גר באיזור ירושלים.

ויש לי עוד שאלה בקשר למזגן , על הדרך , לפני כמה זמן הלכתי לסדר את המזגן והיה שם לרתך חור ברדיאטור ולהוסיף גז , ריתכתי והוספתי גז והמזגן לא מי יודע מה קירר , אז חזרתי לאותו המקום היום והוא אמר לי שיכול להיות שיש סתימה או במייבש או בפקק בגלל שהשעון שהוא חיבר הראה לו 300 והוא אומר שזה מראה על לחץ גבוה ולא תקין. האם זה הגיוני ההשערה שלו?

פורסם

הקפצה+ תוספת :roll:

נסעתי עם האוטו בערב בנסיעה זורמת + מהירה והאוטו פשוט לא עבר את הקו אחרי ה60 מעלות והמאוור התחיל לפעול בקו של אחרי ה60 מעלות , זה הגיוני בהתחשב בזה שאין לי טרמוסטט באוטו?!

פורסם

אז עכשיו השעון מזייף הפוך ?? (כלומר מראה מעלות נמוכות יותר?) :shock:.

אוףף נראה לי אני כבר יתקין שעון חום חיצוני וזהו .

כמה צריך לעלות דבר כזה?

פורסם

תחזור בחזרה למוסך שתיקן לך את השעון ותגיד לו שיוכיח לך שהשעון תקין, אולי ע"י שעון נוסף שהוא יחבר במקביל, זכותך לקבל שעון מתוקן וקורא נכון עבור הכסף ששילמת.

אם השעון טמפרטורה לא עובד נכון, מתי שיום אחד המנוע יתחמם ולא תתיחס אליו, מכיוון שתגיד לעצמך שהמחוג לא הגיע עדיין לאדום, תשאר בלי מנוע ואז ההוצאות והנזקים יהיו גדולים יותר.

פורסם

לדעתי,אם תמשיך לנסוע ,אתה מסכן את המנוע.

אם הוצאת את הטרמוסטט והרכב עדיין מתחמם,התקלה קיימת ובגדול.

צריך לבדוק בנסיעה בלי מזגן אם הרכב מתחמם.

צריך לבדוק עוד: מאווררים עובדים כמו שצריך,נפתחים בזמן (הכוונה למאוורר שכל מהירויותיו עובדות),לחבר במוסך שעון חום ולבדוק את הטמפ' האמיתית של המנוע

(חיישן טמפ'?).

כמובן שיש עוד הרבה:תפקוד מע' הקירור כולל רדיאטור,בדיקה שבוצע ניקוז אוויר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה מה שעשיתי היום , והוא החליף לי את השעון חום בלוח שעונים (רק את השעון חום) .

עכשיו עם שעון חום חדש (או אפילו מפירוק במצב טוב) ויוניט שעון חום די חדשה (יש לי אותה שנה) אין מצב שהשעון יזייף נכון?!

בעיקרון היום בשיא החום ופקקים ועליות קשות החום לא עבר את הקו אחרי החצי במקרה הקיצוני ביותר, אבל ברובו השעון עמד על קו לפני החצי עם נטייה לחצי.

וגם בהתחשב בזה שהמיים שיש לי ברדיאטור הם תערובת של מיים ירוקים טובים (פרסטון) ומיים ירוקים זבל ומיי ברז .

מחר בעזרת השם אני יחליף את המיים למיים של פרסטון .

• תוכן חדש...