Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מחירונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי שאלה בנוגע לתמחור הרכב שלי, אותו אני מעוניינת למכור.

אני יד 3, לפני כן היה פרטי ולפני כן נקנה מליסינג (היה בבעלות חב' ניו קופל). אני מנסה לתמחר במדויק את המחירון של האוטו,

באינטרנט אפשר למצוא מחירון יצחק לוי בתשלום ואף לשקלל את נתוני הרכב הספציפי.

אלא שאני לא יודעת איך בדיוק להכניס את הפרטים של העובדה שזה היה בבעלות ניו קופל. זוהי חברת ליסינג, אולם באופציות יש הרבה אופציות -

- בבעלות חב' ליסינג תפעולי - רישום ושימוש בחברה, עמותות למיניהן.

- בבעלות חב' ליסינג תפעולי - בשימוש על ידי בעלים פרטיים לשעבר.

- ליסינג תפעולי - חברה, עמותות שיתופיות ואגודות למניהן - רכב חברה צמוד לנהג יחיד.

- בבעלות חב' ליסינג מימוני - החברה לאדם פרטי.

יש גם אופציה של השכרה - אבל ניו קופל היא חברת ליסינג תפעולי.

מה האופציה הנכונה? כיצד מתמחרים באמת?

חשוב לי לדעת כדי שלא ינסו לעבוד עלי..

תודה

פורסם

בדרך כלל לא ניתן לדעת מה היה השימוש ברכב כאשר הוא היה שייך לחברת הליסינג.לכן אין אפשרות לתמחר את הרכב במדויק,כדי לקבוע מחיר לצורך מכירה,צריך להתחשב בפרמטרים אחרים כמו מס' הקילומטרים,מצב מכני,האם עבר תאונות,וכו'.מומלץ לבדוק בלוחות הרכב הגדולים מה המחיר שאחרים מבקשים על רכב דומה.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
בדרך כלל לא ניתן לדעת מה היה השימוש ברכב כאשר הוא היה שייך לחברת הליסינג.לכן אין אפשרות לתמחר את הרכב במדויק,כדי לקבוע מחיר לצורך מכירה,צריך להתחשב בפרמטרים אחרים כמו מס' הקילומטרים,מצב מכני,האם עבר תאונות,וכו'.מומלץ לבדוק בלוחות הרכב הגדולים מה המחיר שאחרים מבקשים על רכב דומה.

את זה כבר עשיתי, שקללתי את כל הנתונים של מספר קילומטרים, תאונות (שלא היו), המצב המכני. אבל מאחר שכולם ינסו להוריד על הליסינג, חשוב לי לדעת כמה ראוי להוריד על זה שזה היה בליסינג.

כשהכנסתי לנתוני השקלול את הפרמטרים האפשריים של הליסינג (לפי הפירוט שכתבתי למעלה), יצא לי כל פעם מחיר אחר.

סה"כ המחירון הוא בערך 36.5K, המחירון המשוקלל עם הקילמוטרז והכל הוא 35.4K וכשמוסיפים את הנתון של הליסינג זה נע בין 34.5K-31K (לפי סוג הליסינג הספציפי).

איפה עובר הגבול הראוי בעניין הליסינג? כמה להוריד עליו?

סה"כ אני רוצה לקבל את מה שהרכב שווה, בלי שיעבדו עלי, בלי שאני אעבוד על אחרים.

פורסם

איזה רכב??

מחירון משקף סקר שוק. זה דינמי ויכול להיות שאם ראית מחירון של חודש שעבר ונגיד ופתאום יש המון כתבות על סוג מכונית ופתאום כולם רוצים לקנות אותה אז חודש הבא המחירון של המכונית הזו יהיה הרבה יותר גבוה..

הכי פשוט שתשימי לעצמך מחיר גבול שאת לא מוכנה לרדת ממנו תתחילי בקצת יותר כדי שתתמקחו קצת. בכל משא ומתן צריך לשים קודם גבולות אדומים שאותם את לא מוכנה שיחצו ולהתפשר עליהם.. "התנהגות ארגונית". יש תמורה עבור לימודיי!!!

אל תאבדי סבלנות בסוף יבוא קונה. רק תהיי מציאותית ולא להגזים.. פגשתי גם כאלה בחצי שנה האחרונה. הם עדיין עם הרכב. את אומרת שהמחיר זה 34.5K-31K אז אלו יהיו הגבולות שלך. מצב הרכב גם מוריד או מעלה..

פורסם
על ליסינג מורידים בדרך כלל (ואני מדגיש בדרך כלל) 7%-13%

זה השכרה.

ליסינג רק מ2008 רוצים לרשום כמו השכרה ברישיון

• תוכן חדש...