Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי שאלה בקשר להגברת רמקולים של 110RMS

כשאני רואה מגברים עם 4X50 וכאלה של 2X100 אני מתלבט.

אם אני רוצה להגביר שני רמקולים של 100RMS אז אני צריך מגבר שיתן לי שתי יציאות של 100RMS?

ומה עדיף מגבר אחד לרמקולים וסאב או אחד לרמקולים ואחד בנפרד לסאב?

פורסם

רצוי שני מגברים אחד לסאב (מונובלוק) ואחד לרמקולים אבל עם יש בעייה תקציבית, אז אפשר לעשות משהו עם מגבר אחד 4 ערוצים חזק.

בקשר לעוצמות. הכול תליו במגבר עצמו, אל תתיחס כל כך לכמה שרשום על המגבר, כי זה לא תמיד נכון.

לי יש מגבר שהוא אמור להוציא 50 RMS והוא מוציא בפועל לפחות 90 RMS ולאומת זאת יש גם מגברים סינים, פשוטים שרשום עליהם 500*4 אז מה אתה חושב שהם מוציאים 500 W ליציאה? ממש לא. הם בפועל אולי מוציאים 25 W.

קיצור תעלה את המגברים שאתה חושב עליהם ואיזה רכיבים אתה רוצה לשדך להם, וכך נדע מה טוב לך ומה לא.

בהצלחה.

פורסם

אם אני רוצה להתקין קופוננט קדמיים וזוג 9X6 אחוריים .

עדיף להגביר את האחוריים ואת הקדמיים ביחד או רק האחוריים?

ובכלל מה עדיף מאחורה רמקולים 6.5 או 6X9 כי ברשותי טויוטה קורולה מודל 95 היא בנוייה ל 6.5

פורסם

עדיף לך לוותר על רמקולים אחוריים, לקנות קידמיים טובים יותר (קומפוננט)

כמה אתה מעוניין להשקייע?

BMW Z4 2008 ידנית!:twisted:

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם
עדיף לך לוותר על רמקולים אחוריים, לקנות קידמיים טובים יותר (קומפוננט)

כמה אתה מעוניין להשקייע?

בכיוון 1500 שקל , חשבתי דווקה על 6X9 של אינפניטי קאפה

פורסם

המלצה שלי היא להשקיע בסט טוב מקדימה

מי שמוסיף אחורים 6*9 אז חסר לו באס, או שהוא רוצה לשמוע סאראונד(לסרטים).

אבל אני אישית לא ממליץ חבל על הכסף.

תשקיע מקדימה.

פורסם

ואם אני ארצה להשתגיע עם הרמקולים ! אם אני אתקין 6.5 קדמיים ועוד סט של 6.5 אחוריים ולהוסיף לאחוריים עוד סט של 9X6 זה יתן לי משהו בתמורה?"4 אחוריים ו2 קדמיים"

פורסם

ליפני שאתה משקיע או שוקע עדיף שתיקרא קצת בפורום על "במה קידמית" ותבין קצת יותר לגבי כל מה שקשור לסטיראו ברכב יש לך פה בפורום חומר מכל טוב כל מה שאתה צריך מ-א ועד ת

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...